Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Amióta beírta hogy jött volna, egyszer se adott életjelet itt, pedig Szebi csapatának felajánlásakor is megtehette volna. De meglátjuk most, talán majd írok egy pü.-t is neki.neobarca írta:Továbbra is socio66-t tudom ajánlani. Sztem neki van ideje és szívesen foglalkozna vele. Korábban jelezte is!Ordog írta:Üdv Skacok!
Mivel a draftról is lekéstem, meg mostanában időm meg kedvem sincs már foglalkozni a csapatommal, ezért jobbnak látom, ha vkinek odaadjátok. Slither ha jól tudom te vagy a góré az aukciós ligában, légyszi intézkedj.
Sry, de ez van...
Köszi a megértést
Akkor pláne.Game90 írta:Múlt heti statok alapján 6-6![]()
Nem jinx, de már látom a szemeim előtt, hogy az én játékosaim hozzák majd a rosszabbnál rosszabb meccseket, miközben Cumbee-nál Jordan Hill-nek 15 lepattanós, Kevin Martin-nak meg 30 pontos meccsei lesznek majd.
Továbbra is socio66-t tudom ajánlani. Sztem neki van ideje és szívesen foglalkozna vele. Korábban jelezte is!Ordog írta:Üdv Skacok!
Mivel a draftról is lekéstem, meg mostanában időm meg kedvem sincs már foglalkozni a csapatommal, ezért jobbnak látom, ha vkinek odaadjátok. Slither ha jól tudom te vagy a góré az aukciós ligában, légyszi intézkedj.
Sry, de ez van...
Köszi a megértést
Múlt heti statok alapján 6-6Gareth Tello írta: Viszont Cumbee-Game csúcsrangadó lesz a héten, érdemes lesz figyelni a nagy csatározást.![]()
Rivalizálás az alapBob_Marley írta: Michael Floyd örülök neki, hogy parádézik (tudom a Jax...) megint úgy néz ki mellé fogtam WR pozícióban, Sanders meg totál impotens ma, de jó kis párharc lehet ebből, Game ellen mindig rivalry game van.NBA Aukciósba úgy néz ki elkapom a héten, jó lenne NFl-ben is odafricskázni, s gondolom a PO-ért hajtók nem is bánnák.
Hali, írtam már hogy HARDEN-ért bárkit odaadok de csak 1-1-ben......de gondolom az neked nem jó üzletGareth Tello írta:Valanciunas végre parádézik.Kár, hogy már semmit sem érek vele.
![]()
Krisztián, ezek szerint már ne is próbálkozzak trade-ekkel?![]()
Akkor ezt benéztemkanty írta:Sefolosha egy remek védő, a Thunder egyik fontos láncszeme, de fantasy szempontból hatalmas kuka. Lou pedig az egyik legjobb padember, mellesleg most tért vissza, szóval a statok nem érnek semmit.
Magyarázzátok már meg hogy miértneobarca írta:Először is nem elcserélted, hanem felvetted. A kettő nem ugyan az. Másodsorra, egyetértek Kantyval. Hülyeség volt...varnagykrisztian írta:szerk:EuroBarca Auction League-ben Lou Williams-et elcseréltem Thabo Sefolosha-ra......remélem nem bánom meg.
Először is nem elcserélted, hanem felvetted. A kettő nem ugyan az. Másodsorra, egyetértek Kantyval. Hülyeség volt...varnagykrisztian írta:szerk:EuroBarca Auction League-ben Lou Williams-et elcseréltem Thabo Sefolosha-ra......remélem nem bánom meg.
Hát, de.varnagykrisztian írta:
szerk:EuroBarca Auction League-ben Lou Williams-et elcseréltem Thabo Sefolosha-ra......remélem nem bánom meg.
HARDEN-ért odaadok bárkit de az meg neked nem érné meg csak csomagban......de az meg nekem rossz üzlet, ezért bánom hogy nincs nálam egy Durant vagy LeBron......simán elcserélném JH13-ra, majd jövőre megharcolunk a szakállértGareth Tello írta:Látom, elutasítottad a hardenes ajánlatomat, ha nem tetszett, az nem jó, mert így is órákat gondolkodtam rajta kis túlzással, szóval nehéz lesz még egyet összehozni.varnagykrisztian írta:HARDEN megszerzése az elsődleges opcíóm
Látom, elutasítottad a hardenes ajánlatomat, ha nem tetszett, az nem jó, mert így is órákat gondolkodtam rajta kis túlzással, szóval nehéz lesz még egyet összehozni.varnagykrisztian írta:HARDEN megszerzése az elsődleges opcíóm
Jó lenne Howard-ot a csapatomban tudni de HARDEN megszerzése az elsődleges opcíóm......és akkor már lenne három Houston-i a csapatomban ami nem lenne előnyöskanty írta:Varnagykrisztian!
Nem akarsz cserélni, vagy csak nem tetszett az ajánlat?
Meg hát. Többet nem is tárgyalok vele.neobarca írta:Bob megérezte...![]()
![]()
El is viszem az összeset.varnagykrisztian írta:Hát igen, a R.Rubio, A.Iguodala, A.Davis, S.Ibaka, D.Williams 5-ös nem rossz......abból főzök amim van
Úgy nézem igenvarnagykrisztian írta:szerk:Deron Williams (BKN) most sérült vagy nem
OK, küld az ajánlatodGareth Tello írta:Felőlem tárgyalhatunk, ha szeretnéd, Anthony Davis azért érdekel.varnagykrisztian írta:Ne légy ennyire szívtelen, ááááááá mindenki letámadott trade-ekkel
De ez esetben mondj nemet az összes érdeklődőnek rajtam kívül.
![]()
Hát igen, a R.Rubio, A.Iguodala, A.Davis, S.Ibaka, D.Williams 5-ös nem rossz......abból főzök amim vanGareth Tello írta:Van az a pénz, csak ez esetben megfosztanálak nagyjából az összes értékelhető emberedtől.Elég kuka csapatot szedett össze ez az autodraft.
Mondjuk Anthony Davis+Ibaka for Harden+Joe Johnson...