Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.11.21. 23:20:39

Ezt a legújabb Bob-Eazzy cserét nem nagyon értem Eazzy részéről. Alig javul vmit ezzel a cserével, és értékben rosszabbul jön ki a dologból. Ráadásul egy keeper szintű játékost ad 2 késői draftoltért... ennél jóval többet is kaphatna Ibakaért. Bobnak grat, jó üzletet sikerült összehoznia.
kanty
Llegenda del Barça

2013.11.21. 18:35:08

Bob_Marley írta:
kanty is bent hagyta Wade-t, kirakta DeRozant, 33 pontja bánta.
Ezt benéztem rendesen. Nem taktika volt, csak simán nem vettem észre, hogy DeRozan játszik. Eddig ez a hét elég nagy oboa, még a végén megversz. :mrgreen: Ja, és már kb. két napja nem küldtél egy olyan cserét sem, ami Neked nagyon, nekem abszolút nem éri meg. :mrgreen:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.21. 15:57:50

Bob_Marley írta:Hát ezért linkeltem azt a sok csiripelős embert? :D Ezt már tegnap is lehetett tudni estefele, hogy Young nem lesz. Persze tudom nem lehet mindig ezzel foglalkozni, én is volt hogy bent hagytam valakit aznapra, mert nem volt időm elolvasni, hogy játszik vagy sem.
Mikor utoljára átnéztem a dolgokat, akkor még semmit sem írtak erről, csak most reggel láttam. :D De amúgy nézegetem rendszeresen a csiripelő emberkéket, köszi szépen még egyszer. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.21. 15:47:53

Gareth Tello írta:De jó, Thad Young nem játszott (personal reasons, hmm), de a kezdőmben bent volt, miközben a padon Pachulia majdnem összehozott egy dupla-duplát. :lol:
Hát ezért linkeltem azt a sok csiripelős embert? :D Ezt már tegnap is lehetett tudni estefele, hogy Young nem lesz. Persze tudom nem lehet mindig ezzel foglalkozni, én is volt hogy bent hagytam valakit aznapra, mert nem volt időm elolvasni, hogy játszik vagy sem.

kanty is bent hagyta Wade-t, kirakta DeRozant, 33 pontja bánta. Szerencsére bejött a "taktikám", telepakoltam magas emberekkel a csapatot, az a 40%os FG elég kiábrándító volt, fel is kúsztam 46%-ra. :D Howard nagyon kellett, 11/11el kezdett, de végül a 12/16 is parádés tőle. Összességében jó nap volt ez a Szerda, voltak gyengébbek, de kompenzálta más. Eddig pár kategóriában eléggé elhúztam, de pl a FT kategóriák még bőven változhatnak, s a hármas kategóriák is. Az is csoda, hogy majdnem 80%al büntetőzők, ami azért ettől a csapattól példátlan. :mrgreen: 60% körül mozgok általában, Howard szerencsére még nem gyilkolta meg, s DAJ se. Hosszú még a hét, majd Péntek után kezdek kicsit jobban bizakodni, de eddig jó ez a hét, s a sérültek is szép lassan csordogálnak vissza a pályára, úgyhogy király. :D
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.21. 10:25:56

De jó, Thad Young nem játszott (personal reasons, hmm), de a kezdőmben bent volt, miközben a padon Pachulia majdnem összehozott egy dupla-duplát. :lol:
varnagykrisztian írta:Gareth Tello, találj ki valami trade-t ami nekem is megéri mert vérzik a szívem a szakállas barátom hiánya miatt.KÖSZI [-o< :mrgreen:
Rendben, megpróbálok majd összehozni valamit megint. :D

0827, láttam az ajánlatodat aukciósban, még gondolkodom rajta, ahogy a tiéden is, Cumbee.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.21. 02:03:08

Cumbee írta:[

ESPN-en első nap Bob elhúzott, de tegnap már begyújtottam a rakétákat. Innentől meg sem állok. :mrgreen:
A kis hamis. :D Főleg mi9után szanaszét vert minket a Houston ez a begyújtom a rakétákat még jobban fájt. :lol: Green rohadtul szenved, Wall parádés volt, de nem tudtak a többiek jókat hozni, ez van, azért reménykedek sikerül még valahogy fordítani.

yahoo-n baromi kíváncsi vagyok, érdekes 10est állítottam össze, nem mertem kockáztatni a sérültekkel, így a biztosan játszókat tettem be meglássuk mi lesz. :D Jó lenne hozni egy jó napot, eddig Melo és Nene is iparkodik, direkt magasokkal raktam inkább teli a csapatot,hogy emeljek a FG%-on....Hamarosan jön Tobias Harris retteghet mindenki. :mrgreen: Meg úgy en bloc jó kis csapatnak érzem a sajátomat MCW is felépült, Knight is gyógyulgat, Felon sérülése remélem nem komoly, ideje lenne már teljes csapattal harcba szállni.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.11.21. 01:04:33

Game90 írta:Cumbee, jinxelés helyett inkább woodoozok, Lou, Bledsoe, Steph Curry... :mrgreen:

Amúgy az FT% kabaré, 62,9 ill. 57,1%... :lol:
Persze helyette mi? :lol: Hogy is volt az Martinnal? 23% mezőnyből, 20% a vonal mögül. Cousins hozta magát (mondjuk ő is megsérült, de végól tudta folytatni, kérdés, hogy hatással lesz-e rá ma a kiugrott váll) a többiek viszont eddig nagyon rosszak a héten, úgyhogy bármit is csinálsz, jól csinálod. :P :lol:

Az aukciósban meglepően jobban állok, több emberem játszott eddig a héten, de így sem számítottam erre, meg összességében is eléggé elöl vagyok így pár hét után. Draft után középmezőnybe vártam magam, szerencsére 1-2 FA húzásom eddig egész jól bevált.

ESPN-en első nap Bob elhúzott, de tegnap már begyújtottam a rakétákat. Innentől meg sem állok. :mrgreen:
PCsabi
aka Game90

2013.11.21. 00:32:41

Cumbee, jinxelés helyett inkább woodoozok, Lou, Bledsoe, Steph Curry... :mrgreen:

Amúgy az FT% kabaré, 62,9 ill. 57,1%... :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.20. 21:47:24

Gareth Tello, találj ki valami trade-t ami nekem is megéri mert vérzik a szívem a szakállas barátom hiánya miatt.KÖSZI [-o< :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
kanty
Llegenda del Barça

2013.11.20. 11:39:49

A neo cserét én sem igazán értem, mármint a másik fél szemszögéből. Jefferson azért fog rendesen játszani és a számaival sem lesznek gondok. Varejao pedig kb. tuti, hogy valamikor lesérül, szóval hosszútávon szinte biztos, hogy kevesebbet fog játszani, mint Al. Plusz a számai sem lesznek a jelenleginél sokkal magasabbak. Evans tényleg lehet jobb, bár nem lepődnek meg, ha maradna ezen a szinten. Barnes a tavaly viszonylag hasznos padember volt, idén kicsit gyengébb, sima FA szint. Neo kb. első szándékból fogja FA-ra tenni.
PCsabi
aka Game90

2013.11.19. 19:13:39

Bob_Marley írta: Aukciós, Game túl könnyű volt. :mrgreen: Majd legközelebb papa talán szorosabb lesz. :P (NFL-ben is elkapnálak, akkor lenne teljes a hét. :P )
NFL-ben is összejött.

Amúgy hihetetlen, hogy szinte mindenki megver téged, de engem valahogy mindig legyőzöl... :lol:
neobarca írta:az állandóan sérült Varejao
Fixed.
Cumbee írta:A fizikai potenciálját és a képességeit a mai napig megveszem, tartom, hogy majdnem PG szintű játékos

Te viszont álatkodni fogsz, minden játékosod rohadt jó lesz és péppé versz majd.
Na ezt védd ki. :mrgreen:
Rohadt életbe, először Point Guard-ra gondoltam, de aztán leesett, hogy Paul George :mrgreen:

Majd hétvégén, amikor kilátástalan lesz a helyzetem, nyomok egy reverse jinx-et :mrgreen:

Amúgy:
1. Sessions rohadjon meg, 75%-kal büntetőzik, most meg 0/4...
2. Steph Curry játéka kérdéses szerdán.

Ja, Cumbee, neked is mondom, a cenzúrára figyeljél már oda, köszi.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.11.19. 16:36:52

neobarca írta:
Slither írta:Sztem nem tul elonyos a csere az Auction Leagueben T-Mac csapatanak.
Sztem meg nincs ezzel gond. Bevállalom az állandóa sérült Al-t és egy szutykot a dupla dupla közeli Varejaoért és a mindig potenciál Evansért. Sztem abszolút nem szélsőséges a cserénk... :shock:
Nem azt irtam hogy szelsoseges, csak azt hogy sztem a masik fel szamara elonytelenebb.

AI csak iden bajlodik a bokajaval, nem szokott o serult lenni, ellentetben Varejaoval, aki raadasul iden keveset is jatszik. Barnes tenyleg nem nagy szam, de Tyreke idei borzaszto statjai sem egy nagy elorelepes. Belefer a dolog, csak sztem T-Mac ennel azert jobbat is ki lehet hozni, foleg ha var egy kicsit es nem also aron dobja tovabb...
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.19. 16:32:34

varnagykrisztian írta:Sziasztok, mi a különbség a standard és a auctions draft között :?: Próbáltam utána nézni......eredménytelenül :mrgreen:
A standart az sima hagyományos, ha jól tudom. Az auction az aukciós. Ilyen a mi ligánk is, amibe "beugrottál". Itt annyi a lényeg, hogy volt 200$-unk. Mindenki bedobált 1-1 játékos szépen sorban és lehetett licitálni rá. Az vitte el a csapatába, aki a leglöbbet adta érte. Persze szűkös volt a keret, szal okosan kellett bánni a lóvével. Ennyi a lényeg. 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.19. 16:10:34

Sziasztok, mi a különbség a standard és a auctions draft között :?: Próbáltam utána nézni......eredménytelenül :mrgreen:
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.19. 15:22:03

Slither írta:Sztem nem tul elonyos a csere az Auction Leagueben T-Mac csapatanak.
Sztem meg nincs ezzel gond. Bevállalom az állandóa sérült Al-t és egy szutykot a dupla dupla közeli Varejaoért és a mindig potenciál Evansért. Sztem abszolút nem szélsőséges a cserénk... :shock:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.11.19. 14:21:44

Sztem nem tul elonyos a csere az Auction Leagueben T-Mac csapatanak.
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.19. 11:10:15

mekkora írta:hello

játszik valami a teop eleven football managgerel,aminek Mourinho reklámarca ?
Pár tipp kéne, most kezdtem el. az igazolás terén pl nem vok jó, alig van tokenem, senkit nem tok leigazolni, mások mindig elviszik előlem a játékosokat.
Én kb 2 hete tolom. Ha jól tudom GT otthon van benne. Nekem is lenne egy kérdésem. Miért van az, hogy ha szintet váltok, akkor a játékosaim visszaesnek? mármint 1 csillagot kb mindenki vesztett. még az ilyen 19éves gyerekeim esetében is. Ez normális? :shock:

Egyébként a te kérdésedre a válasz. Meg kell várnod, ameddig lejár az idő. Mert az első kör licit csak. Amikor lejár az idő akkor kell rádobni és tuti a tiéd. Kevesen szoktak ottlenni az aukciós résznél. 8)

menczel
Entrenador del Barça

2013.11.19. 09:37:32

a négy kezdőfutóm bármelyikét, életerős WR-re cserélném
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.11.19. 02:16:16

varnagykrisztian írta: Egyébként neked is van a Phoenix-ből 3 játékosod......ezt csak poénból írtam :mrgreen:
Jogos, szívtam is miattuk előző héten amikor csak 2 meccset játszottak. Amúgy annyi, hogy én csak Dragicot draftoltam, a másik 2 FA játékos. A különbség, hogy a a drafton te választod ki, hogy kit szeretnél a csapatodba, utána az FA piacról pedig már nem válogatsz, aki segíteni tud, azt viszed.
Game90 írta:Amúgy Cumbee! Idáig 1-1, Kevin Martin-ba nagyon beletrafáltál, az a 18 pontos átlag bőven meglehet (bár az az 56%-os tripla tarthatatlan), viszont Leonard-ban meg nekem van igazam eddig :)
Nekem is eszembe jutott már, csak gondoltam adok még egy kis időt Leonardnak, mielőtt megemlítem, hátha... :P Martint egyszerűen nagyon éreztem, nála magabiztosabb nem sok játékosnál voltam eddig. Valahogy nálam fejben nagyon beleillett a csapatba. Persze ennyit azért én sem vártam tőle egy igen hasznos kiegészítő helyett, konkrétan húzóember lett a csapatomban, ami igen kellemes meglepetés. Más kérdés, hogy a hatékonyság tényleg tarthatatlan, de a volumennel szerencsére úgy tűnik, hogy nem lesz gond.
Leonardal kapcsolatban már kicsit más a helyzet, már anno is írtam, hogy vele kapcsolatban már kevésbé vagyok magabiztos, inkább csak felültem a bandwagonra. A fizikai potenciálját és a képességeit a mai napig megveszem, tartom, hogy majdnem PG szintű játékos, ha a képességeit nézzük. Más kérdés, hogy az NBA 2 dologról szól, a képességek és a lehetőségek Nála még a 2. hiányzik egyelőre, Pop szokásos módon [auto_cenzúra] megbabrálta a csapatot idén is, de látok rá esélyt, hogy az év folyamán folyamatosan előtérbe fog kerülni ő is. Ha máshogy nem az idősebbek 1-1 hosszabb kihagyása következtében. Szóval én még őt sem temetem, de az tény, hogy egyelőre nem sokat mutat, de az esetében ez egyelőre nem zavar. Ha csak 1 első körösöm lett volna, akkor lehet mást, biztosabbat viszek, de miután Boogie leesett, a 2. első körös pickem full upside pick volt. Kíváncsi vagyok, hogy megtérül-e hazardírozás. (Amúgy anno olvastam azt a kommented ahol pár nevet felsoroltál helyette, csak végül elfelejtettem reagálni. Az 5-6 emberből 3-4-et valami miatt simán ki tudtam zárni, 1-2 olyan volt, akit egyébként fontolóra vennék helyette, ha most kéne draftolnom.
Game90 írta: Múlt heti statok alapján 6-6 :P

Nem jinx, de már látom a szemeim előtt, hogy az én játékosaim hozzák majd a rosszabbnál rosszabb meccseket, miközben Cumbee-nál Jordan Hill-nek 15 lepattanós, Kevin Martin-nak meg 30 pontos meccsei lesznek majd.
Még jó, hogy nem jinxelsz.:D Amúgy elég tré a sorsolásom, Hill és Davis is csak 2 meccset játszik a héten, így magas poszton kicsit vékony leszek.

Te viszont álatkodni fogsz, minden játékosod rohadt jó lesz és péppé versz majd.
Na ezt védd ki. :mrgreen:
kanty
Llegenda del Barça

2013.11.19. 00:18:30

Bob_Marley írta:Én továbbra is ugyanazzal a gonddal küzdök, de cserélni meg nem akar velem senki...
Nem véletlen. :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.18. 23:52:07

Én továbbra is ugyanazzal a gonddal küzdök, de cserélni meg nem akar velem senki, legalább majd válaszolgassatok srácok, mert a trade has been rejected üzenet már uncsi, kösz. :D

Aukciós, Game túl könnyű volt. :mrgreen: Majd legközelebb papa talán szorosabb lesz. :P (NFL-ben is elkapnálak, akkor lenne teljes a hét. :P )

Keeper: Hát igen, nem tudok mit kezdeni, hogy minden ellenfelemnél 5+ játékossal több lép pályára. Ezen a héten is ez van, kanty ellen is vereségre számítok, egyszerűen amíg nem tudok cserélni s megszüntetni az ütközéseimet, addig minden héten halálra vagyok ítélve, s még sérüléseim is vannak. Nagyon dühít, mert jó kis csapatom van, csak nem érek vele semmit.....

ESPN én itt is azért figyelgetek rendesen, nálam vannak bőven erősebb csapatok, de itt az alap egész jó, s látok lehetőséget rá, hogy meglegyen a PO, jelen állás szerint a közös NBA fantasy ligákból csak itt, aukciósban esetleg ha felépülnek a sérültjeim, s keeperben meg ha nem 4 dupla csapatom lesz....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.11.19. 00:37:44-kor.
Kép
Kép
Kép
mekkora
Jugador d'estrella

2013.11.18. 22:51:11

hello

játszik valami a teop eleven football managgerel,aminek Mourinho reklámarca ?
Pár tipp kéne, most kezdtem el. az igazolás terén pl nem vok jó, alig van tokenem, senkit nem tok leigazolni, mások mindig elviszik előlem a játékosokat.
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.18. 22:22:22

EuroBarca Auction League

Sok mindent nem tudtam kihozni a végére......maradt a 6:6, a héten a "mentorom" ellen nyomom, Bob nem hiszem hogy meg kell erőltetned magad :mrgreen: , a 6. helyről kezdem élesben, a playoff-ról nem is álmodom, próbálok egy tisztes helytállást elérni (9-11) 8-[

EXTREME BALLERZ

A 3. héten kezdtünk, első vagyok, 7-2-re nyertem de azért mert a srác egész végig inaktív volt így nincs viszonyítási alapom......nem is tudom minek regisztrál az ilyen :roll:

HELP

Nálunk Wifi-ről megy a net router-en kersztül, és mikor gyakorolgatom a draft-ot (mock) szétkapcsol 10 mp-re a net és leigazol a "gép" 1-2 játékost, ráadásul a "nomination queue"-m is üres.Szerintetek ha a netkábelt bedugom a laptopba akkor is előfordulhat ez :-k Köszi a válaszokat :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára varnagykrisztian 2013.11.18. 22:52:57-kor.
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.18. 21:24:56

socio66 írta:Köszi, de így utólag már nem vennék át csapatot, így nem lenne az igazi.
Pedig így a kihívás. És van potenciál a csapatban. Nincs vesztenivalód! Sztem gondold meg! :wink:

socio66

2013.11.18. 20:57:46

Köszi, de így utólag már nem vennék át csapatot, így nem lenne az igazi.
Válasz küldése