Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennyit hozott a cserecsapatom, azt az egyet nem tudom hogy a szélső hátvédem mit keresett csatárként a pályán?Risu92 írta:Hát a legjobb 4 közé jutás Gamperben nagy leszámolást hozott:D:D
Risu Sakura FC - Newpest Ground
1 - 0 Mauricio Romero Hernández 14'
2 - 0 Juan Ernesto Salazar 19'
3 - 0 Tommy Frankenhuis 22'
4 - 0 Ivano Gödl 23'
5 - 0 Fredrik Hellemansen 30'
5 - 1 János Lénárd 70'
6 - 1 Mauricio Romero Hernández 78'
7 - 1 Philipp Wagner 81'
8 - 1 Philipp Wagner 83'
9 - 1 Philipp Wagner 85'
Bocsi =)
Ahogy mailben is írtam, kár a sérültedért, kb annyin múlt, hogy nem lett szoros a meccs. Bár mondjuk a mai meccsen az én játékosaim is sokkal jobb értékelést hoztak, mint amire számítottam. Azért grat és kössz a meccset.sjay írta:Hát megkaptam az első 6 gólom a Gamperen XD
1 - 0 Elias Methorst 10'
2 - 0 Franciscus Fetter 38'
2 - 1 Michael Cary 39'
3 - 1 Alessandro Castro 40'
4 - 1 Elias Methorst 54'
5 - 1 Alessandro Giampieri 58'
6 - 1 Erik Abai 74'
Megsérült Dirk Nagels 37'
Sajnos egyik kulcsjátékosom lesérült, és ez elbarmolta a kp-m![]()
Sok sikert Cumbeenak![]()
Fölöslegesnek tartom az edzésváltást. Nem lesz jelentős csökkenés az árban, legalábbis nem tartom valószínűnek. A támadásokat akkor is így fogod megkapni, a speciális események meg amúgy is ritkák.FtcSikiHun írta:Sziasztok.
A Hattrick új hírében van egy ilyen:
"A változtatás oka, hogy egy kicsivel csökkentsük a középpálya fontosságát a jelenlegihez képest."
Én eddig játékszervezért edzettem, de emiatt szerintem a következő évtől új edzéstervet szeretnék.
Mit ajánlotok? Védekezés? Gólszerzés? Védés?
Továbbá a nyáron szeretnék egy pár új játékoshoz jutni, de nyáron mi van? Nőnek az árak? Csökkennek? És melyik posztra éri meg a legjobban venni?
Az útmutatót és a válaszokat köszönöm
Klub - Játékosok. Sorban vannak a játékosaid, jobb felül legördíted a kis fület, ahol a keresztnév szerinti rendezés van beállítva, benyomod a védést, és a legjobb védésűt berakod kapusnak. Legalábbis az a célszerű. Súgó - Szabályzat: ezt mindenképpen olvasd át.csabooo írta:A másik meg hogy honnan tudjam melyik a kapus ? A felállásnál honnan lehet ki következtetni hogy a ki a kapus,védő,kp,csatár ?
Akár egy hónappal előbb is beállíthatod a taktikádat az adott meccsre és nem kell gépközelbe lenni,de am a hattrick oldalán minden le van írva...csabooo írta:Na most kezdtem egy új accot ezen a hattrick-on.Nem is haboznék tovább, tanácsokat szeretnék kérni, így elsőre miket csináljak, milyen taktikám legyen stb..![]()
![]()
A válaszokat előre is köszi![]()
Más:Ha nekem 3-án meccsem van és én nem tudok gépnél lenni mert nem leszek itthon akkor mi lesz ?
10Messi4ever írta:
...
Én a támadásépítés és a rövid passzok edzés váltogatását ajánlom, mert azzal a kp-sok átadása folyamatosan, a védőké és a csatároké pedig kéthetente fejlődik lényegesen. Nekem rengeteget erősödött tőle a csapatom, előző szezonban az idény eleji kiesésközelből harmadik helyre futottam be igazolások nélkül. Persze a többi képességet is kell edzeni, de ez a kettő átfogó formatartást nyújt az egész csapatnak (legalábbis az én tapasztalatom szerint).FtcSikiHun írta:Sziasztok.
Én eddig játékszervezért edzettem, de emiatt szerintem a következő évtől új edzéstervet szeretnék.
Mit ajánlotok? Védekezés? Gólszerzés? Védés?
Továbbá a nyáron szeretnék egy pár új játékoshoz jutni, de nyáron mi van? Nőnek az árak? Csökkennek? És melyik posztra éri meg a legjobban venni?
Az útmutatót és a válaszokat köszönöm
OK, kösz a tanácsot. Gyenge kp miatt ellentámadást játszom majd szerintem, jó ideig támadásépítést edzettem, azaz a védőim átadása rendben lesz a taktikához.geridoss írta:Próbáld meg kövi meccsen a 4-4-2-t. Az a mostani meccsmotornál talán az egyik legjobb felállás.10Messi4ever írta:Mélyponton van a csapatom...
Kezdek félniRisu92 írta:
Nyugi, majd most lesz időd szerdától csak a bajnokságra koncentrálnodXDDDD
Amúgy Michaa csinálni kéne oldalt is!!eredmények stb.
Auron írta:Sikerült megvernem a csoport elsőt, aki ebben a szezonba összesen kapott 4! gólt, most rúgtam neki 3, így 3-2-re vertem meg, de nekem az volt a szerencsém hogy a cserecsapatával állt ki.
Így még mindig megmaradt az esélyem a 2. hely megszerzésében, de a 3. hely az tuti megvan