Jöjjön egy kis helyzetjelentés, hogy mi is az ábra így 3 fordulóval a vége előtt:
Ebben a szezonban a csapatom ismét feljutott a 6. osztályba. nagy öröm volt ez számomra, de tudtam, hogy nem lesz egyszerű bent maradnom, de azért megpróbáltam. mert ugye a remény hal meg utoljára (a lepény hal meg előtte

)
előtte viszont jöjjön egy kis visszatekintés:
a csapatom először a 7. osztályban kezdte, majd a 2. helyen feljutottam a 6-odba, ahol csak egy évet sikerült eltöltenem, mert kiestem a 7. helyen. jött újra a 7ed osztály, ahol ismét a 2. helyen végeztem, de itt már az egyik csatárom gólkirály is lett 15 góllal. (még mindig nálam van, és szépen fejlődik

)
jelen:
most a csapatom az 5. helyen áll nem kis meglepetésre.

ebben a szezonban a 6. hely elcsípése volt a célom, és úgy néz ki, hogy ez sikerül is. most hétvégén a második helyezett ellen játszok. semmi esélyem sincs ellene, így hát laza játékot nyomok, hogy az utolsó fordulóra minden a lehető legsimábban menjen. (egyébként egy jó kis taktikát eszeltem ki ellene, azért még okozhatok meglepetést, de erre kb 5% esélyt látok, de az is több, mint a semmi) jövő héten meg az első helyezettel játszok, na hát ellene még kevesebb esélyem van, így hát ott is jön a laza játék.
az utolsó fordulóban a csoport utolsó helyezettjével játszok. eddig mindösszesen 1 pontot gyűjtött össze, és szezon elején megvertem 6-1re. ez mindenképpen jó jel, mert most már elég ütőképes kis csapatom van. legalább is az én elvárásaimnak megfelel, és ez a lényeg. (illetve nem teljesen, mert a védelem lehetne acélosabb is)
egyébként így néz ki a tabella:
1. 1985 Rákospalota________33 P
2. Jármi-FC_______________26 P
3. Plató__________________17 P
4. Újbudai-Újpest__________16 P
5. Blaugrana 1899 F.C._____14 P
6. Kutreka TC_____________12 P
7. Master$ Of Footb4ll_______8 P
8. ASM FC ________________1 P
szóval, mint látjátok 14 pontom van, a 7nek meg 8. így ha én a következő 2 meccsemet elvesztem, amire elég sok esély van, ő meg megnyeri, akkor is pontegyenlőség van, de én az utolsóval játszok és azt a meccset biztos, hogy megnyerem. így biztos a bent maradásom is, de ezt nem akarom még elkiabálni.
játékosok:
nagyon büszke vagyok a playáimra, ugyanis az utolsó pár ifim közül eladtam 4-et, mert nem csatárok voltak és én azokat edzek és belőlük befolyt 45 millió. ez számomra elég jó. de felhoztam az akadémiáról még három srácot, akik itt maradtak az első csapatban, és szorgalmasan edzenek. elég szépen haladnak. az egyikük pont ma lépett szintet, a másik meg egy héttel ez előtt. íme ők azok:
Barna Somodi 18 éves 30 napos
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Átadás: 6/20 megfelelő
Gólszerzés: 6/20 megfelelő
még 2 edzés és szintet is lép
Miklós Mesterházy 18 éves 46 napos
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 7/20 jó
múlt héten lépett
Zsombor Kuk 17 éves 35 napos
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 7/20 jó
ma lépett
egyébként ő az árbecslés szerint középárban 166 milliót érne, úgy hogy nagyot szakíthatnék vele, de nem fogom eladni. ő az eddigi legjobb ifim.
hát "nagy vonalakban" ennyi lenne. még tudnék írni, de akkor nem maradna hely az oldalon...
kíváncsian várom, hogy ti hogy álltok. nem kell ilyen hosszan leírni, elég rövidebben is, csak kíváncsi vagyok a ti helyzetetekre is.
egyébként bocsi a hosszú hsz-ért