Eazzy írta:Na jólvan, elmondom Slither kedvéért, hogy miért építek szerethető csapatot jó csapat helyett, bár nem szeretek ilyeneket elmondani mindenkinek, mert egy csere az nem tartozik másokra, legalábbis ami a hátterében áll.
Nézd. Legalább valótlanságot ne állíts. Játszod itt a sértődöttet meg a szegény átvert srácot, de a valóság igen csak távol áll, a fejedben szült összeesküvés elméletektől. Inkább olvass vissza:
Érdeklődtem, hogy CP3 megszerezhető-e. Erre ezt a választ kaptam:
Szia! Egyedül Rondo az, aki érdekel tőled. Alapvetően én még mindig keepelném CP3-at, így erős ellenértéket kérek érte. Mivel te drafton hátul leszel, így első vagy második körös picket tudok elképzelni Rondo mellé kompenzálásképpen.
Valóban írtam neked, hogy alapvetően nem keepelném se Wade-et (szerintem Rondot írtam de mind1), se CP3-at, és mint akkoriban te is írtad, nem volt komoly esélyem a PO győzelemre. Aztán mégis lett és jöttek a csereajánlatok meg küldtem én is szép számmal. Végül kb. minden épkézláb emberem elcseréltem, így nem volt kit megtartani.
Rondo sérüléséről nem tehetek, akkor már átment a csere, nem vagyok jövőbe látó. Továbbá CP3 is elég sokat volt sérült és messze nem volt ilyen formában, mint most.
Azt hogy te 1/1-ben vissza akartad hozni, mert "az volt a terved",
nekem honnan kellett volna tudnom?
Jelezted 1x is, hogy ezzel beleköpök a gyerekes játékodba és önérzetedbe? Nem ültünk 1 cellában évekig, nem látok bele a fejedbe. És most azt inkább hagyjuk, hogy itt sem voltál a draft kezdetén, szal alakulhatott volna másképp is. Vagy nem te leszel a tökutolsó. Nem mondtad, hogy igényt tartasz rá, így reklamálásnak helye nincs.
Én kivétel nélkül tudok kommunikálni itt mindenkivel és szerintem senkinél nem volt még komoly rosszérzés felém vagy az érdeklődéseim felé. 1-2 játékossal kifejezetten jó kapcsolatot ápolok
és meg is tudunk állapodni dolgokban.
Amiket be is tartok, mivel hiába hiszed azt, nem vagyok „gerinctelen”.
A "nevetséges" ajánlatom pedig a következő volt:
Lee-Kemba-Asik-round3 for West-Vucevic-Rose-round 4
Azt is beleírtam a levélbe, hogy érdeklődés, lehet módosítani pl picken. Továbbá ekkoriban Rose botrány volt, Asiknak meg szép számai voltak. Mellesleg most így visszagondolva (Rose sérülése miatt), messze jobban jártál volna okostojás. De hálás vagyok, hogy játszottad a sértődött hörcsögöt, így nem szívtam meg. Köszi!
CP3-ra visszatérve. Felajánlottam neked, hogy cseréljük el, ha a lelki világodat ez megnyugtatja és végre megint végig tudsz aludni egy éjszakát csúnya neobarca rémálmok nélkül. Ezt is elutasítottad. Kb 221213 levelet írtam, hogy beszéljük meg
és találjunk megoldást normálisan. Te mindent visszadobtál. Meguntam.
Szerintem én mindent megtettem, a rendezés érdekében. Nézd, lassan 30 évesen, üzletemberként kisebb gondom is nagyobb annál, mint egy online játékban ismeretlen ember óvodás hisztije.
Külön viccesnek tartom, hogy ilyen indulatokat tud kihozni belőled egy fantasy game ugyancsak számodra ismeretlenekkel. Nem tudom hány éves lehetsz, gondolom nem több 18nál, így érthető ez a makacsság és kicsapongás. Nincs ezzel semmi gond, nem cikizésből írtam. Ez a kamasz kor már csak ilyen. Tudom, én is voltam anno.
Egy szó mint 100, még ha hibás is vagyok (hogy nem tudtam, mit tervezel mert nem mondtad) én lehetőségeimhez mérten mindent megtettem az „ügy” elrendezése és tisztázása érdekében. Ettől a perctől kezdve, többet nem vagyok hajlandó ezzel foglalkozni. Nyugodtan változtassad meg a neved
„dögölj meg neo” vagy most épp
„dögöljön meg mindenki”-re, engem nem zavar. Szomorú, hogy így vélekedsz az itteni emberekről és erről a baráti társaságról.
Viszont ez se engem minősít…
Ha rajtad kívül valakinek lenne kérdése vagy gondolata ezzel kapcsolatban, esetleg hogy mit kellett volna máshogyan csinálnom, szívesen fogadom. Ha nincs akkor végre tovább is léphetnénk…
Szerk: még csak annyi, hogy ha nem duzzogtál volna, hanem lettél volna inkább férfi, ebből a draft pozícióból ezzel a keeperálománnyal bajnokesélyes csapatod lenne... És ezt bárki aláírja.