Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én, mert elfelejtettem beállítani a kezdőt.MichaaBee írta:
Indiszkret kerdes: van olyan, aki nem lazazott?![]()
Köszi, edzőváltás megtörtént, bár az 57 millás helyett a 17-eset vettem meg, ami egy egységgel gyengébb az általad javasoltnál.ElBartimaeus írta:
1.: Az egyéni edzésnek semmi értelme sincs, mert szinte semmit sem növel. Akkor tudsz igazán nagy hasznot szerezni az ifikből, ha a kiemelkedőbbeket edzed és minél hamarabb felhozod őket lehetőleg teljesen kiképezve.
2.: Már első edzés után van hatása, de teljesen fölösleges, mert rövid ideig tart és edzést veszítesz.
3.: Jó edző csapnivaló vezetői képességgel tökéletes, itt főleg az edzésre és az erősödésre érdemes koncentrálni.
rhynn írta:Sziasztok!
Pár kérdésem lenne:
1. Ifi edzésnél ha egyéni van, ill. mellette másodlagosnak szélsőjáték, az nem lassítja le túlságosan a fejlődést? Menjek rá inkább 1-1 top játékos (2 van ilyen igazából) továbbfejlesztésére?
2. Általános edzés (forma) milyen idő alatt növeli a formát? Úgy terveztem, hogy pár hétig menjen, bár nem tudom, van-e értelme.
3. Hatodosztályba milyen edzőt vegyek? Akit lehetőleg nem cserélek le egy szezon után.
Most úgy se tudnál bari meccset játszani,mert gondolom hétközben mindenkinek kupameccse lesz.Keress külföldi ellenfelet,de szerdáig még sok idő van...Vaszii írta:Sziasztok! Most regisztráltam és szeretnék egy barátságos meccset játszani csak nincs kivel. Ha valakinek van kedve akkor szoljon már és akkor játszhatnánk.
Pfúúdejóvagyok.MichaaBee írta:A sportpszichologusok csapatszellemre gyakorolt hatasa alulrol surolja a nullat.Cumbee írta:Más: Kérdeztem már, de senki nem reagálta le, remélem csak elkerülte a jó nép figyelmét a hsz-em és valaki tud segíteni. Pocsék vezetői képességű edzővel és 6 sportpszihomókussal szerintetek meddig érdemes felvinnem a csapatszellemet? Mert jó lenne nagyon jó szinten tartani, de újoncként annyira nem vagyok most itt VI.-od osztályban kemény, hogy simán lazázgassak, aztán a vezetői képesség miatt magától dobja a szinteket a cucc. Szal kéne a help!Oket az onbizalom fenntartasaert szoktak fizetni, amihez a 6 egyebkent idealis mennyiseg. Pocsek LS edzo mellett tenyleg nem sok ertelme van lazazni, szoval csak nagyon biztos esetben erdemes kihasznalni, mondjuk kozvetlenul egy fontos meccs elott, hogy legalabb az a minimalis hatas meg ervenyesuljon.
![]()
A sportpszichologusok csapatszellemre gyakorolt hatasa alulrol surolja a nullat.Cumbee írta:Más: Kérdeztem már, de senki nem reagálta le, remélem csak elkerülte a jó nép figyelmét a hsz-em és valaki tud segíteni. Pocsék vezetői képességű edzővel és 6 sportpszihomókussal szerintetek meddig érdemes felvinnem a csapatszellemet? Mert jó lenne nagyon jó szinten tartani, de újoncként annyira nem vagyok most itt VI.-od osztályban kemény, hogy simán lazázgassak, aztán a vezetői képesség miatt magától dobja a szinteket a cucc. Szal kéne a help!
Tuti van, de nem hinném, hogy túl sokan.MichaaBee írta:5-5-0-ban 10 vedovel felallva nyertem 6-0-ra.![]()
Indiszkret kerdes: van olyan, aki nem lazazott?![]()
Én pont követem a meccsedet.messideco írta:Jaaj...tizenegyeseket rúgnak a játékoasaim...Eddig 4-4