Én nem tudok így örülni, a héten ESPN behúzva ott nagyon megy, aukciósban jött a betervezett vereség Cumbee ellen. Ott próbálok azért aktívabb lenni, de ha őszinte vagyok ott kevésbé figyelek dolgokra, s cseréken se agyalok.
Keeperben meg folytatódik a kisebb pechszériám, komolyan valaki hagyja már abba a woodoo bábú bökdösést.

Fcbarca0827 lehozta az egyik legjobb hetét, érzékeltetve:
FGM eddig a legmagasabb 258 volt, most 290
FG%: eddig a legmagasabb 0,479 volt, most 0,482
FTM: 114 volt a legtöbb és most is, hurrá hogy itt nem volt emelkedés. D:
FT%:: 0,770 most 0,760
3PTM: 56 most 55
3PT%: 0,430 most "csak" 0,393
PTS: 673 most 749
REB: 292 most 290
AST: 163 most 172
ST: 70 most 48 (de így is nyert.

)
BLK: 22 most 9
TO: 105 most 95
Gyakorlatilag csak ST meg BLK ka5tegóriában esett vissza, többiben vagy az eddigi legjobbja volt, vagy csak hozta a legjobbját, hell yeah.

6-6 lett baromi szoros volt, de kicsit bosszankodom, mert 6 emberrel kevesebbem volt, de 5 FGM, 7 tripla, 3 steal volt a különbség, mondjuk patiban meg 1 volt ide.

Na mindegy ez van, megyünk tovább, elküldtem pár ajánlatot megint, próbálkozzunk tovább, úgy néz ki az első négy megugrott, mindent elfgogok követni, hogy a PO valahogy meglegyen, még két hetet "írtam" be a naptáramba, ha nem sikerül feljebb jönni, akkor jelzem mindenki vihető, kivéve Melo-Griffin.

Jah és a mostaniakra is válaszoljatok majd légy szíves.
FGm:1, FG%:4, FTM:2, FT%: 12, 3PTM:5, 3PT%: 2, PTS:1, REB:2, AST:8, ST:5, BLK: 5, TO:11 és így nem tudok előrébb kerülni, vissza kérdezek neohoz, hogy miért?
Bocsánat ha valaki idegesítettem ezzel a stat dömpinggel, meg nem nyávogni akartam, egyszerűen nem értem miért nem megy jobban, pedig úgy érzem elég jó kis csapatom van, aztán mindenki ellen csak a szenvedés, meg fényt kap mindenki.
Melo megsérült, szép hét lesz ez is.

Meg a következők is, attól függően mennyire súlyos a bokasérülése. Majdnem 1 napig teljes volt a keretem, de mondhatjuk úgyis, 3 negyedig mindenki egészséges volt.

S Felton is követte, mókás a Nix.....