Jobbszélsőre megvettem Jefferson Farfánt, rájöttem ugyanis, hogy gyors játékosokkal lehet keresnivalóm ezen a szinten. Másik gyors játékosom Babel, vele és Torresszel elég jó lesz a támadógépezetem.

Nálam is ez volt amikor a lokiból el akartam hozni Poleksicet az Udinesebedaffy írta:persze,hogy élvezetes,csak bacca a csőröm,hogy a kazanyi játékos nem akar egy real madridba jönni,mert hűséges...na ne vicceljünk
persze,hogy élvezetes,csak bacca a csőröm,hogy a kazanyi játékos nem akar egy real madridba jönni,mert hűséges...na ne vicceljünkLionel85 írta:Akkor nem szóltam. Nekem pc-m van, konzolom nincs, soha nem is játszottam más platformon. Nem tudom, miért van más verzió pc-n és miért más konzolon.
Amúgy nekem is volt egyszer olyan, hogy nem jött egy játékos. Guardadót akartam elhozni a Liverpoolhoz, de azt mondta, nem látja biztosítottnak a kezdőtagságát a csapatomba és nem fogadta el az ajánlatom. Ilyenek is vannak, de csak élvezetesebb lesz tőle a játék.
Akkor nem szóltam. Nekem pc-m van, konzolom nincs, soha nem is játszottam más platformon. Nem tudom, miért van más verzió pc-n és miért más konzolon.daffy írta:ez esélytelen,mivel boxon más az átigazolási rendszer. pc-n a tavalyi boxátirat van most. "nálunk" először a klubbal kell megegyezni,addig a fizetés szóba se kerül. ha a klub elfogadja,utána jön a játékos(akinél van hogy nem akar jönni,mert hűséges a klubjához vagy csak most igazolt oda és bizonyítani akar). a fizetési keret-átigazolási keret állítható a másik javára(az arányokra gondolok: növelhetem a fizetési keretet,de akkor az átigazolási csökken).Lionel85 írta:A legjobban a fizetéssel tudod elhozni a játékost, nem az értékéért. Azzal lehet jól feltornázni az esélyt arra, hogy elfogadja az ajánlatod, illetve egy maximális, 15%-os bónusszal. Ezt nézve szerintem te is megpróbálhatnád 10-ért elhozni Neymart és 16-ért Silvát.
ez esélytelen,mivel boxon más az átigazolási rendszer. pc-n a tavalyi boxátirat van most. "nálunk" először a klubbal kell megegyezni,addig a fizetés szóba se kerül. ha a klub elfogadja,utána jön a játékos(akinél van hogy nem akar jönni,mert hűséges a klubjához vagy csak most igazolt oda és bizonyítani akar). a fizetési keret-átigazolási keret állítható a másik javára(az arányokra gondolok: növelhetem a fizetési keretet,de akkor az átigazolási csökken).Lionel85 írta:A legjobban a fizetéssel tudod elhozni a játékost, nem az értékéért. Azzal lehet jól feltornázni az esélyt arra, hogy elfogadja az ajánlatod, illetve egy maximális, 15%-os bónusszal. Ezt nézve szerintem te is megpróbálhatnád 10-ért elhozni Neymart és 16-ért Silvát.
Be kellett áldoznom ugyan Cudicinit ( 2 kapusom maradt), illetve egy fiatalt ( kb 65-ös értékűt), de elhoztam 5 millióért. Egyelőre 71-es, kíváncsi vagyok bejön e a jóslatod. Azért kösz. Egyébként én világklasszison játszom,de a menedzser mód nehézség csak félprofi, mert nem akartam, hogy három elvesztett bari meccs után kirúgjanak. Ez nem függhet össze az igazolásokkal?Lionel85 írta:Ajánlom neked Thiago Silva mellé Daniel Ayalát a Liverpoolból. Már sokszor elhangzott általam a neve ebben a topikban. Magas, jól fejelő fiatal védő. Alaphelyzetben 68-69 a tudása, de jól fejlődik és talán a magasságát használva jobban is tudod kamatoztatni a magas labdák kivédekezését. Ő is a jövő embere lehet nálad, mint Neymar.Kalap1988 írta:Nekem is volt szabadidőm és a Tottenhammal játszom kb két hete világklasszis szinten. Eddig 29 forduló ment le a bajnokságból, párszor botlottam, amikor nem kellett volna ( főleg az elején), de így is vezetem a Pl-t. 29 meccs, 22 gy, 5d, 2 v, 69 rúgott, 23 kapott gól. A ligakupát megnyertem a Villa ellen 1-0-ra, míg sajnos az F.A-ből kiestem. 2-1 kikaptam a Liverpooltól idegenben egy utolsó percben kapott góllal![]()
A csapatom Barcelonásan próbál játszani, sikerült megcsípnem elég komoly embereket.
A kezdő 11: Gomez- Maicon,Gallas,Marchena,Filipe-Busquets,Van der Vaart,Nani-Bale(jobboldalt),Defoe,Suarez
Cserék közül Modric és Dos Santos a leghasznosabb, de jó Huddlestone, illetve Assou-Ekotto is. Alapvetően dominanciára játszom és próbálok sok helyzetet ritmusváltásokkal labdabirtoklásból kialakítani. Maicon és Filipe nagyon jól jönnek fel, Busquets a támadásban mélységi irányító, Van der Vaart az előrébbtolt irányító, míg Nanival próbálom megbontani a védelmet középen és a szélen is a villámgyors elfutásaival. Neki posztidegen jkp, de abban a játékszellemben ahogy játszom nagyon hasznos. Elég sok gólt lő és gólpasszt ad. Egyébként, ha csak a jkp-ban mért összértékét nézném, akkor Modric kezdene.... Néha feltolom jobb vagy balszélsőnek, azt nem kell mondanom, hogy oda is jó. Defoe szerepe középen adott, helycserék szoktak lenni Suarezzel néha. A két szélső pedig a barcás ballábas jobbszélső és jobblábas balszélső alapon működik, bár ebből tény, hogy Suarez sokkalta gólerősebb. Bale viszont a gólpassz versenyt vezeti a csapaton belül és a harmadik ( Nanival versenyben) a góllövőn is. Alapvetően működik a rendszer. Ha megnyerem a bajnokságot, úgy egy világklasszis középső védőt szeretnék venni, mert azért a Gallas-Marchena duó a csapat többi részéhez képest gyengébb. Egyébként szerintem nincs szükségem csere játékosra sem a bl-hez.
A legjobban a fizetéssel tudod elhozni a játékost, nem az értékéért. Azzal lehet jól feltornázni az esélyt arra, hogy elfogadja az ajánlatod, illetve egy maximális, 15%-os bónusszal. Ezt nézve szerintem te is megpróbálhatnád 10-ért elhozni Neymart és 16-ért Silvát.daffy írta:Kalap1988 írta:10-ért megvettem Neymart, aki a jövő embere, illetve 16-ért az ácsingózott KH posztra jött Thiago Silva.![]()
nekem neymar minimum 14 és thiago silva 30+. ilyen különbség van box és pc között
Kalap1988 írta:10-ért megvettem Neymart, aki a jövő embere, illetve 16-ért az ácsingózott KH posztra jött Thiago Silva.
Ajánlom neked Thiago Silva mellé Daniel Ayalát a Liverpoolból. Már sokszor elhangzott általam a neve ebben a topikban. Magas, jól fejelő fiatal védő. Alaphelyzetben 68-69 a tudása, de jól fejlődik és talán a magasságát használva jobban is tudod kamatoztatni a magas labdák kivédekezését. Ő is a jövő embere lehet nálad, mint Neymar.Kalap1988 írta:Nekem is volt szabadidőm és a Tottenhammal játszom kb két hete világklasszis szinten. Eddig 29 forduló ment le a bajnokságból, párszor botlottam, amikor nem kellett volna ( főleg az elején), de így is vezetem a Pl-t. 29 meccs, 22 gy, 5d, 2 v, 69 rúgott, 23 kapott gól. A ligakupát megnyertem a Villa ellen 1-0-ra, míg sajnos az F.A-ből kiestem. 2-1 kikaptam a Liverpooltól idegenben egy utolsó percben kapott góllal![]()
A csapatom Barcelonásan próbál játszani, sikerült megcsípnem elég komoly embereket.
A kezdő 11: Gomez- Maicon,Gallas,Marchena,Filipe-Busquets,Van der Vaart,Nani-Bale(jobboldalt),Defoe,Suarez
Cserék közül Modric és Dos Santos a leghasznosabb, de jó Huddlestone, illetve Assou-Ekotto is. Alapvetően dominanciára játszom és próbálok sok helyzetet ritmusváltásokkal labdabirtoklásból kialakítani. Maicon és Filipe nagyon jól jönnek fel, Busquets a támadásban mélységi irányító, Van der Vaart az előrébbtolt irányító, míg Nanival próbálom megbontani a védelmet középen és a szélen is a villámgyors elfutásaival. Neki posztidegen jkp, de abban a játékszellemben ahogy játszom nagyon hasznos. Elég sok gólt lő és gólpasszt ad. Egyébként, ha csak a jkp-ban mért összértékét nézném, akkor Modric kezdene.... Néha feltolom jobb vagy balszélsőnek, azt nem kell mondanom, hogy oda is jó. Defoe szerepe középen adott, helycserék szoktak lenni Suarezzel néha. A két szélső pedig a barcás ballábas jobbszélső és jobblábas balszélső alapon működik, bár ebből tény, hogy Suarez sokkalta gólerősebb. Bale viszont a gólpassz versenyt vezeti a csapaton belül és a harmadik ( Nanival versenyben) a góllövőn is. Alapvetően működik a rendszer. Ha megnyerem a bajnokságot, úgy egy világklasszis középső védőt szeretnék venni, mert azért a Gallas-Marchena duó a csapat többi részéhez képest gyengébb. Egyébként szerintem nincs szükségem csere játékosra sem a bl-hez.
Na. Véget ért a szezonom és megnyertem a bajnokságot 92 ponttal. Az új elején 3-4 nem fontos játékost eladtam, akik úgysem játszottak, illetve a cél érdekében még Bale-t is kénytelen voltam beáldozni. A játékban még nem akkora ász, nem igazán fejlődött, megmaradt a maga 81-82-es szintjén. Kicsit sajnáltam a csapat egyedisége miatt,de ez van. Lett 26 millióm. 10-ért megvettem Neymart, aki a jövő embere, illetve 16-ért az ácsingózott KH posztra jött Thiago Silva. A védők közül egyébként Bassongot adtam el a padról. Így Marchena mellett Silva kezd középen. Ezzel azt hiszem sokat erősödtünk. Egyébként pedig két dolgot variálok: Vagy az eredeti felállás mellett elől Bale helyett Neymar kezd ( ez a ritkább) vagy Nanit feltolom jobbszélsőnek és az a Modric a JKP, aki sokat tett az előző évi sikerekért csereként, jó értékei vannak és nagyon megérdemli. Szerintem az alapcsapattal minden fronton mindent meg lehet nyerni, a cserék is jók és nem rövidtávú alakulat, mert tehetségek is vannak szép számmal. Ugyebár a kispadról elég a Neymar-Gio duót említeni, de a kezdőben is azért akad. Irány a triplaKalap1988 írta:Nekem is volt szabadidőm és a Tottenhammal játszom kb két hete világklasszis szinten. Eddig 29 forduló ment le a bajnokságból, párszor botlottam, amikor nem kellett volna ( főleg az elején), de így is vezetem a Pl-t. 29 meccs, 22 gy, 5d, 2 v, 69 rúgott, 23 kapott gól. A ligakupát megnyertem a Villa ellen 1-0-ra, míg sajnos az F.A-ből kiestem. 2-1 kikaptam a Liverpooltól idegenben egy utolsó percben kapott góllal![]()
Szerintem vegyél másikatbalinteer írta:Sziasztok! Ha a videókártyám nem támogatja a játékot,hogy tudnám elérni,hogy támogassa? Kérlek Segítsetek! Előre is köszönöm.
Fiorillot megnézem majdmessideco írta:Hm... Passz.
Bogdán Ádám, Fiorillo, Mannone
Hart a cserekapusommessideco írta:Hart, vagy Kasper Schmeichel
Esetleg Lloris, Muslera
Köszi, majd meglátjuk, de én inkább 85-86-os szintű védőben gondolkodom. Marchena és Gallas is 80-81 között ingadozik, ehhez képest a 82 nem nagy előrelépés. Persze ez függ attól, hogy mennyi pénzt tudok csinálni addig. A 4 belső védőm (Dawson,Bassong, Gallas,Marchena) közül egyet mindenképp eladok, de az valószínűleg nem lesz elég. Van még 4-5 feles játékosom a keretben, kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesznek kellendőek. A szezon végén biztos nem lesz pénzem, mert folyamatosan fejlesztem a személyzetet. Legelőször az erőnlétet, hogy bírja a sorozatterheléseket.víscaelbarca!forever írta:jó kis csapatKalap1988 írta:Nekem is volt szabadidőm és a Tottenhammal játszom kb két hete világklasszis szinten. Eddig 29 forduló ment le a bajnokságból, párszor botlottam, amikor nem kellett volna ( főleg az elején), de így is vezetem a Pl-t. 29 meccs, 22 gy, 5d, 2 v, 69 rúgott, 23 kapott gól. A ligakupát megnyertem a Villa ellen 1-0-ra, míg sajnos az F.A-ből kiestem. 2-1 kikaptam a Liverpooltól idegenben egy utolsó percben kapott góllal![]()
Cserék közül Modric és Dos Santos a leghasznosabb, de jó Huddlestone, illetve Assou-Ekotto is. Alapvetően dominanciára játszom és próbálok sok helyzetet ritmusváltásokkal labdabirtoklásból kialakítani. Maicon és Filipe nagyon jól jönnek fel, Busquets a támadásban mélységi irányító, Van der Vaart az előrébbtolt irányító, míg Nanival próbálom megbontani a védelmet középen és a szélen is a villámgyors elfutásaival. Neki posztidegen jkp, de abban a játékszellemben ahogy játszom nagyon hasznos. Elég sok gólt lő és gólpasszt ad. Egyébként, ha csak a jkp-ban mért összértékét nézném, akkor Modric kezdene.... Néha feltolom jobb vagy balszélsőnek, azt nem kell mondanom, hogy oda is jó. Defoe szerepe középen adott, helycserék szoktak lenni Suarezzel néha. A két szélső pedig a barcás ballábas jobbszélső és jobblábas balszélső alapon működik, bár ebből tény, hogy Suarez sokkalta gólerősebb. Bale viszont a gólpassz versenyt vezeti a csapaton belül és a harmadik ( Nanival versenyben) a góllövőn is. Alapvetően működik a rendszer. Ha megnyerem a bajnokságot, úgy egy világklasszis középső védőt szeretnék venni, mert azért a Gallas-Marchena duó a csapat többi részéhez képest gyengébb. Egyébként szerintem nincs szükségem csere játékosra sem a bl-hez.KHnak ha fiatal KHt akarsz venni akor Gary Cahillt javaslom 77es stattal vetem meg a Poolnál mostmár 82re fejlődött, ha olcsót akkor Juan (81) kb 10millióéért megveheted.
Te döntessz