Gamez - Kedvencek játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.05. 13:11:04

neobarca írta:Hey Srácok, látom pörög itt a 2K13. Úgy döntöttem, hogy feltelepítem én is PC-re. Viszont friss végleges kereteket honnan tudnék leszedni?
Illetve korábban olvastam, talán BOB írta, hogy [auto_cenzúra] lett az irányítás. Ebből mennyi igaz?
http://nbasky.com/official-nba-2k13-roster/

irányítást meg kell szokni. nem vészes,kel 3-4 meccs,mire belelendül az ember,de utána már egyszerű.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
neobarca
Director del Fútbol

2013.01.05. 12:59:28

Hey Srácok, látom pörög itt a 2K13. Úgy döntöttem, hogy feltelepítem én is PC-re. Viszont friss végleges kereteket honnan tudnék leszedni?
Illetve korábban olvastam, talán BOB írta, hogy [auto_cenzúra] lett az irányítás. Ebből mennyi igaz?
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.01.04. 23:51:10

csababarca írta:Ezt mégis hogy? vagy pc-n nem lehet megcsinálni?
Nem sajnos. Ez csak konzolon van. Associationban két 20 perces meccs után 750 VC-t kapok + blacktopban 1 meccsért 150 + 10 ha nyersz.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.04. 19:47:15

MessiFan írta: MyCareer nagyon jóra sikerült a konzolra, anélkül hogy meccset játszanál MyCareerben, felhúzhatod a játékosod 99-re, nekem most huszon valahány meccs után 85-ös az overallja, van 7 signature skillem amiből 2 kettes szinten van és 3 dunk packagem. Houstonban 18-6-al mi vagyunk az elsők egyenlőre.
Ezt mégis hogy? vagy pc-n nem lehet megcsinálni?
én nyomom a traininget,meg egyebeket a meccsek mellett,de elég kevés pénz folyik be,amikből fejleszteni lehet.
Van valami módja az ilyen jellegű fejlődésnek?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.01.04. 19:39:03

Én a 2k13-al játszok boxon, közel 100 meccset játszottam eddig offline + vagy 30 mycareer és ugyan ennyi online. Sok associationt kezdtem eddig, 1 szezon után vagy még hamarabb be is fejezem őket, 3 napja egy fantasy draftos associationt kezdtem a Hawks-al 7. helyen és ahhoz képest hogy a gépre hagytam a drafolást 1-2 apró csere után egy remek csapatot kaptam!
Bár még az első meccsemet sem tudtam lejátszani technikai okok miatt, de nagyon tetszik a csapat. Nem tudom fejből az összes játékosom, de a kezdő ez: Lawson-Wade-George-Randolph-Perkins + Harrison Barnes és a többiek a padról.
MyCareer nagyon jóra sikerült a konzolra, anélkül hogy meccset játszanál MyCareerben, felhúzhatod a játékosod 99-re, nekem most huszon valahány meccs után 85-ös az overallja, van 7 signature skillem amiből 2 kettes szinten van és 3 dunk packagem. Houstonban 18-6-al mi vagyunk az elsők egyenlőre.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.01.03. 21:14:03

kanty írta:Valaki 2k11-el játszik még? Elég sok energiám van benne (40 meccs, ami nálam már rekord), nem akarok 12-re váltani.
Myplayerbe tolom és az lenne a kérdésem, hogy nem lehet valahogy meccset szimulálni, mert ebben a tempóban kb. fél év, amire befejezem a szezont.

Amúgy irányító vagyok, a Suns draftolt a második körben. Aztán volt egy Nash-Parker csere. Közben én annyira belejöttem, hogy Parker-t kiszorítottam a kezdőből, de a csapat elég gyenge volt, így cserét kértem. Aztán a Sixers-hez kerültem, ott kicsivel jobb a csapat, van mellett egy Ellis és egy Igoudala is, bár éppen rájátszást érő helyen vagyunk. Itt sem szeretnék sokáig maradni.

Négy perces negyedekkel játszok és eddig 15 pontot átlagolok és 2 gólpasszt. Mondjuk az első 20 meccs után valami 7 pont volt az átlagom, azóta kicsit jobban megy.
2k12ben olyan volt,hogy play next key game, szimulációról én nem igazán tudok sajna
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.03. 20:42:47

Valaki 2k11-el játszik még? Elég sok energiám van benne (40 meccs, ami nálam már rekord), nem akarok 12-re váltani.
Myplayerbe tolom és az lenne a kérdésem, hogy nem lehet valahogy meccset szimulálni, mert ebben a tempóban kb. fél év, amire befejezem a szezont.

Amúgy irányító vagyok, a Suns draftolt a második körben. Aztán volt egy Nash-Parker csere. Közben én annyira belejöttem, hogy Parker-t kiszorítottam a kezdőből, de a csapat elég gyenge volt, így cserét kértem. Aztán a Sixers-hez kerültem, ott kicsivel jobb a csapat, van mellett egy Ellis és egy Igoudala is, bár éppen rájátszást érő helyen vagyunk. Itt sem szeretnék sokáig maradni.

Négy perces negyedekkel játszok és eddig 15 pontot átlagolok és 2 gólpasszt. Mondjuk az első 20 meccs után valami 7 pont volt az átlagom, azóta kicsit jobban megy.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
daffy
Madridista

2013.01.03. 20:40:24

csababarca írta: Én is a triplákra építek legfőképp.
Durant jól szórja,Chalmers se rossz, Shump sem, padon is van 1-2 jól dobó emberke. ezzel nem lesz baj.
Inkább a pattanózásban szívok,de abban minden csapattal,amivel játszogattam eddig,szóval azt lehet én csinálom rosszul.
nekem sem megy jól,ha már verem pattanókban akár csak eggyel is az ellenfelet,már elégedett vagyok.
triplákban nekem curry a legjobb,durant sem rossz,c. lee sem,harden,jr...
viszont a könnyen megszerezhető embereket is remekül lehet használni:
pl camby centerként. remek védő,azt hiszem A post d-je van.
novak semmire nem jó,csak a triplákra,3-4 percet meccsenként remekül lehoz.
varejao rengeteg pattanót hoz.
c.j. miles A- hármasról és perimeter d-ről is.
a. jamison minden hármast bevág
faried-et nagyon csípem,igazi állat. viszont ha már denver,gallinari használhatatlan számomra. a súlypontemelkedését egy magassarkú cipővel lehet helyettesíteni,borzasztó

amit nagyon utálok,az az ellis elleni védekezés. egyszerűen mindent bedob,ráadásul bárhonnan,bármilyen testhelyzetből.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.03. 20:28:44

daffy írta:
csababarca írta:
daffy írta:én mindig minden csapatot szétbarmolok,akár fantasy-val játszok,akár nem. egyszerűen imádok cserélgetni :)
lehet az lesz,de a Durant-Ibaka kettős fix,hozzájuk nem fogok nyúlni soha! 8)
Shumpert is az,de őt egy Hardenért beáldoznám.. :D
nekem az alap 2k13ban harden a leghasználhatóbb emberem. 60-70%-kal dobom vele a triplákat,50+ pont meccsenként izzadtság nélkül. aztán feltettem egy nem tudom mit és hardennek annyi. nem tudok vele dobni,de legalább a védekezést és a pattanózást reálissá tette a játék. igaz,nem bízom a véletlenre a howard-smith magas párral.
a meccseket én a triplákkal nyerem meg mindig. nagyon jól és nagyon sokat dobok belőlük,ezért nekem fontos,hogy a külső 3 emberből 2 biztos kezű triplázó legyen.
Én is a triplákra építek legfőképp.
Durant jól szórja,Chalmers se rossz, Shump sem, padon is van 1-2 jól dobó emberke. ezzel nem lesz baj.
Inkább a pattanózásban szívok,de abban minden csapattal,amivel játszogattam eddig,szóval azt lehet én csinálom rosszul.
daffy
Madridista

2013.01.03. 20:23:55

csababarca írta:
daffy írta:én mindig minden csapatot szétbarmolok,akár fantasy-val játszok,akár nem. egyszerűen imádok cserélgetni :)
nekem az alap 2k13ban harden a leghasználhatóbb emberem. 60-70%-kal dobom vele a triplákat,50+ pont meccsenként izzadtság nélkül. aztán feltettem egy nem tudom mit és hardennek annyi. nem tudok vele dobni,de legalább a védekezést és a pattanózást reálissá tette a játék. igaz,nem bízom a véletlenre a howard-smith magas párral.
a meccseket én a triplákkal nyerem meg mindig. nagyon jól és nagyon sokat dobok belőlük,ezért nekem fontos,hogy a külső 3 emberből 2 biztos kezű triplázó legyen.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.03. 20:16:35

daffy
Madridista

2013.01.03. 19:54:22

csababarca írta:NBA 2k13-ban kezdtem egy Assosiaton módot,fantasy drafttal.
Bulls választottam,sikerült elég korrekt csapatot összehoznom.

PG: Chalmers,Maynor
SG: Shumpert,Courtney Lee, Gary Neal
SF: Durant, Dorrel Wright
PF: Ibaka, Bass, Powe
C: Oden,Mozgov.

Jónak tűnik így ránézésre. Aztán ha valakivel gondom van,akkor próbálok cserélni,vagy FA-ben kukázni.
én mindig minden csapatot szétbarmolok,akár fantasy-val játszok,akár nem. egyszerűen imádok cserélgetni :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.03. 18:41:31

NBA 2k13-ban kezdtem egy Assosiaton módot,fantasy drafttal.
Bulls választottam,sikerült elég korrekt csapatot összehoznom.

PG: Chalmers,Maynor
SG: Shumpert,Courtney Lee, Gary Neal
SF: Durant, Dorrel Wright
PF: Ibaka, Bass, Powe
C: Oden,Mozgov.

Jónak tűnik így ránézésre. Aztán ha valakivel gondom van,akkor próbálok cserélni,vagy FA-ben kukázni.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.12.30. 23:32:09

socio66 írta: szerintem ha szerződést ajánl más, akkor.
vagy legalábbis nem lenne túl realisztikus, ha magadtól váltanál szponzort.
egyébként van lehetőség cipőt is tervezni magadnak, ez sikerült már valakinek?
kíváncsi lennék mekkora státusz kell, hogy felajánlják.
Akkor bízok benne, hogy minél előbb. Elsőre a Jordant választottam, egy szezont le is játszottam bennük, de kipróbálnám a Nike-t, ott nagyobb a választék talán.
Amúgy tervezni jó párat lehet, persze amelyiknél engedi, szín/anyag, erre gondolsz? Utána tudsz nevet is adni neki, majd bekerül a gyűjteménybe. Mert én már terveztem egy sajátot. Bár a játék statokat tekintve, döbbenet hogy engedték :D
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
socio66

2012.12.30. 14:08:14

Ronaldinho&Barca írta:NBA 2K13-ban hogyan lehet cipőszponzort váltani nem tudja valaki? Már több mint egy szezonja használom, de kipróbálnék más cipőket is.
szerintem ha szerződést ajánl más, akkor.
vagy legalábbis nem lenne túl realisztikus, ha magadtól váltanál szponzort.
egyébként van lehetőség cipőt is tervezni magadnak, ez sikerült már valakinek?
kíváncsi lennék mekkora státusz kell, hogy felajánlják.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.12.30. 11:05:57

NBA 2K13-ban hogyan lehet cipőszponzort váltani nem tudja valaki? Már több mint egy szezonja használom, de kipróbálnék más cipőket is.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
18Barca99
Capitá del Barça

2012.12.26. 21:52:43

Sziasztok. Nagyon szeretem a stratégiai játékokat, és nagyrészükkel játszottam is (Warcraftok, Age of Empires részei stb.) és most itt van ez a Guild 1-2 nevű játék. Valakinek van róla valami tapasztalata? Játszott vele, érdemes-e letöltenem?
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.12.26. 16:15:45

Játszik/játszott valaki a Lord of the rings- War in the North játékkal?
elakadtam egy részén,és kéne segítség.
Scumy
Jugador del Barça

2012.12.25. 08:13:02

Messa írta:Mondjatok pár ütős stratégiai játékot, amik viszonylag kis gépigényűek légyszi! Nem kell hogy újak legyenek, csak ötleteket. Én sosem játszottam ilyenekkel és holnapra kéne meglepinek. :)
Nekem a best of all time, az a Commandos első része :lol: . Kis gépigényű, II. VH-s stratégiai játék, élvezetes történettel és pályákkal, és ami a legfontosabb, szvsz eléggé megmozgatja az agytekervényeidet is 8)
Capon
Llegenda del Barça

2012.12.24. 23:49:46

KingSimon írta:
Messa írta:Mondjatok pár ütős stratégiai játékot, amik viszonylag kis gépigényűek légyszi! Nem kell hogy újak legyenek, csak ötleteket. Én sosem játszottam ilyenekkel és holnapra kéne meglepinek. :)
Rome Total War?

Egyik legjobb körökre osztott stratégiai játék!
ÚÚ az egyik ha nem a legnagyobb. De ha ez elindul a gépen akkor a Medieval 2 Total War is menni fog mivel az sem egy új darab.
CsacsMate írta:Command & Conquer?
http://www.youtube.com/watch?v=Rf8sTlr0ZwI

Igaz a legújabbal nem játszottam, de a régieket ismerem.
Ez a rész is jó volt:
http://www.youtube.com/watch?v=KFoa5lEORE8
Csak kiegészíteném a C&C Generals-al és a kiegészítőjével a Zero Hour-al. Néha napján még mindig játszunk vele haverokkal.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Primitive
Entrenador del Barça

2012.12.24. 23:45:46

sjd írta:
Primitive írta:Réges-régen játszottam egy játékkal, ami akkoriban negyon tetszett, és nagyon jó volt. Viszont a nevére nem emlékszem :roll:

A játék lényege az volt, hogy volt x számú embered, amik egy időben elindultak egy pályán, és Neked meg volt adva, hogy az x számú emberből hányat kell, hogy bejuttass a célba. Közbe természetesen gondolkodni kellett, mert voltak lehetőségek, hídépítés, satöbbi. Valaki? :lol:
Lemmings?
Neked is Boldog Karácsonyt! Köszönöm, ez volt az. :)
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.12.24. 23:33:41

Command & Conquer?
http://www.youtube.com/watch?v=Rf8sTlr0ZwI

Igaz a legújabbal nem játszottam, de a régieket ismerem.
Ez a rész is jó volt:
http://www.youtube.com/watch?v=KFoa5lEORE8

Warhammer 40k - Dawn of War és a 2
Company of Heroes
World In Conflict
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.24. 23:22:28

Primitive írta:Réges-régen játszottam egy játékkal, ami akkoriban negyon tetszett, és nagyon jó volt. Viszont a nevére nem emlékszem :roll:

A játék lényege az volt, hogy volt x számú embered, amik egy időben elindultak egy pályán, és Neked meg volt adva, hogy az x számú emberből hányat kell, hogy bejuttass a célba. Közbe természetesen gondolkodni kellett, mert voltak lehetőségek, hídépítés, satöbbi. Valaki? :lol:
Lemmings?
Rinku
Director del Fútbol

2012.12.24. 23:13:42

KingSimon írta:Rome Total War?

Egyik legjobb körökre osztott stratégiai játék!
A Total War sorozat eszméletlen, mindenképpen ajánlatos! :wink: Amúgy meg Warcraft III: The Frozen Throne. :) Örök kedvenc! :D
Football, bloody hell. /SAF/
Primitive
Entrenador del Barça

2012.12.24. 23:12:00

Réges-régen játszottam egy játékkal, ami akkoriban negyon tetszett, és nagyon jó volt. Viszont a nevére nem emlékszem :roll:

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Válasz küldése