Forcabarca73 írta: ↑2021.01.19. 21:45:09
Tudna nekem segíteni valaki, hogy melyiket vegyem meg a 2 játék közül? Fifa 2020 vagy Pes 2020 ?
Szia!
Véleményem szerint a FIFA 20 az eddig legyártott leggyengébben sikerült része a sorozatnak. Így én tavaly váltottam PES-re, ídén is már csak azt vettem meg. Hozzáteszem, hogy a FIFA 98 óta minden évben megvettem a játékot. Játékmenet sokkal reálisabb, mint a fifán. Nekem több hét kellett az átállásra mivel a konami játékán teljesen máshogy kell támadást építeni, mozogni, passzolni. egyszerűen nem lehet rohanni ész nélkül és számtalan (szerintem) irreális dolgot megcsinálni a játékosokkal.
Ha definiálni kellene, akkor a fifa arcade játék, a PES inkább szimulátor.
Persze a Pes-nek is vannak hibái, de én azokkal sokkal inkább együtt tudok élni, mint a fifa hibáival (középpályás védekezés teljes hiánya, nem mozgó játékosok, stb.
Liszensz kérdés...
Milyen platformon játszanál?
PC-n és PS-en teljesen liszenszelt a játék, le kell tölteni egy data fájlt és kész is. XBOX-on rosszabb a helyzet, ott manuálisan kell mindent megváltoztatni. Tapasztalatból írom, hogy nem kevés idő, de nekem megérte, mert egy sokkal jobban játszható játékot kaptam, mint a fifa.
Még valami, online játékkal nincs tapasztalatom, csak gép ellen szoktam játszani. Elmondások szerint ott élhetőbb a fifa. Ha neked ez nagyon fontos szempont, akkor szerintem fifa.
Ha bármi kérdésed van, akkor keress. Mind a két játékkal eltöltöttem pár órát, szívesen válaszolok a kérdéseidre.