2021.02.08. 20:36:47
De miért kellett volna jobban a vice cityre hasonlítania?
Eltelt elèg sok év, tök más pályát menő stúdiókról van szó, más műfajról.
Witcher is ilyen volt, a 3 legalábbis, sok párbeszéd, amiben megismered lényegében a loret, meg a történetet.
A cyberpunk is erre épít, de ha egy játék ettől unalmas, akkor csőjátékot kell választani, cod széria pl.
Inkább felhoznám problémának, hogy repetitívek egy idő után a küldetések, főleg a rendőrös, bandafelszámolós gigek.
Nekem az első kijátszásom 50 óra volt, sok minden kihagyva, karakterem se lett messze kimaxolva.
Most a második végigjátszást tolom, 50 óránál járok, szisztematikusan pucolva a térképet, jóval élvezhetőbb ebben a lassabb tempóban, kb fele hátravan még.
Én első végigjátszást magamtól csináltam, egy youtube videó se kellett a küldikhez, most néztem meg egy párat, de azok is inkább a fegyverek lokációi miatt, mert legendary/icon fegyvereket akarom összeszedni.
Hasonlítgatni nincs értelme, RDR2, gta5 tök más stílus, mást adnak ezek a játékok meg mást a cb.
Kinek mi jön be.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."