Fifa, PES, FM
A Lyonnal kezdtem karriert, az első év végén kupa+bajnokság:
A csapat jelenleg:
Lloris-Revelierre,Botia,Caceres,Cyssokho- Touré,Deco,Hleb- Giovanni dos Santos, Maxi Lopez, Jeffren
Cserék: Marquez,Henry stb...
A múlt szezonban Titi és Rafa is kezdő volt, Jeffren jobbhátvédként funkcionált, míg Caceres a bal oldalán a védelemnek. Henry balszélső volt, és csk.
A csapat jelenleg:
Lloris-Revelierre,Botia,Caceres,Cyssokho- Touré,Deco,Hleb- Giovanni dos Santos, Maxi Lopez, Jeffren
Cserék: Marquez,Henry stb...
A múlt szezonban Titi és Rafa is kezdő volt, Jeffren jobbhátvédként funkcionált, míg Caceres a bal oldalán a védelemnek. Henry balszélső volt, és csk.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Már kérdeztem pár hónapja, de nemigen volt jelentkező.
11-ben a kapust milyen billentyűkombinációval tudom előrehívni szögletnél?
11-ben a kapust milyen billentyűkombinációval tudom előrehívni szögletnél?
most tényleg minden bántás nélkül, de azt hittem nyomsz néhány komolyabb trükköt, benyomsz egy chest flicket azt beollózodBarcaádám írta:kicsit trükköztem az arénába, ajánlom figyelmetekbe!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=IDIZUAyx2PU

erre meg......

madridista
Ez pontosan így van! Az EA nem profitorientált, nem is gondolnak arra, hogy sokkal több pénz folyik be, ha minden évben kiadnak egy új játékot; őket csak az érdekli, hogy az emberek életét megkönnyítsék!Lionel85 írta:Pont azért jelenik meg minden évben, hogy ne kelljen mindig frissítéseket kiadni.

Viccet félretéve, mindig vannak ilyen és ehhez hasonlós frissítések; nézd meg a fifahungary.hu-t.

Your village called. Their idiot is missing.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Igen, úgy hívják, hogy FIFA 11.ab1daL írta:Nemtud valaki olyan oldalt, ahonnan le lehetne tölteni egy teljesen friss adatbázist FIFA 10-hez?

- ab1daL
- Director del Fútbol
Nemtud valaki olyan oldalt, ahonnan le lehetne tölteni egy teljesen friss adatbázist FIFA 10-hez?
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- mekkora
- Jugador d'estrella
oké meglesz.ferninho írta:na végre egy ps3-asmekkora írta: én ps3-ra tudom neked mondani, semmi gond nincs vele, én szeretek pl Dortmunddal játszani, ott is felcserélődtek a posztok, sok játékos beerősödött , Chelsea nagyon beerősödött Torressal, Affelay barcába kerülésével a játékban is csak csereember .![]()
vegyél fel légyszíves:
Ferni__
kettő alsóvonallal
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
na végre egy ps3-asmekkora írta: én ps3-ra tudom neked mondani, semmi gond nincs vele, én szeretek pl Dortmunddal játszani, ott is felcserélődtek a posztok, sok játékos beerősödött , Chelsea nagyon beerősödött Torressal, Affelay barcába kerülésével a játékban is csak csereember .

vegyél fel légyszíves:
Ferni__
kettő alsóvonallal

madridista
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Én a Feyenoord-al játszottam le egy idényt. A bajnokságot megnyertem 77 ponttal 7 ponttal magam mögé utasítva a Twentet, és 8-al az Ajaxot.
Kicsit irreálisan a PSV a 7. helyen végzett!
Elsősorban a stabil védekezésre építettem. Mindössze 12 gólt kaptam, ellenben csak 51 gólt rúgtam. A legtöbbször 1 gólos győzelmeket arattam, de a szezon döntő mérkőzésén 4-1-re legyőztem a Twentet!
A kupából a Breda vert ki a negyeddöntőben egy 1-0-val.
Költségvetésben nem álltam túl jól, de plusz 10 millát sikerült összehozni év végére. 3 játékos érkezett az alap keret mellé.
A felállásom:
------------------------------Mulder----------------------------
-----------------Vlaar------------------------Vidrio-----------
-D.Fernández-----------------------------------------M.Lumb-
--------------------Fer(csk)-----------------Bruins--------------------
---------------------------Wijnaldum------------------------
------Hernández--------------------------------------Biseswar
------------------------------D.Viana---------------------------
A két vkp közül Bruins univerzálisabb. Felér a támadásokkal is. Hernández ingyen érkezett. (nem Chicarito!
) mexikói szélső. Villámgyors és nagyon gólerős. Vianat is ingyen szereztem. Portugál csatár, 21 góllal zárta az idényt. Wijnaldum pedig a kiszolgáló emberem, 14 gólpasszal.
Fer pedig a legbiztosabb pont a csapatban.
Az új idényben célom a bajnoki cím megvédédse, plusz a kupa megnyerése. A BL csoportom: Marseille,Valencia, Arsenal. Nem túl könnyű, de megcélzom a 3. helyet.
Röviden ennyi, majd leírom a 2. szezonomat is!
Kicsit irreálisan a PSV a 7. helyen végzett!

Elsősorban a stabil védekezésre építettem. Mindössze 12 gólt kaptam, ellenben csak 51 gólt rúgtam. A legtöbbször 1 gólos győzelmeket arattam, de a szezon döntő mérkőzésén 4-1-re legyőztem a Twentet!
A kupából a Breda vert ki a negyeddöntőben egy 1-0-val.
Költségvetésben nem álltam túl jól, de plusz 10 millát sikerült összehozni év végére. 3 játékos érkezett az alap keret mellé.
A felállásom:
------------------------------Mulder----------------------------
-----------------Vlaar------------------------Vidrio-----------
-D.Fernández-----------------------------------------M.Lumb-
--------------------Fer(csk)-----------------Bruins--------------------
---------------------------Wijnaldum------------------------
------Hernández--------------------------------------Biseswar
------------------------------D.Viana---------------------------
A két vkp közül Bruins univerzálisabb. Felér a támadásokkal is. Hernández ingyen érkezett. (nem Chicarito!

Fer pedig a legbiztosabb pont a csapatban.
Az új idényben célom a bajnoki cím megvédédse, plusz a kupa megnyerése. A BL csoportom: Marseille,Valencia, Arsenal. Nem túl könnyű, de megcélzom a 3. helyet.
Röviden ennyi, majd leírom a 2. szezonomat is!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- mekkora
- Jugador d'estrella
én ps3-ra tudom neked mondani, semmi gond nincs vele, én szeretek pl Dortmunddal játszani, ott is felcserélődtek a posztok, sok játékos beerősödött , Chelsea nagyon beerősödött Torressal, Affelay barcába kerülésével a játékban is csak csereember .Messidona10 írta:Téli átigazolási patch-csel milyen tapasztalataitok vannak? Semmi ártó hatása nincs a játékra? (Értem ez alatt az indokolatlan kilépkedést pl.) Csak a nagyobb igazolások vannak benne, vagy azért rendesen megcsinálták?
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
Én balbekk posztra Abidalt tudnám ajánlani mert a játékban is nagyon elegánsan védekezik, passzol és segíti a támadásokat.daffy írta: ----------------------hart-------------------
sagna-----richards--------garay---------?
-------------------fletcher---------------
-------------modric--------rosicky--------
briand--------------------------------bastos
-------------------neymar------------------
pad: de gea,abou diaby,marchisio,
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Téli átigazolási patch-csel milyen tapasztalataitok vannak? Semmi ártó hatása nincs a játékra? (Értem ez alatt az indokolatlan kilépkedést pl.) Csak a nagyobb igazolások vannak benne, vagy azért rendesen megcsinálták?
meglesz. legkésőbb hétfőre.ferninho írta:...
egyébként akkor hadd javasoljak pár taktikát és felállást,ami nekem nagyon bejön. a juventusé egy az egyben és a lyoné is. a juve 4-4-2-t játszik,rettentő stabil. a lyon két szélső cselgéppel,amolyan barcás felállásban,talán a 3 belső kp nem annyira támadó,így az is stabil.
az alap brazil felállás is jó,de csak akkor,ha nagyon jól védekezel:
------------------kapus------------------
jh-----------kh-----------kh----------bh
--------------------vkp-------------------
-jtk---------------ktk------------------btk
---------------cs---------cs-----------------
ez a klasszikus realos lőj többet,mint ahányat kapsz taktika. ha a két szélső hátvédet felfuttatod,akkor a gól garantált.
pár játékost is ajánlok: fletcher(81-82es alapból és nagyon univerzális,vkp-nak tökéletes és olcsó). neymar(számomra a játék legjobb játékosa. gyors,nagyon jól cselez és bármilyen szögből,távolságból és lábbal be tud találni. de tényleg. néha összeszharom magam rajta. olcsó). bastos(talán a középső középpályás kivételével mindent hibátlanul megold. jól szerel,erős és jól is lő). modric(olcsó belső kp-s. fletcherrel együtt kijön 35millából és jól kiegészíti). marchisio(a másik vkp és szintén olcsó). van még pár,inkább írok egy kezdőt belőlük

----------------------hart-------------------
sagna-----richards--------garay---------?
-------------------fletcher---------------
-------------modric--------rosicky--------
briand--------------------------------bastos
-------------------neymar------------------
pad: de gea,abou diaby,marchisio,
köszi szépen, de ez a vége így egy kicsit bonyolult lettdaffy írta:ferninho!
itt vannak a képek. ez a milan brazilosítása után készült,de a felállás ugyan az. nem vagyok egy taktikai zseni,így a taktika kezdetleges. egyedüli veszélyt a kontrák jelentenek a csapatra,de akkor fel kell rúgni a kp-n az ellent
hopp,az aktivitás lemaradt. maicon,lucio,silva védők,nem mennek előre egyáltalán. bastos és alves nagyon előre megy és nagyon hátra is,van tüdejük hozzá. melo nem támad,de egy picit hátramegy. motta támad egy kicsit és csak kicsit védekezik. kaka és robinho közül az egyik kicsit visszazár,a másik nem,így labdaszerzés esetén pato és kaka/robinho már fent vannak.

szóval ha nagyon ráérsz légyszi azt is fotózd le, meg vannak ugye azok az irányvonalak is az alakzat csinálásnál (hogy merre mozogjon védekezésénél és támadásná), az is elég fontos lenne

és bocs, hogy ilyen telhetetlen kis

most is a fifa 11-nél megakadtam online játéknál 4500 pont körül (fifa 10-be is itt akadtam el) és most végre sikerült felmennem 5350-re

szóval nagyon kérlek szépen ezeket még vhogy

madridista
ferninho!
itt vannak a képek. ez a milan brazilosítása után készült,de a felállás ugyan az. nem vagyok egy taktikai zseni,így a taktika kezdetleges. egyedüli veszélyt a kontrák jelentenek a csapatra,de akkor fel kell rúgni a kp-n az ellent
hopp,az aktivitás lemaradt. maicon,lucio,silva védők,nem mennek előre egyáltalán. bastos és alves nagyon előre megy és nagyon hátra is,van tüdejük hozzá. melo nem támad,de egy picit hátramegy. motta támad egy kicsit és csak kicsit védekezik. kaka és robinho közül az egyik kicsit visszazár,a másik nem,így labdaszerzés esetén pato és kaka/robinho már fent vannak.

daffy,nem rossz,de ha adhatnék egy tippet akkor Lass helyett Banega vagy De Rossi...
Liverpoolom:
-----------------------------Reina/D.Alves---------------------------
V.d. Wiel/G.Johnson---Albiol/Milito---D. Luiz/Agger---Cissokho
-------------------------------------------------------------------------
-----------Gerrard/Lucas-------De Rossi/R. Meireles-------------
--Elia/P.Hernández-------------------------------A.Young/J.Cole--
----------S. Agüero/Kuyt-------------L.Fabiano/L.Suárez---------
Még 1 csere balhátvéd fog érkezni.
A kapusom nem Dani,hanem Diego Alves
Liverpoolom:
-----------------------------Reina/D.Alves---------------------------
V.d. Wiel/G.Johnson---Albiol/Milito---D. Luiz/Agger---Cissokho
-------------------------------------------------------------------------
-----------Gerrard/Lucas-------De Rossi/R. Meireles-------------
--Elia/P.Hernández-------------------------------A.Young/J.Cole--
----------S. Agüero/Kuyt-------------L.Fabiano/L.Suárez---------
Még 1 csere balhátvéd fog érkezni.
A kapusom nem Dani,hanem Diego Alves

amint box közelbe jutok,megcsinálom. várhatóan holnap
egy screenshotot (pl telóval lefényképezed), ha csinálnál a felállásról annak örülnékdaffy írta:kitaláltam egy felállást:
---------------------------casillas-------------------------
----------ramos----------pepe----------carvalho-------
-------------------------------------------------------------
maicon----------------------------------------------alves
--------------------lass------------xabi--------------------
-------------cé------------------------------kaka----------
----------------------------pato---------------------------
maicon és alves szélsők,így elöl és hátul is megfordulnak. mivel fáradhatatlanok, ez nem is gond. lass és xabi visszazár védekezésnél,ha esetleg a két szélső fenn ragad. cé is elég kitartó,így ő is visszább jön védekezni. gyakorlatilag 6-7 ember támad és 7-8 ember védekezik. hibátlan taktika,a bajnokságot úgy nyertem meg,hogy 101 pontom lett és 8 gólt kaptam(ha jól emlékszem). próbáljátok ki,csakúgy mint bastost. a srác a szélső támadótól a középső védőig mindent tökéletesen játszik.

szóval légyszi csinálj

és a felállásban ugye lehet állítani, hogy merre mozogjon meg hogy mennyire legyen aktív az is kéne, meg pluszba az egyéni taktika

nagyon szépen megköszönném a fáradozásaidat

amúgy én most a barcával játszok
5-3-2-be
5 védő :
jobbvédő és így sorba:
Adriano, Abidal, Piqué, Keita, Mascherano
előttük
Iniesta, Busquets, Xavi
elől meg Messi és Dani Alves
a védelem így nagyon jó és elől is meg tudom verni a védőket a gyorsasággal plusz a kp-ból mindig felér valaki és besegít.
a védekezés meg természetesen ezzel nagyon jó

madridista
én is hasonlóval próbálkozom a Barcánál, csak egyelőre még finomítani kell, nem vagyok elég effektív így...daffy írta:kitaláltam egy felállást:
maicon és alves szélsők,így elöl és hátul is megfordulnak. mivel fáradhatatlanok, ez nem is gond. lass és xabi visszazár védekezésnél,ha esetleg a két szélső fenn ragad. cé is elég kitartó,így ő is visszább jön védekezni. gyakorlatilag 6-7 ember támad és 7-8 ember védekezik. hibátlan taktika,a bajnokságot úgy nyertem meg,hogy 101 pontom lett és 8 gólt kaptam(ha jól emlékszem). próbáljátok ki,csakúgy mint bastost. a srác a szélső támadótól a középső védőig mindent tökéletesen játszik.
---------------------------VV-------------------------
----------Piqué----------Yaya----------Abidal-------
Alvés--------------------Busi-----------------------------
--------------------Xavi------------Iniesta--------------------
----------------------------Messi---------------------------
-------------Pedro------------------------------Villa----------
vhogy így

Dani helye persze képlékeny

-
- Barça B
Én igen!!!elnino4 írta:Sziasztok
itt ki nyomja Xboxal neten?
Van is egy onine közösségünk, ahol bajnokságokat szervezünk online-offline egyaránt. Bár igaz mi a PES-sel játszunk, de sok olyan van nálunk aki FIFA-zik is.
Gyere nézd meg nyiss egy topikot, biztos lesz jelentkező:
http://peshun360.dataglobe.eu/
Üdv
-
- Barça B
Tudom, hogy nem ide tartozik, de már a PES 2009-ben aktualizálódtak a keretek a frissítés után. Egyszer október körül véglegesítik a nyári igazolásokat, majd márciusban a télieket. Sőt idén már a játékmeneten is javítanak a visszajelzések alapján év közben. Pl. decemberben az egyik csel (esernyő) "success rate"-jét vették jóval lejjeb, mert szinte minden játékhelyzetben meg lehetett csinálni. Már nem, csak ha tényleg optimális. Frissülnek a mezek is, a válogatottaknál elsősorban, a nyári mezcserék nyilván az új játékban jönnek ki.mekkora írta:Ma volt fifa11 ps3-m egy játékoskeret frissítés és tiszta durva Torres már a chelseaben nyomja, Affelay a barcában. nem gondoltam volna hogy ilyet fognak csinálni, hisz a következő játék lényege ( jelen esetben a fifa12) az is hogy mindig uj dolgokat tartalmaz, az uj játékoskeretet. fifa 10nél ez nem volt így hogy egy igazolást követően a játékban is átkerült a játékos. pl mikor a barca leigazolta Ibrát, akkor ő nem került át egy ilyen játékoskeret frissítést követően.
kitaláltam egy felállást:
Sziasztok

Rio Ferdinand Tweet : "Messi just flicked it up and over the keeper like he was on Fifa11... "
Visca el Barca

-
- Capitá del Barça
Hogy csináltad???Nekem x-box360 om van.mekkora írta:Ma volt fifa11 ps3-m egy játékoskeret frissítés és tiszta durva Torres már a chelseaben nyomja, Affelay a barcában. nem gondoltam volna hogy ilyet fognak csinálni, hisz a következő játék lényege ( jelen esetben a fifa12) az is hogy mindig uj dolgokat tartalmaz, az uj játékoskeretet. fifa 10nél ez nem volt így hogy egy igazolást követően a játékban is átkerült a játékos. pl mikor a barca leigazolta Ibrát, akkor ő nem került át egy ilyen játékoskeret frissítést követően.
off: Tud valaki n*ore meghívót szerezni?
Internet nélkül is lehet csinálni.

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!