Xanthor írta:
Tavalyelőtt 10 emberrel nyomtuk, tavaly bővültünk 12-re, ha még valaki csatlakozna tőlem bővülhetnénk 14-re, akkor elég mély már a draft, de én nem bánnám, mert szeretek kicsit underground játékosokba is belenyúlni

. Annyi, hogy ha maradnánk a 6 csapatos, 14.,15.,16. heti playoffnál, akkor mindenki egy emberrel nem játszana az alapszakaszban. Nem a legjobb, de nem nagy dráma.
Amúgy azt is el tudom képzelni, hogy lesz üresedés, legalábbis egyelőre mindenki nagyon inaktív.
Nem lehetne folyamatos pontozási rendszerre átállni ?
Én tavaly is írtam, hogy egyszerűen óriási lutri az egész (legalábbis számomra), nem csak az hogy alapból a TD rohadt sokat ér (és nyilván ez a játék lényege) de hozzájön, hogy csinálsz adott héten 120 pontot, amivel természetesen vernél 10 emberből 8-at csak épp a kilencedik ellen meg kikapsz.
Én megmondom őszintén megint ilyen bajnokságban nem szeretnék indulni. 2 év alatt elég sok "munkát" beleöltem, aminek semmi eredménye nem volt. Lehet magamat áltatom, de nagyban hozzájött a szerencse faktor. Így meg sok értelmét részemről nem látom, hogy hetekig azon "izgulok" hogy fej vagy éppen írás.
varnagykrisztian
Kétlem, hogy lehetne regelni. Bőven tart a szabadügynök piac, sehol sincsenek keretek, miből válogatnál játékost??? De még menetrend sincs, semmi. Október elején szoktak lenni az első ligák, de alapból még ott is érdemes várni, mert akkor vannak az előszezon meccsek, ahol a keretek leszűkűlnek a majdnem végleges verziókra.