kakasugynok, küldtem 1-2 napja egy pü-t, nézd meg légyszi.
barca99 írta:1.-Kapus: Totál szerencsétlen mozgás, reakciók
2.-Irányítás, passzok: Y-nal hívnád a kapust, ehelyett a védőd megpróbál hátrafelé kiugratni; beívelt labdát sokszor nem lehet elsőre kivágni, _muszáj_ mellre venni, amit könnyen elvesz az ellenfél; a labdát nem képes elengedni, hiába menne az ki, többször mégis beleér feleslegesen (a gép megmenti saját magának, az én játékosommal)
3.-Csapattársak helyezkedése: 2v1-be lehetne a kapusra vezetni, ami ugye egy bepassz-góllal befejeződne, de a gép által irányított csapattárs totál érthetetlen módon sokszor alig hajlandó túllépni a tizenhatos vonalát; a (gép által irányított) csatár sosem próbál meg a védő mögül a labda irányába mozogni - jön a bepassz, de a védő az esetek többségébe könnyen tisztáz
4.-passz külsővel, spiccel (talppal?): totál reménytelen átadások, ezt kapcsolja le a gép legkönnyebben, és hiába nézem vissza, nem értem, hogy ebben a helyzetben miért kellett ezt a megoldást választania a játéknak
5.-fizika: az ellenfél csatára nem egyszer futott már keresztül a kapusom hasán, lábán. Nem jelentkezik sokszor, de annyiszor igen, hogy idegesítő legyen.
1.- a kapust nagyon sokat fejlesztették, főleg a lábmunkát tekintetébe, mert sokat véd így is.
2.- ha nálad a labda minek hívnád a kapust??????? persze, hogy kiindít hátrafelel, mert ilyenkor ki se tudod hívni....
a labdát nem képes elengedni, hiába menne az ki, többször mégis beleér feleslegesen (a gép megmenti saját magának, az én játékosommal)
arról ne a fifa tegyen már, hogy nem ismered hogy kell ezt csinálni.....

két hátső "ravaszt" megnyomod és az embered meg se mozdul, bárhol is vagy.
ps3-nál L2+R2 xdoboznál meg most meg nem mondom mi a neve de a 2 hátsó ravasz az
3. nekem nem tűnt fel ilyen probléma, pedig lejátszottam 700-800 online meccset (:lol: ) meg jópár szezont a karrier módban....
4. ezt most megoldották
már nem fog így passzolni soha, mert ha így akarsz passzolni tudsz

R1+ X ps3, xboxnál jobb első ravasz, nem a hátsó, (helyezett lövés van ezzel) plusz a passz gomb ami tudtommal az A. PL.: mész előre, mögötted van egy csapattárs, benyomod és hátrasarkazza neked
meg ilyenek
5. a fizika teljesen más lett ! új impact engine motor lett, olyanokat ütköznek,esnek a játékosok, hogy csak na....
ami neked nem fog tetszeni a 12-ben.:
az az új védekezés, sokkal nehezebb lett, még mindig bes..opat egyfolytában a gép még professional-on is...
sokkal nehezebb lett...