Már vártam, hogy felkerüljenek. Csak lenne már fent az iMMxpC-s is...daffy írta:magon fent van egyféle xbox360 és egy ps3-as verzió a teljes fifa 12ből.
Fifa, PES, FM
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça

magon fent van egyféle xbox360 és egy ps3-as verzió a teljes fifa 12ből.
Én esküszöm semmit nem vettem észre.. De ma majd lejátszok még meccseket. Kicsit tényleg másabb pl a labdavezetés. Am Götze a fifa 11-be 71-es szintű nálam a Napoliba, most meg 81-es és kumma jó. Csalás!daffy írta:az a helyzet,hogy szinte minden más lett. a cselezés,a védekezés,a kapusok,az ütközés...

Messivel nagyon meg lehet szívatni a jónépet

az a helyzet,hogy szinte minden más lett. a cselezés,a védekezés,a kapusok,az ütközés...MessiFan írta:3 meccset letoltam és nem érzek túl sok változást.
Leírhatna valaki pár újítást. Had vegyem észre
3 meccset letoltam és nem érzek túl sok változást.

a 12-ről beszélsz? mert ha igen és szerinted nem változott,akkor még fuss neki párszorMessiFan írta:![]()
Most jött le a demo, elkezdek egy Barca-Milánt és rögtön lesérül Ibra az első percben. És nem fújta le rögtön a bíró, hanem mikor látta hogy ott fekszik akkor megállította a játékot és a csere után labdafeldobással a milan játékosa odarúgta Valdésnak.
Nagyon komoly
Egyébként szerintem sokkal jobbak a cselezések mint a 10-ben.
+ konkrétan semmi nem változott a 10-hez képest a grafikában és a játékmenetben se túlzottan. Mint ha csak megcsinálták volna az igazolásokat és csináltak volna egy új menüt meg belerakták azt a nagyon viccese eséseket.

Most jött le a demo, elkezdek egy Barca-Milánt és rögtön lesérül Ibra az első percben. És nem fújta le rögtön a bíró, hanem mikor látta hogy ott fekszik akkor megállította a játékot és a csere után labdafeldobással a milan játékosa odarúgta Valdésnak.
Nagyon komoly

Egyébként szerintem sokkal jobbak a cselezések mint a 10-ben.
+ konkrétan semmi nem változott a 10-hez képest a grafikában és a játékmenetben se túlzottan. Mint ha csak megcsinálták volna az igazolásokat és csináltak volna egy új menüt meg belerakták azt a nagyon viccese eséseket.
- neobarca
- Director del Fútbol
VALAKI LEÍRNÁ NEKEM, HOGY AZ IRÁNYÍTÁS BEÁLLÍTÁSNÁL PONTOSAN MI MICSODA?
Csak, hogy mi klaviatúrával játszók is be tudjuk állítani a játékot úgy, hogy élvezhessük. Pl. tudjunk cselezni.
Előre is köszi annak a mesternek aki szán rá egy pici időt és leírja nekem és sok bajtársamnak...
Csak, hogy mi klaviatúrával játszók is be tudjuk állítani a játékot úgy, hogy élvezhessük. Pl. tudjunk cselezni.
Előre is köszi annak a mesternek aki szán rá egy pici időt és leírja nekem és sok bajtársamnak...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Nem néztem, csak kérdeztem, hálás vagyok!MessiFan írta:A válasz pár tekeréssel lejjebb van:
n0RbI írta:Kezdőrúgás - Barátságos meccs - Térfélválasztó képernyő, itt állj is meg.
A képernyő alsó részén váltakoznak az adott funkciók, majd egyszer csak felbukkan egy 4-es számmal jelölt Vezérlés testre szabása funkció, ő lesz a Te "embered"!
Természetesen egérrel tudsz navigálni.
Ááááá az Arbeoláson és Arsenaloson besírtam

Amúgy ez mi? Meg se veszem

-
- Director del Fútbol
Én már a légy profi módban is azt mondtam, hogy a többiek lehetnének kreatívabbak, mert ez nem egy fős játék, hanem 10 mezőnyjátékos játssza. Márpedig akkor volt kb helyzet, amikor én csináltam meg ( a 11-ben nem is sokáig erőltettem). _Ez azért pl az NBA2k11-ben sokkal jobb, engem a New Jersey draftolt ( most egy ideje pihentetem) és odateszik magukat a többiket is, leginkább Humpries, Lopez és D. W. Ez a Fifa-ban sajnos nem volt így.Messa írta:Így van, egyszer lenyomtam 1 évet kapussal légy profiba, hát mitnemondjak nem kicsit volt unalmas. Meccsenként kb 3 helyzet, és a legeslegidegesítőbb helyzetekből találnak be. Egész meccsen semmi dolgod, 91. perc, beadás, védhetetlen fejes, gól, kikaptál. Merthogy a te csapatod 5 meccsente lő 1 gólt kb. Szóval a légy kapus mód egyelőre nagyon kezdetleges, remélem javítanak majd rajta.ferninho írta:amúgy konzolon volt ez a 11-ben is, ellehet szórakozni az arénában, arra nagyon jó, de meccsen nem az igazi...
max online csapatjátéknál, mert akkor eseménydús a meccs
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Így van, egyszer lenyomtam 1 évet kapussal légy profiba, hát mitnemondjak nem kicsit volt unalmas. Meccsenként kb 3 helyzet, és a legeslegidegesítőbb helyzetekből találnak be. Egész meccsen semmi dolgod, 91. perc, beadás, védhetetlen fejes, gól, kikaptál. Merthogy a te csapatod 5 meccsente lő 1 gólt kb. Szóval a légy kapus mód egyelőre nagyon kezdetleges, remélem javítanak majd rajta.ferninho írta:amúgy konzolon volt ez a 11-ben is, ellehet szórakozni az arénában, arra nagyon jó, de meccsen nem az igazi...
max online csapatjátéknál, mert akkor eseménydús a meccs
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
én még nem találkoztam ilyen hibával,pedig vagy 20 meccset lenyomtam a demoval xboxon...soadroli írta:Ez kajak ilyen fhos?
amúgy a piquésen jót nevettem

Ez kajak ilyen fhos?

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ez mi?
Pique tud brékelni, az Arsenal Laokoón csoportot próbál imitálni, Ibrahimovic meg a valóságban is 3 lépcsővel magasabb szinten képzeli magát

Az Arsenalos nagyon nagy

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
-
- Llegenda del Barça
- kas7as
- Jugador del Barça
Nem hiszem el, h Torres meg a FIFA-ban is megcsinalja ezt!!!!!!
http://www.prosport.ro/jocuri/video-el- ... ed-8776211

http://www.prosport.ro/jocuri/video-el- ... ed-8776211
"Szabadidejében gombát szed - és aki gombát szed, rossz ember nem lehet."
Guardiola állítása Xaviról.
Guardiola állítása Xaviról.
így van. numpadthenry írta:Hogyha kontrollerrel játszol akkor a jobb karral kell, amivel cselezel, ha bill-el akkor úgy tudom a num pad számaival.bence-barca írta:Valaki 12 demóban tud vetődni a kapussal 11nél?
Hogyha kontrollerrel játszol akkor a jobb karral kell, amivel cselezel, ha bill-el akkor úgy tudom a num pad számaival.bence-barca írta:Valaki 12 demóban tud vetődni a kapussal 11nél?
-
- Llegenda del Barça
Valaki 12 demóban tud vetődni a kapussal 11nél? 

Pc Fifa 11-ben tud valaki jól szabadrúgást lőni? Illetve tizenegyest a sarokba lőni? Egyszerűen képtelen vagyok rá, mindig vagy középre lővi, vagy 1 kicsit oldalra, de sose szélre
PC? Ha igen akkor:9Dave írta:A 11-eseknél hogy kell kiválasztani hogy merre lődd, és hogy kell a kapussal vetődni?
Kapussal s vagy d, már pontosan nem emlékszem. '11-esnél pedig amelyik nyilat nyomod arra lövi.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.