Na egy kis élménybeszámoló részemről:
Ma kezdtem el egy karrier módot a Cesenaval.
Orbitális játékosmozgás nem volt, inkább eladtam játékosokat mint vettem. Volt néhány fiatal ám kevésbé jó játékos, őket eladtam. Velük együtt távozott Mutu is, őt megvette a Milan, elég jó pénzért. Emellett eladtam egy középső védőt is a kezdőből, van Borgen-t. A Swansea harmadik ajánlatát már elfogadtam, mindig egy misivel emeltek, így 6-ért mehetett. Vettem is néhány játékost azért, de csak a hiányposztokra, pl Maduro a Valenciából van Borgen helyére, bár először Forlínt néztem ki az Espanyolból, de iszonyatosan magas fizetést kért, holott korábban nem keresett ennyit az Espanyolban. A kezdőbe több játékos nem is került, kispadra vettem néhány játékost azért. Bolanost a Köbenhavntól, Posebbont a Santosból és egy fiatal német tehetséget kölcsönbe, Leitnert. Jah és egy balhátvédet a Parmaból talán, Biviot.
A kezdő:
Antonelli,- Cacciarelli, Maduro, Rossi, Bivio,- Comotto,- Parolo, Candreva,,- Elder,- Ghezzal, Martínez
Eléggé élvezetes játék lett belőle.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)