Bob_Marley írta:MessiFan írta:Nekem egyenlőre elég csak ez a patch

Egyébként nálam mindenki szokott játszani szóval remélem nem lesz hiszti.
Thundernak hívja a kommentátor a játékosom...
Te S.O'neil-t milyen gyakran játszatod és hol? Mert én ugyebár Centerbe és Garnett helyén néha. Nagyokat lehet blokkolni vele és mivel 147 kiló így elég nehéz felborítani..

Van egy olyan menü hogy manager roster/player roles, és azon belül ha a játkosokra nyomogatsz megtudod nézni a moráljukat!
Persze ha beállítottad, hogy változzon, s befolyásolja, hogy mennyit játszanak!
Kizárt dolognak tartom, hogy mindenki elégedett legyen, mert én akárhányszor elkezdek egy újat, kapásból Nate pattog, hogy több perc kell neki, +Shaq is!
A dízelt (shaq) én centerben játszatom!Bár ha ss-t kezdek általában elcserélem!
Vicces nagyon a a papa dobómozdulata!Meg büntetőt dobni vele egy rémálom!
De blokkolni tud!Múltkor mondjuk nem vele, de egy másik monstrummal (Ming) úgy leütöttem egy betörésnél Igoudala-t hogy 6 hónapos sérülése lett

Én pc-én játszom és Shaqel volt, hogy a szezonban 100%-al dobtam a büntetőt

Ha jókor dobod el, kitapasztalod, akkor mindig bedobja

Celticsel még nem játszottam végig egy szezont, mert abban a mentésemben 82 meccs állítottam és 8 perces negyeddel egy kicsit sok idő

( nálam a 8 perc a legjobb, Celtics-el és a Miamival átlagban 90-95 pontot dobtam így, Lakerssel 100-105 körül és azért nyerek all-staron). all-staron játszom, nem egyszerű, de azért lehet nyerni. Mondjuk annyira stabilan én sem védekezem, irányítóval lopok sok labdát, ami azzal is jár, hogy van, hogy kipontozódik, de kb 4-5 fault az meccsenkénti átlag. Illetve a palánk alatti rásegítések, blokkok. Komolyabb védekezési dolgokat még nem gyakoroltam, mert egyelőre így is megy a játék. Celticsen semmit sem alakítottam, csak a játékpercek tekintetében, jó az úgy, ahogy van

20-30 meccsnél járok és vezetem keletet. A Miami már érdekesebb volt, az alapfelállásom nagyon megváltozott: CP3-Allen-Wade-Bosh-Okafor. Csereként Arroyo, Ilgauskas és még egy-két játékos volt hasznos, de én átlagban kb 8-9-es rosterrel játszom. 8-9 ember dob pontot, de annak is a 80-90%-át a kezdő 5-ös. Ezt a cserét úgy csináltam, hogy a szabadügynöm Iverson leigazoltam, majd Lebron+anthonyért jött CP3 és Okafor. Allent pedig a másik Allenért hoztam, Iversonért

Bár, aki Iversont el tudja hozni, annak nagyon ajánlom. Pár meccset játszott nálam és annak ellenére, hogy 80-as vagy 81-es, mindent meg lehet vele csinálni és óriási dobó. Mindenesetre Ray Allen az Ray Allen számomra

. Így megnyertem a bajnokságot, újat még nem kezdtem el. CP3 kb 19 pont, 13 assist és 4 steal meccsenként. MVP lett mindenhol. Allen kb 17-19 pont meccsenként, de dobhatna többet, mert valóban, ahogy Bob írta nagyon jó rá játszani, csak nem kínzom az öreget

Wade 28-29 és 5 gólpassz ( lepattanó az alacsony emberekkel nagyon rapszodikus). Bosh 17-20 pont és 10 pati, Okafor pedig 6-7 pontos, szintén kb 10 lepattanó és sok blokk. Nekem a kedvenc védekező játékosom a 11-ben. Nagyon jó. A pontok nem kellettek tőle, bár azért be is tudja dobni, nem kutyaütő. A maradék 10-15 pont a padról jön.
Lakers: Kidd-Bryant-Odom-Gasol-Bynum . Itt Artestet és még egy játékost ( már nem emlékszem kit) kellett beáldoznom a mesterért, nem bírtam ki, hogy bajnoki cím nélkül vonuljon vissza

20 meccs után ( 29 meccses szezon) 19-1-el

állok. Kidd 10-13 pont és 13 gólpassz meccsenként plusz 4 steal. Nagyon jó vele irányítani. A pontok kb felét stealekből dobom. 1-1 tripla meccsenként és 1-2-szer beviszem ziccerbe, faultot harcolok ki. Bryant lesz az MVP már látom, mert 30 pontos, 6 gólpasszos és 4 lepattanós átlag körül állok vele eddig, a Metricet majdnem mindig vezeti. Odom most sérült, de jó kis játékos a hármas poszton is. 14-15 pontos és 6 lepattanós átlaga van, rapszodikus, volt már, hogy 25 pontot dobtam vele, volt, hogy 8-at, de alapvetően közép távoli, betörések, és gyors indítások esetén használom, egy-egy teljesen tiszta tripla is. Gasol 19 pont és 8 lepattanó. Érzem vele a játékot, de nem mindig erőltetem. Lehetne ettől jobb átlaga is, ha rá koncentrálnék. Bynum 12 pont kb és 10 lepattanó. Azt csinálja, amit kell és Okaforhoz hasonlóan jó védő ( Gasollal is nagyokat lehet blokkolni). A padról: Fisher 6-7 pontot hozzátesz, Brown nagyon jó játékos, használom triplákra, irányítóban is néha és a gyors indításoknál. Rapszodikus,de az átlag 5-6 pont szintén. Barnest főleg a védekezésben használom ( illetve most Odom hiányában kezdő), 3-4 pont meccsenként. Még Ratliff szokott viszonylag többet játszani, ő kb 2 pontos,de jó védő.