Gamez - Kedvencek játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
visca el barca
Presidente del Barça

2011.02.22. 01:14:33

daffy írta:
visca el barca írta:bocs a hulye kerdesert, de nem szoktam jatszani semmilyen jatekkal :D

szoval kiskoromban eleg sokat dekkoltam jatektermekben és allandoan a tekken nevu verekedos jatekkal kuldtem :D (volt vagy 15 éve :D)

szeretném megtudni, hogy pc-re van e mostanaban ilyesmi jatek (akár tekken 125 :D)

olyan kellene, ami laptopon is megy, nem kell hozzá atomeromu, de azert ne legyen gagyi.

szoval johet minden jatek ami ilyen le, le, fel, kisutes ultrakomboju kivégzos valami :D
street fighter 4 lesz a te játékod.
whoa ez az :D gyermekkorom visszatér :D

(kár hogy a MK, meg a tekken nincs (már) pc-n..)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
daffy
Madridista

2011.02.22. 00:27:33

visca el barca írta:bocs a hulye kerdesert, de nem szoktam jatszani semmilyen jatekkal :D

szoval kiskoromban eleg sokat dekkoltam jatektermekben és allandoan a tekken nevu verekedos jatekkal kuldtem :D (volt vagy 15 éve :D)

szeretném megtudni, hogy pc-re van e mostanaban ilyesmi jatek (akár tekken 125 :D)

olyan kellene, ami laptopon is megy, nem kell hozzá atomeromu, de azert ne legyen gagyi.

szoval johet minden jatek ami ilyen le, le, fel, kisutes ultrakomboju kivégzos valami :D
street fighter 4 lesz a te játékod.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.02.22. 00:19:30

bocs a hulye kerdesert, de nem szoktam jatszani semmilyen jatekkal :D

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.02.21. 21:30:34

Szuper jatek ez az NBA! :D Megvan az elso gyozelmem is 5 meccs utan.... :P
A kerdesem az lenne,hogy lehet igazolni,mert eddig talaltam olyat h Trade,de ott csak cserelni lehet, s mindenki majdnem Wade-t es James-t keri....Vagy csak ez a lehetoseg van?
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.21. 20:32:31

cap room az micsoda? Mert -45 millióba van :D
Mostmár -34 :D
soadroli
Llegenda del Barça

2011.02.21. 19:28:51

Na még mindig nem játszik rajtam kívül senki a Dead Space 2-vel? :o
Azonnal tessék elkezdeni, oltári nagy game, én nagyon bekockultam vele :lol:
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.21. 19:28:35

messideco írta:
Messithebest írta:Na sajnos visszaestem a 8ik helyre a Miami Heattel. Eladtam Wade-t
WTF :shock: :x
Áááj, ez shokkolt... :cry:
Inkább őt adtam,mint LeBront.Rajta is erősen gondolkoztam(Wade-n). Minget pedig mondom csak azért akarom,mert ha elrontották ellenem a Houstoniak a dobásokat,Ming mindet lekapta és bezsákolta.

OFF: Új ava :D :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2011.02.21. 19:28:55-kor.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.21. 19:25:58

messideco írta:
Messithebest írta:Na sajnos visszaestem a 8ik helyre a Miami Heattel. Eladtam Wade-t
Hát igen :D
Nálam meg a Grizzlik megvették Iversont :lol:
Egyébként én nem nagyon fogok venni senkit sem mert mindenki elégedett :D
Mindenki mindig kap játékpercet ezért nem nagyon nyafognak.
Mondjuk 5 nyafogóstól megváltam..
messideco
Presidente del Barça

2011.02.21. 19:22:39

Kép
"And my heart will leave you never."
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.02.21. 19:21:41

nekem nem igazán tetszik az,h bárkit le tudok igazolni,vagy ezt valahogy át lehet állítani?
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.21. 18:53:05

Gabi igen lehet online játszani de ahhoz a nba 2k10-ben kell regisztrálni.

mtb elég ütős a kezdőd úgyhogy szerintem nem kell neked ming.

Én most fogok mindjárt játszani a miami ellen. Balázs te hogy szoktad megállítani Jamest? Nekem ritkán sikerül..
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.21. 18:22:01

Na sajnos visszaestem a 8ik helyre a Miami Heattel. Eladtam Wade-t és Arroyo-t,jött Rondo és Allen,de megérte. Rondo és Allen is úgy vágják a triplákat mint a huzat. Szóval most a kezdőmbe 4 játékos Celtics + LeBron azaz: Rondo-Allen-LeBron-Garnett-Robinson/Perkins. Minget szeretném még majd,mert magas és az elrontott dobásokat simán lekapkodta és bedobta ellenem,a Houston el is vert így mint a pinty.

Bajnokságba pedig benne lennék,de a probléma az,hogy csak Xboxon van meg a játék.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.02.21. 17:32:55

lehet vele online játszani?
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.21. 13:00:28

Majd ha mindenki stabilan tud majd játszani akkor csinálhatnánk 1 bajnokságot :D
Balázs tegnap nem értem rá de ezen a héten lejátszhatjuk.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.21. 12:58:31

Nagyon beindult mindenki az NBA-vel :lol:
Kalap nem kis összefoglalót dobtál össze!
De jó volt olvasni, én akit nagyon tudok ajánlani Thaddeus Young, basszus rátaláltam erre a palira, mert PP kezd öregedni, s Young hihetetlen jó!Áthúztam vele Josh Smith-t s folyamatosan dobok stabilan 15-20 pontot vele!
FCB.Gabesz írta:valaki tudja h kell triplát dobni?? :roll:
eddig 5 meccsből 1et tudtam megnyerni rookie szinten (tudtommal ez a legalacsonyabb)
általában 40pontot dobok 1 meccsen 5perces negyedekkel,az ellenfél meg 50fölé megy,nem tudom eldönteni h most bénán támadok,vagy védekezek.
de szerintem mindkettő.:(
Tripladobás ugyanúgy működik mint a tempó :lol:
Training módban gyakorolj a playeknél csak semmi mást ne csinálj icon passal mozgásba add a labdát és shoot!Mert rákell érezni a jó ütemre, mert ha előbb nyomod a dobást mint mielőtt megkapná, rövid lesz ha később akkor hosszú!Többek között én ezért szeretem ezt a játékot, mert teljesen ki kell tapasztald a csapatodat, akkor leszel jó!Nem csak a dobás tökéletes elengedésére gondolok hanem kinek mi az erőssége, s azt erőltetni!PL Allen azért is állat a játékban (is), mert mozgásból is jól bedobja a triplát, vannak olyan triplások akik „csak” álló helyzetből jók!Ha pl hívsz egy quick iso playt akkor 1-1ni tudsz, s ha lecselezted a védődet, érkeznie kell egy besegítésnek, ki passz tripla!
Vagy mint már említettem egyenként játékosokra is tudsz playeket hívni!Meg tudsz alakítani playbookot, s azokat gyakorolni kell, dupla elzárás kilépés, shoot!
Tripla lehetőséget alapvetően play hívásból tudsz elérni, de mint írtam betörés, s passz után is!Meg gyakorold a icon pass használatát!
Szerintem már unjátok, hogy mindig azt írom gyakorolni, de külön recept nincs, itt ezer play hívási lehetőség van, tudni kell dobásvariációkat!Training menüt mielőtt játszol átfutod fél óra alatt mindig, s akkor jobban megismered az emberkéket!Illetve mint írtam trainig mód, play alatt a játékokat is megismered, s rengetegszer nagyon hasznos!
Remélem azért valamelyest tudtam segíteni!
Kép
Kép
Kép
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.02.21. 12:37:11

valaki tudja h kell triplát dobni?? :roll:
eddig 5 meccsből 1et tudtam megnyerni rookie szinten (tudtommal ez a legalacsonyabb)
általában 40pontot dobok 1 meccsen 5perces negyedekkel,az ellenfél meg 50fölé megy,nem tudom eldönteni h most bénán támadok,vagy védekezek.
de szerintem mindkettő.:(
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.20. 18:09:22

Bob_Marley írta:
MessiFan írta:Nekem egyenlőre elég csak ez a patch :D
Egyébként nálam mindenki szokott játszani szóval remélem nem lesz hiszti.
Thundernak hívja a kommentátor a játékosom... :D

Te S.O'neil-t milyen gyakran játszatod és hol? Mert én ugyebár Centerbe és Garnett helyén néha. Nagyokat lehet blokkolni vele és mivel 147 kiló így elég nehéz felborítani.. :D
Van egy olyan menü hogy manager roster/player roles, és azon belül ha a játkosokra nyomogatsz megtudod nézni a moráljukat!
Persze ha beállítottad, hogy változzon, s befolyásolja, hogy mennyit játszanak!
Kizárt dolognak tartom, hogy mindenki elégedett legyen, mert én akárhányszor elkezdek egy újat, kapásból Nate pattog, hogy több perc kell neki, +Shaq is!
A dízelt (shaq) én centerben játszatom!Bár ha ss-t kezdek általában elcserélem!
Vicces nagyon a a papa dobómozdulata!Meg büntetőt dobni vele egy rémálom!
De blokkolni tud!Múltkor mondjuk nem vele, de egy másik monstrummal (Ming) úgy leütöttem egy betörésnél Igoudala-t hogy 6 hónapos sérülése lett :lol:
Én pc-én játszom és Shaqel volt, hogy a szezonban 100%-al dobtam a büntetőt :D Ha jókor dobod el, kitapasztalod, akkor mindig bedobja :D
Celticsel még nem játszottam végig egy szezont, mert abban a mentésemben 82 meccs állítottam és 8 perces negyeddel egy kicsit sok idő :D ( nálam a 8 perc a legjobb, Celtics-el és a Miamival átlagban 90-95 pontot dobtam így, Lakerssel 100-105 körül és azért nyerek all-staron). all-staron játszom, nem egyszerű, de azért lehet nyerni. Mondjuk annyira stabilan én sem védekezem, irányítóval lopok sok labdát, ami azzal is jár, hogy van, hogy kipontozódik, de kb 4-5 fault az meccsenkénti átlag. Illetve a palánk alatti rásegítések, blokkok. Komolyabb védekezési dolgokat még nem gyakoroltam, mert egyelőre így is megy a játék. Celticsen semmit sem alakítottam, csak a játékpercek tekintetében, jó az úgy, ahogy van :) 20-30 meccsnél járok és vezetem keletet. A Miami már érdekesebb volt, az alapfelállásom nagyon megváltozott: CP3-Allen-Wade-Bosh-Okafor. Csereként Arroyo, Ilgauskas és még egy-két játékos volt hasznos, de én átlagban kb 8-9-es rosterrel játszom. 8-9 ember dob pontot, de annak is a 80-90%-át a kezdő 5-ös. Ezt a cserét úgy csináltam, hogy a szabadügynöm Iverson leigazoltam, majd Lebron+anthonyért jött CP3 és Okafor. Allent pedig a másik Allenért hoztam, Iversonért :) Bár, aki Iversont el tudja hozni, annak nagyon ajánlom. Pár meccset játszott nálam és annak ellenére, hogy 80-as vagy 81-es, mindent meg lehet vele csinálni és óriási dobó. Mindenesetre Ray Allen az Ray Allen számomra :D. Így megnyertem a bajnokságot, újat még nem kezdtem el. CP3 kb 19 pont, 13 assist és 4 steal meccsenként. MVP lett mindenhol. Allen kb 17-19 pont meccsenként, de dobhatna többet, mert valóban, ahogy Bob írta nagyon jó rá játszani, csak nem kínzom az öreget :D Wade 28-29 és 5 gólpassz ( lepattanó az alacsony emberekkel nagyon rapszodikus). Bosh 17-20 pont és 10 pati, Okafor pedig 6-7 pontos, szintén kb 10 lepattanó és sok blokk. Nekem a kedvenc védekező játékosom a 11-ben. Nagyon jó. A pontok nem kellettek tőle, bár azért be is tudja dobni, nem kutyaütő. A maradék 10-15 pont a padról jön.
Lakers: Kidd-Bryant-Odom-Gasol-Bynum . Itt Artestet és még egy játékost ( már nem emlékszem kit) kellett beáldoznom a mesterért, nem bírtam ki, hogy bajnoki cím nélkül vonuljon vissza :D 20 meccs után ( 29 meccses szezon) 19-1-el :lol: állok. Kidd 10-13 pont és 13 gólpassz meccsenként plusz 4 steal. Nagyon jó vele irányítani. A pontok kb felét stealekből dobom. 1-1 tripla meccsenként és 1-2-szer beviszem ziccerbe, faultot harcolok ki. Bryant lesz az MVP már látom, mert 30 pontos, 6 gólpasszos és 4 lepattanós átlag körül állok vele eddig, a Metricet majdnem mindig vezeti. Odom most sérült, de jó kis játékos a hármas poszton is. 14-15 pontos és 6 lepattanós átlaga van, rapszodikus, volt már, hogy 25 pontot dobtam vele, volt, hogy 8-at, de alapvetően közép távoli, betörések, és gyors indítások esetén használom, egy-egy teljesen tiszta tripla is. Gasol 19 pont és 8 lepattanó. Érzem vele a játékot, de nem mindig erőltetem. Lehetne ettől jobb átlaga is, ha rá koncentrálnék. Bynum 12 pont kb és 10 lepattanó. Azt csinálja, amit kell és Okaforhoz hasonlóan jó védő ( Gasollal is nagyokat lehet blokkolni). A padról: Fisher 6-7 pontot hozzátesz, Brown nagyon jó játékos, használom triplákra, irányítóban is néha és a gyors indításoknál. Rapszodikus,de az átlag 5-6 pont szintén. Barnest főleg a védekezésben használom ( illetve most Odom hiányában kezdő), 3-4 pont meccsenként. Még Ratliff szokott viszonylag többet játszani, ő kb 2 pontos,de jó védő.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.20. 17:45:28

Messithebest írta:Na felugrottam a Miami Heat-tel a keleti főcsoport 6ik helyére. A Lakers-től egy nagyon szoros meccsen kikaptam 57-60ra. Célom a dobogó! Végül C-nek Perkins-t vettem,hiszen a többiért mindenki LeBron-t vagy Dwayne-t kérte..... Egyébként lehet valahogy könnyíteni az igazolásokon? Elég idegesítő hogy a játékosok 3/4-éért LeBron-t vagy Dwayne-t kérik,így senkit sem tudok igazolni..... Egyébként szerintetek az megérte volna hogy: Dwayne-t és Arroyo-t,Rondo-ért és Allen-ért :?: :?: :?:
Robinson pedig elképesztően visszaesett. 58as lett 76ból...
Ne mindig a trade findert használd, hanem a sima trade-t!De ha mondjuk sztár játékost akarsz venni, logikus, hogy a gép ellenértékben nem egy 10ik embert szeretne!
Nate meg azért romlott le, mert mint már írtam fontos a morál!
Belemész a manager roster/player roles menübe, ott 5 kezdőt kell megadj max 2 6ik ember státuszt, + kiegészítő ember státusz (role player), illetve kispad melegítőt :lol: Fiatalok esetében meg van a reménység státusz!
Beletudsz menni egyenként ha játékosokba, hogy érzik magukat és mi a bajuk, ha teljesen leesett 0ra a morál, akkor ott már nincs mit tenni, cserélni kell!Fontos, hogy jó legyen a csapat chemistryje, mert akkor könnyebben mennek be a kosarak, könnyebben jönnek az eredmények!Jobban fejlődnek az edzés munkával+ ha lejáró szerződésű embered van, de 100as a morálja, tudsz évközben is hosszabbítani vele!
Őgy kell kialakítani a Rostert, hogy klegyenek stabil embereid meg kiegészítők, nem lehet 15 sztárt egy csapatba tenni, vagyis lehet de akkor úgy kell beállítani az ass módot, hogy bárkit tudjál igazolni, ne essen a morál st b stb, de úgy nem az igazi :lol:

ui:Messifan im READY :lol:
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.20. 17:10:31

Na felugrottam a Miami Heat-tel a keleti főcsoport 6ik helyére. A Lakers-től egy nagyon szoros meccsen kikaptam 57-60ra. Célom a dobogó! Végül C-nek Perkins-t vettem,hiszen a többiért mindenki LeBron-t vagy Dwayne-t kérte..... Egyébként lehet valahogy könnyíteni az igazolásokon? Elég idegesítő hogy a játékosok 3/4-éért LeBron-t vagy Dwayne-t kérik,így senkit sem tudok igazolni..... Egyébként szerintetek az megérte volna hogy: Dwayne-t és Arroyo-t,Rondo-ért és Allen-ért :?: :?: :?:
Robinson pedig elképesztően visszaesett. 58as lett 76ból...
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.02.20. 13:10:58

Barátommal lejátszottuk az első NBA szezont megnyertük a Houstonnal, de nem tudjuk hol kell folytatni a következő szezont?
Köszönöm a választ.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.20. 10:14:30

Messithebest írta:C posztra kéne egy jó playa,de minden üzletbe bele akarják vonni LeBront,őt meg nem szeretném eladni.Valami ötlet?
Marc Gasol, Bynum, Howard, Perkins, Shaq :D
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.20. 06:12:17

Na kezdtem tegnap a Miami Heattel egy szezont. Jó sok meccsen túl vagyok már,kb a közepe-vége fele állhatok a tabellának.
A csapat: Robinson-Wade-LeBron-Garnett-Anthony
C posztra kéne egy jó playa,de minden üzletbe bele akarják vonni LeBront,őt meg nem szeretném eladni.Valami ötlet?
messideco írta:Jah, egy kérdés:
Pontosan hogyan dobjak kosárra? Mármint úgy, hogy a labda bele is menjen a gyűrűbe :D
Xboxon úgy kell,hogy akkor engedd fel a gombot,mikor elengedi a labdát. Ha pontosan ráérzel erre,bárhonnan bemegy.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.02.19. 11:35:25

Engem mindig megvernek :( Valami tipp?
Kép
"And my heart will leave you never."
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.19. 11:33:49

MessiFan írta:Szerintem játssz több perces meccseket mert úgy sokkal élvezetesebb.
Én 7 perces negyedeket játszom és átlagba 80 pontot dobok ami kevésnek tűnhet de azért keveset is kapok :D
Általában mindig úgy van hogy 2 negyeden át vezetek utána a harmadikban az ellenfél és a végén 10 ponttal nyerek :D
Nekem elég egyenlőre az 5 perc :D
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.19. 11:28:25

Szerintem játssz több perces meccseket mert úgy sokkal élvezetesebb.
Én 7 perces negyedeket játszom és átlagba 80 pontot dobok ami kevésnek tűnhet de azért keveset is kapok :D
Általában mindig úgy van hogy 2 negyeden át vezetek utána a harmadikban az ellenfél és a végén 10 ponttal nyerek :D
Válasz küldése