blupatrik írta:ti milyen nehézségi szinten játszotok?
én eddig amatőrön toltam de már vicces volt néha milyen könnyű megnyerni a meccset,ezért átváltottam profira és kezdtem is a newcastle-el egy idényt,de olyan baromi nehéz ez már,hogy örülök ha x vagy max egy gyengébb csapatt ellen 1-0-ra nyerek...Az a védő akit kétszer lefutok amatőrön érdekes módon úgy megy el mellettem mint usain bolt.A 16-oson belül meg épp amikor lőnék mindig fellöknek,11-es csak marhára elvétve...Tapasztalatok?
Nem úgy megy el mint usain bolt, csak reálisabb. szerintem a világklasszis a legreálisabb, én legalábbis azon játszok. nem lehet őket akárkivel lefutni, lefülelik az indításokat, remekül vezetik a támadásokat, és a kiscsapatot könnyű megverni, a nagyot meg irtó nehéz.
2018-ban járok a 4. csapatomnál, név szerint a Rayo Vallecanonál a második szezonom felénél járok. Első évben a másodosztályból jutottunk fel és valami elképesztő módon megnyertük a spanyol kupát.
Kiejtettük a Barcát, a Realt, az Atletico Madridot és a döntőben a Villarealt vertem meg.
Most szintén elképesztő módon elsők vagyunk kb 18 forduló után veretlenül, mögöttünk 2 ponttal lemaradva a Barca szintén veretlenül.
Európa liga csoportkört simán megnyertem, spanyol kupában meg elődöntőben vagyok.
Szóval meg lehet a triplázás, amiből szép kis gázsi jöhet be szerencsére. Nagyon gyengén áll a csapat anyagilag, van kb 1 milliónk meg 40ezer fizetés.
Kb 10 játékosom kölcsönből van

Botelho-Toquero-Jeffrén hármas összesen kb 40 gólt lőttek csak a bajnokságban
De mi a ráknak írok ennyit? Még engem sem érdekel