Én azért gondolom, hogy azért fontos egy forma edzés, mert:
1. A szezon során elkerülhetetlen a sérülés és ők nagyon nehezen jönnek formába és ha nincs cseréd rá nem engedheted meg, hogy ne játszon jól főleg ha a feljutás v a kiesés elkerülése a cél.
2. Nálam bejött tavaly igaz szezon elején szoktam keményen nyomatni, hogy meglegyen kezdetben a formaelőnyöm amivel elhúzhatok a többiek előtt.
Nekem sajna középszerű edzőm van és nem akarok mínuszba menni, mert azért nekem drága még egy megfelelő edző.
Viszont arra kiváncsi lennék, hogy milyen képességő fiatal kapusra gondolsz és azt feltétlenül kell-e játszatni? (konkrétan van egy 19 éves 1600 Tsijű megfelelő védésű kapusom de van egy másik kapusom ő 24 éves 3178 TSIjű és jó védéssel rendelkezik ezért őt szoktam játszatni)
ertem en, h fontos a forma, tisztaban vagyok vele, de egy kezdo hattrickezonek, szinte ertelmetlen, az a legfontosabb h toked legyen, formaedzessel semmit sem fejlodik a csapat, es penzed sem lesz belole, es igy nehez elorejutni hattrickben. ez nagyon turelem jatek, haveromnak van egy elkepzelese, amibe 2 eve kezdett bele, jelenleg az orszag 3 leggazdagabbja kozott van. 2 eve csak penzt gyujt, nagyon rossz meg a csapata, azert vette gyenge jatekosokat, h ne legyen nagy a fizetesuk, h minel tobb penzt tudjon bezsebelni hetente... eddig 5od osztalyban jatszott, de fel fog jutni elso osztalyba es meg fogja nyerni a kupat is.
nah de h visszaterjek aktualis kerdesedre. a legkisebb szint aminel mar edheto egy jatekos az a kozepszeru, kezdoknek h ne legyen draga 17 eves kozepszeru v megfelelo kapust ajanlok, de minel fiatalbb legyen, minden egyes evvel amivel idosebb egy jatekos, 1 hettel tovabb tart az edzese egy uj szinthez, ami vegulis nem vilagvege, de ha az edzo is csak kozepszeru az meg +2 hetet jelent. Az edzesek idotartama 17 eves jatekosokra es jo edzokre van kiszamolva, ami kapusoknal 5 het, de mivel 19 eves kapusod van es kozepszeru edzod, ezert ez az edzes 9 hetig tart h lepjen egy szintet