Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kamaj írta:Ha minden igaz elküldtem a levelet a megadott címre. Remélem minden okés vele.
Nem gond, majd e-mail-ben értekezünk. Én egy három, vagy négy betűs rövid névre gondoltam, amit tetszőlegesen adhatsz meg.kamaj írta: Vlmiért nemtok PÜ-t küldeni ezért ide írom. Köszönöm, hogy rám gondoltál szívesen vállalom, amibe tudok segítek neked/nektek. Egy kérdés a csapatrövidítés címén egy kitaláltra gondolsz ugye, mert asszem hivatalosan a Hattricken nincs ilyen, asszem?
http://www.fociportal.eoldal.hu/oldal/g ... szabalyzatMessiFan írta:Hol jelentkezzek? Mert tudatlan vagyok
Vlmiért nemtok PÜ-t küldeni ezért ide írom. Köszönöm, hogy rám gondoltál szívesen vállalom, amibe tudok segítek neked/nektek. Egy kérdés a csapatrövidítés címén egy kitaláltra gondolsz ugye, mert asszem hivatalosan a Hattricken nincs ilyen, asszemtorrestoni írta: Egyébként ment egy PÜ. neked is, olvasd el, s ez másoknak is szól, hogy a szabályzatban leírtak alapján lehet jelentkezni, elkezdődött a visszaszámlálás...
torrestoni írta:HT-s felhasználó név. Egyébként küldtem neked is egy PÜ.-t majd válaszolj rá.Diego10 írta:Jelentkezésnél névhez a felhasználónevet hattricken vagy a saját nevünket adjuk meg???
HT-s felhasználó név. Egyébként küldtem neked is egy PÜ.-t majd válaszolj rá.Diego10 írta:Jelentkezésnél névhez a felhasználónevet hattricken vagy a saját nevünket adjuk meg???
Görögbe leszek Agusztus 26-igtorrestoni írta: Ez azt jelenti, hogy el kell olvasni a szabályzatot, amit megtalálsz az oldalon. oda le van írva hogyan lehet jelentkezni, s meddig, aztán kezdődik, két hét múlva, remélhetőleg.
Ez azt jelenti, hogy el kell olvasni a szabályzatot, amit megtalálsz az oldalon. oda le van írva hogyan lehet jelentkezni, s meddig, aztán kezdődik, két hét múlva, remélhetőleg.MessiFan írta:Ez aztjelenti kezdődni fog a Kupa?torrestoni írta:elkezdődött a visszaszámlálás...
Ez aztjelenti kezdődni fog a Kupa?torrestoni írta:elkezdődött a visszaszámlálás...
Ezt nehéz megmondani, azt hiszem az edzés hatékonyságát tekintve érdemes lehet lecserélni, ez azt jelenti, hogy egy szinttel jobb edző kb. egy héttel gyorsabban ér el szintnövekedést.kamaj írta:Jó lett Torrestoni mind a címer mind az oldal gratula hozzájuk.
MÁS
Egy kérdésem lenne. Zsobb írta, hogy van olcsón megfelelő edző meg is néztem tényleg igaza van, de azt nem értem, hogy mennyire befolyásolja az edzőt az ha csapnivaló a vezetői kézsége. Megéri-e egy középszerű edzőt gyenge vezetői képességűt lecserélni egy megfelelő edzőre csapnivaló vezetői képességűre?
Ment egy PÜ.MessiFan írta:Igentorrestoni írta:Mit akarsz letölteni? A Photoshop-ot?MessiFan írta:Ok megpróbálom letölteni. csak nemtudtam mit rakjat a címerbe és ezek a nyilak jöttek be.
Igentorrestoni írta:Mit akarsz letölteni? A Photoshop-ot?MessiFan írta:Ok megpróbálom letölteni. csak nemtudtam mit rakjat a címerbe és ezek a nyilak jöttek be.
Mit akarsz letölteni? A Photoshop-ot?MessiFan írta:Ok megpróbálom letölteni. csak nemtudtam mit rakjat a címerbe és ezek a nyilak jöttek be.
Kijavítottam az előző hozzászólást, a linkre kattintva minden információt, közte a szabályzatot, a jelentkezést is megtalálod, természetesen még lehet.LeoMessi írta:Erre a kupára lehet még jelentkezni, mert ha igen akkor feliratkoznék.
Köszi, de még nem végleges, egyébként ez sem feltétel, mármint hogy készíts, csak gondoltam ezzel még jobb lesz a kupa. Láttam a tiédet is, nos, nem rossz, alakíthatsz még rajta, csak egy kis fantázia. Egyébként Photoshop...MessiFan írta:...
Az enyém a tiédhez képest semmitorrestoni írta:Nos, elkészítettem a Gamper Kupa lapját, van még mit tenni, de indulásnak szerintem biztató, észrevételeket, véleményeket várok.
Itt minden le van írva a kupáról, a jelentkezés módja is, szóval aki akar, az a leírt módon tegye meg!
Később a listán szereplőknek privátban is jelzek...
Ez pedig a csapatom címere, nem végleges...
kamaj írta: Sajnos a megfelelő edző kb 120000 (fejből mondom de 100000 felett van) és nekem eddig max 100000 volt de most csak 44000 van sajnos nem futja rá még. De amint lehet lecserélem, de először egy kapust ehhez el kell adnom akit már felvittem. Nem adom fel remélem sikerül annyira, hogy edzőt is tudjak cserélni és akkor már hamarabb fog menni az egész feledzősdi.