Na akkor egy kis élménybeszámoló!Kezdtem egy új ass módot, úgy alakult a Celticsre esett a választás

29 meccses sorozat, minden meccset le is játszok, eddig 2 lement, 12 perces HOF mód!
Belenyúltam már a csapatba, fájó szívvel, de ez van!
Kezdő:Rondo-Allen-PP-KG-Shaq
Jamal Crawford,Green, Lou Williams, DeAndre Jordan, Weems, Wafer, Bradley
+3 Rosteren kívüli, de rájöttem alakítanom kell ezen, mert nagyon nem férnek meg a játékosok!Gond 1 Crawford nagyon igényli a perceket, szó se róla állat a srác, első meccsen a Phillyt intéztem el több mint 25el, s Jamal vágott 30at, másodikon meg 10el a Blazerst, s akkor is 25 pont volt a fiúban, de mivel autora raktam a cserélést, így játszatja sokszor irányítóban a gép, így Lou Williamstől veszi el a játéklehetőséget!Illetve ami nagyobb problémám, hogy Garnettnek nincs alternatívája…Green 4-esben kevés, nyomattam egy Jorda-Shaq magas kombót, de nem az igazi!Lehet szétbarmoltam már a csapatot

Az a baj, hogy a pad túl erős játékosokkal van tele, s pl a kezdők perceit le kellett vegyem 31 percre!Lou Williamsre gondoltam, hogy cserélem, de trade finderben hülyeségeket adott ki

Majd végigfutom a 4es variációkat kik jöhetnek szóba, s megpróbálok cserélni, de ha van ötlet szívesen várom!Mondom Lou Williams (imádom pedig) a cserealpom egy 4esre, ilyen Blake Grffin és más ötleteket nem várok, mert értelmetlen!Dorsey is a keretben van, gondoltam őt beveszem a rotációba, de Lou nem fér bele, Crawforddal együtt túl sokat vannak a pályán!Nem kezdő kellene hanem egy jó csere 4es aki 10-15 percet kap!3 napja nem játszottam, nem is volt időm „gondolkodni” ezen, szóval tényleg minden ötletet megfontolok!