Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is frissítettem a dashboardot az LA Noire miatt,mert kérte és azóta tényleg nem megy egy jópár játék,mert kipróbáltam,hogy mennek-e,de sajnos nem. Ha ezen az ABGX 360-on végig futtatom akkor100%,hogy jó lesz?davi10 írta:És ha felrakod a legújabb flasht akkor a Codokat újra ki kell írnod ABGX 360-on végigfuttatva.
Ha annyira frissítetted, hogy a Codokat nem játssza le akkor csak a flash segít egyenlőre. Volt 1 olyan megoldás, hogy ha 3 frissítést tettél fel egymás után (nem azokat amiket a játékok kértek) akkor lejátszott mindent. Én még amikor Lite-on meghajtóm volt tudtam is hasznélni, ment is a Fable 3 meg az NFS:HP, de az AC-nak piszkos volt a lemezgeridoss írta:Még XBOX 360hoz szólva, van ez az új AP védelem a Microsoft jóvoltából (), ami blokkolja a CoD MW2, a NFS-HP, a CoD BO, meg még pár játék elindulását. Ennek az az egy megoldása van, hogy új flasht tetetek rá?
Ha igen, akkor Eger környékén tud valaki olyan "szakembert", aki olcsón+megbízhatóan dolgozik?
Igen. Az hogy az 1940-es 50-es évekbe játszódik.Messithebest írta:Szerintem seEgyébként hogy érted hogy kinézet? Grafika, vagy magán a városon, autókon, stb?
Szerintem seszajko írta:Én a kinézetre értettem... az elején az oké,hogy rendőrök vagyunk,de az szinte csak egy darabka a játékmenetből.Messithebest írta: Nem azt mondtam hogy olyan mint, hanem hogy hasonló, az meg nem ugyanaz. Először rendőrök vagyunk, utána leszünk nyomozók. és a GTAból is csak a IV modern, a többi egy picit régebbi(IV: 2007, SA: 90-es évek, VC: 7080as évek).
Tökmindegy ezen ne vesszünk össze.
Én a kinézetre értettem... az elején az oké,hogy rendőrök vagyunk,de az szinte csak egy darabka a játékmenetből.Messithebest írta: Nem azt mondtam hogy olyan mint, hanem hogy hasonló, az meg nem ugyanaz. Először rendőrök vagyunk, utána leszünk nyomozók. és a GTAból is csak a IV modern, a többi egy picit régebbi(IV: 2007, SA: 90-es évek, VC: 7080as évek).
Nem azt mondtam hogy olyan mint, hanem hogy hasonló, az meg nem ugyanaz. Először rendőrök vagyunk, utána leszünk nyomozók. és a GTAból is csak a IV modern, a többi egy picit régebbi(IV: 2007, SA: 90-es évek, VC: 7080as évek).szajko írta:Közel se olyan mint a GTA. A GTA az modern ez viszont régebbi,mint a Mafia vagy a Keresztapa. És nyomozók vagyunk.
Hasonló mint a GTA, csak itt a "jó" oldalon vagy, tehát rendőr. Egyébként nagyon aprólékos, részletes a játék. Közben lejött a DVD2, már csak DVD kénedavi10 írta:Ez az L.A Noire milyen típusú játék?
Azt tudom, hogy a Rockstar csinálta, úgyhogy valszeg ilyen GTA típúsú. Nem ilyen GTA - Keresztapa keverék?
De még mennyire,hogy jó! Én átkonvertáltam wave 3-ra vagy 4-re nem is tudom már mire nyomja át a progi... megírtam,utána aktiválóval elindítottam. De azt olvastam,hogy nem kell átkonvertálni,mert nincs rajta AP 2.5-ös védelem. Szerintem olvass utána valahol,mert nem akarom,hogy miattam rontsd el.barca99 írta:Na, srácok milyen a játék? Az aktiváló lemez a wave 11 ellen is jó?
Majd segítek ez ügyben ha dobsz egy msn címet püben.Fernando írta:Én majomparádéról akartam lehúzni, csak nagyon rossz az arányom és nem free torrent. Nem tud valaki dobni egy olyan torrent file-t ami nem majomparádés?![]()
Én annyit csináltam, letöltöttem, 360WavesPatcherrel visszapatcheltem Wave 3ra, kiírtam és hibátlanul megy. Amúgy nagyon jó!!!! De azért egy bizonyos angoltudást igényel(pl kihallgatásnál, stb.) Grafika űberbrutál! Szerintem mire végig visszük a CD1et, már érkezik a CD2 és a CD3!barca99 írta:Na, srácok milyen a játék? Az aktiváló lemez a wave 11 ellen is jó?
Jó neked, én csak nem rég vettem észre, mivel kb 3 óra óta xboxoztamszajko írta:én nekem most jött le,már írom is... úgy érzem hosszú éjszakám leszMessithebest írta:nCore-on már fenn van a LA Noire Xbox verziójának első lemeze!(3 lemezes lesz) Istenem de vártam már. Húzom is le, illetve veszek még 2 CD-t, mert csak 1 vanHolnap írom ki, majd tartok élménybeszámolót!
én nekem most jött le,már írom is... úgy érzem hosszú éjszakám leszMessithebest írta:nCore-on már fenn van a LA Noire Xbox verziójának első lemeze!(3 lemezes lesz) Istenem de vártam már. Húzom is le, illetve veszek még 2 CD-t, mert csak 1 vanHolnap írom ki, majd tartok élménybeszámolót!
pfff.... DVD-re gondoltam te is tudod.... nem értem hogy feleslegesen minek kötsz bele....Fecooo írta:CD-re nehezen fogod kiírniMessithebest írta:nCore-on már fenn van a LA Noire Xbox verziójának első lemeze!(3 lemezes lesz) Istenem de vártam már. Húzom is le, illetve veszek még 2 CD-t, mert csak 1 vanHolnap írom ki, majd tartok élménybeszámolót!
![]()
CD-re nehezen fogod kiírniMessithebest írta:nCore-on már fenn van a LA Noire Xbox verziójának első lemeze!(3 lemezes lesz) Istenem de vártam már. Húzom is le, illetve veszek még 2 CD-t, mert csak 1 vanHolnap írom ki, majd tartok élménybeszámolót!