Azért egy valami érdekelne: Itt senki nem használja a HSP12-öt? Nekem a munkaidőmből is jelentős részt vesz el a játék

Nem követem annyira figyelemmel a magyar bajnokságot,de a Fradiból nagyon jó érzés jó csapatot kialakítani,szívatni a Vidit,lehengerelni a lilákat

Vannak,amiket elrontottak,de ez eddig a legjobb HSP,amit kiadtak,igaz,majd egy évbe telt,mire kiadták.. Na,a lényeg,aki PC-n tolja,rakja fel! Feldobja azt a pár hónapot,míg ki nem jön a FIFA13
Egy kicsi összefoglaló a Fradimból: Világklasszison játszok (A legendás rohadtul idegesítő tud lenni...)
Új taktikát alkalmaztam a csapatépítés terén: kölcsönjátékosokkal látom el a csapatot.Így megszereztem Josh McEachrant a Chelseaből,Philippe Coutinhot az Interből,Moritz Leitnert a Dortmundból,ami egy erős középpálya lett.Rinaudo alapból ugye eladó hátvéd,őt megvettem,de mellé jött két "nagyágyú" is: Rafael Sobis és Federico Macheda

Rafa Alcantarát (Thiago öccsét) is megszereztem,de őt meg ne vegyétek,hatalmas bukta a srác.Első szezonban sima bajnoki cím lett a vége.
Második szezon sokkal ütősebb lett: rögtön cél volt,hogy bejussak a BL csoportkörbe,erre a selejtezőn a Juvét kaptam.Itt is-ott is 1-1,majd hosszabbításban kapott góllal kiestem. Európa Liga lett tehát ebből,ami csoport 3. helyezést eredményezett,igaz,9 pontot csak összeszedtem és 14 gólt lőttem a Fiorentina, SC Braga, Tom Tomszk csoportban

Sajnos a kupa küzdelmek rányomták a pecsétet az őszi szezonra: 6. helyezett voltam 16 meccs után 26 ponttal. Ekkor már csak a dobogóért küzdöttem,de jött a csoda: utolsó előtti fordulóban 0-2ről vertem a Vidit,akiket így beelőztem és már 2. voltam. Utolsó meccsen én a Paksot kaptam,az előttem egy ponttal vezető Loki meg Haladást (utolsó volt a tabellán a Hali..). Szortam egy laza ötöst,nem örültem neki túlságosan,de amikor vége lett meccsnek vettem észre,hogy örömújongás van: Loki kikapott,újra bajnok lettem

Erre a 3. év kezdete: van 18 játékosom,7000euro fizetési keret és másfél milla igazolási keret.Na,ebből még mi lesz...