torrestoni írta:Zoli, köszönöm, jól esett ez a hozzászólás.
Más: azt elfelejtettem megkérdezni, hogy a jelenlegi "tiszteletbeli" szervezők tudják-e vállalni a többletmunkát, ami a másik főcsoporttal járna. Kb. dupla annyi lenne, tehát a mostani feladatok a másik csoportra is vonatkoznának.
Amennyiben igen, azért mérhetetlenül hálás lenék. Ha nem, azt is megértem, nem is várom el, az eddigi segítséget is köszönöm szépen!
Más: szóval nálam is listán vannak a korábban már említett játékosok, úgyhogy tessék szétnézni, hátha megtetszik valakinek valaki. (Falconídas CF)
Egyelőre, az eddig leadott jelentkezések alapján megvan a másik főcsoportra a minimális 8 csapat, de még nőhet a létszám (az oldal jelentkezési listáján megtalálhatjátok ki, s ki nem)!
Várom tehát továbbra is a jelentkezőket, akik szeretnének az I. HT - Joan Gamper Kupában részt venni (a második főcsoportban)
Végül: Zoli, holnap..., meglátjuk, minden esetre én az esélytelenek nyugalmával várom a holnapi nyitányt, de remélem nem kell csalódnom nagyot a csapatban...
Szívesen, de még mindig inkább én(mi) tartozunk köszönettel neked szvsz.
Egyenlőre vállalom, a holnapit biztosan meg tudom csinálni, utánna egyetem miatt még nem tudom, de időben szólok, ha mégse. Egyenlőre engem vegyél biztosnak.
Más1: Tóni nem hinném, hogy annyira magasan esélyese lennék a holnapi meccsnek. Jó csapatod van. Sztem döntetlen lesz egy nagyon szoros csatában.
Más2: mindorokke_barca és baguvixxx bocsika, hogy beleszólok, de sztem ne vitázzatok ezen, mert fölösleges. Valszeg mind2 mondtatok olyan dolgokat a kezdőknek amit tudnak hasznosítani. A lényeg mind2 nagyon jól nyomjátok és nagyon jó csapatotok van és máshogy sikerült nektek idáig eljutnotok

.
PÍSZ

:D:D