kamaj írta:mindorokke_barca írta:jolvan. lexarom akkor menjetek a sajat fejetek utan... jo hattrickezest. szevasztok
Figy itt nem azzal van a gond, hogy segíteni akarsz nekünk, hanem a stílussal. Kicsit vissza kéne venni sztem, de nem én vagyok az atyaúristen. Tisztelem, amit ti elértetek, grt hozzá, csak a stílus a probléma.
Én meg azt mondom, menjen csak innen. Nekem az nem segítség, ha valaki megmondja, hogy márpedig ülve jobb pisilni, mert akkor biztosan nem kap belőle a lábad..., s ha mégsem úgy csinálom, ahogy azt ő mondja, akkor már hülye vagyok.
Flegma, nagyképű, tiszteletlen. Ha ilyen rosszak az idegei, akkor ajánlom a Xanax nevű gyógyszerészeti készítményt, naponta legalább 3*1-et.
Olyan nincs a Hattrick-ben, hogy a szabályzat mindenre megoldás, az tény, hogy el kell olvasni, s segítséget jelent.
Olyan sincs, hogy ő meg a barátai mindent tudnak, s azt kell követni mindenkinek.
Ilyen hangnemet pedig nem kell eltűrni.
Ezt nem kommentálom tovább, eddig sohasem volt itt hasonlóra példa, most hogy elment, remélem nem is lesz.
Sok sikert neki, de én az ilyen jellegű "eszmecseréből" nem kérek.
Ezt csak azért mondom, mert tegnap is megpróbált mindenkit kioktatni, mert ő meg a baráti köre minden jobban tud, mindenkinél, ahogy az a magyaroknál szokás. Mindenki tud mindent, jobban mint a másik, mégis... Pökhendi alak.
Mélységes elnézést ő magától, és a többiektől is, de engem bánt az ilyen hozzáállás. SZóval, most már minden rendben, mégegyszer bocsi, a személyeskedésért.
Azt azonban nem tudom elviselni, ha valaki ennyire elvakultan azt hiszi, hogy ő mindent, mindennél, s ezzel bontja a közösséget.