Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
még úgyis sprórolhatnál ha nem veszel házastul kész konfigot csak VGA-t CPU-t meg RAM-ot, és közeli informatikai szervizben meg összerakatod vagy valami hozzáértő ismerősselZaen írta:Sziasztok!
Egy kérésem lenne.
Öcsém a közeljövőben tervez kompletten új PC-t venni, és mivel se én, se Ő nem igazán értünk hozzá, hogy hogyan kell összeállítani egy jó configot, hogy mit, honnan, mennyiért érdemes venni stb., ezért szeretnénk kikérdezni (azon kívül, hogy megkérdezünk pár "RL" ismerőst is) pár ember véleményét különböző fórumokon, hogy adjanak tanácsokat, vagy akár állítsanak össze egy teljes configot.
Ezért az lenne a kérésem, hogy ha esetleg ismer valaki innen ilyen típusú, aktív (hiszen lassan aktuális lesz, úgyhogy a minél előbbi válasz jó lenne) fórumokat, akkor linkelje már be kérem!
Ilyenekre gondoltam egyébként:
http://www.pcguru.hu/pcguru/forumtopic.php?cikkid=103
http://www.gamestar.hu/forum/index.php?showtopic=12779
Előre is kösz, Zaen
ui.: ha esetleg nektek is lenne tanácsokat, azokat is szívesen fogadom/fogadjuk.
Csak, hogy el tudjatok indulni, 80-90ezer forintot szánna rá (monitor, billentyűzet, hangfal és egér nélkül), és lényegében 95%-ban játékra lenne használva, lehetőleg hosszú távon (lsd. 4-5 év).
Remélem még aktuális...faithnomore írta:én meg valami olyasmi játékokat keresek amik egyszerűbbek, régebbi gépen is elfutnak és lehet velük multizni
valakinek van valami ötlete?
Fable 3, Mirrors Edgebence-barca írta:Tudnátok ajánlani játékokat?
Mászkálós- akció műfajban, mint pl.: Assassin's Creed v. Spiderman-es játékok.
Remélem értitek melyik "műfaj"-ra értem
Blur : Ilyen autós, de fel lehet venni rakétákat meg minden. Mi haverokkal jól el szoktunk lenni vele. Nézdd meg Youtube-on!faithnomore írta:
ez megvolt, sokat toltuk vele, engem érdekelnének főleg versenyes játékok
ilyenekkel toltuk eddig: Lord of the Rings: Battle for Middle Earth II, Rise of nations, Empire earth, korábbi fifák, grid,
ez megvolt, sokat toltuk vele, engem érdekelnének főleg versenyes játékokdavi10 írta:Call of Duty 2 vagy 4faithnomore írta:én meg valami olyasmi játékokat keresek amik egyszerűbbek, régebbi gépen is elfutnak és lehet velük multizni
D-Will és Wafer Free Agencyről voltak, Pavlovic és Shaq pedig Anthonyért jött. Stoudemire-t pedig Boshért adta a Knicks. Wall+Nick Young D-Willért jöttMessiFan írta:És ezt hogy? Mert ilyet is ritkán lát az ember. 4 embert hoztál a Bostonból, 2 sztárt rá 1 évre kicserélted mind2-t... Nem lennél jó GM-nekMessithebest írta:lyen csapatom van: D-Will, Wade, James, Stoudemire, M. Gasol
Pad: Bibby, Wafer, Chalmers, J. Jones, Shaq, A. Bradley, Miller, Pavlovic, Pittman
Call of Duty 2 vagy 4faithnomore írta:én meg valami olyasmi játékokat keresek amik egyszerűbbek, régebbi gépen is elfutnak és lehet velük multizni
És ezt hogy? Mert ilyet is ritkán lát az ember. 4 embert hoztál a Bostonból, 2 sztárt rá 1 évre kicserélted mind2-t... Nem lennél jó GM-nekMessithebest írta:lyen csapatom van: D-Will, Wade, James, Stoudemire, M. Gasol
Pad: Bibby, Wafer, Chalmers, J. Jones, Shaq, A. Bradley, Miller, Pavlovic, Pittman
itt nézz körüladam_1519 írta:nem tudna mondani valaki egy jó túraautó vb-s játékot ?
köszi a választ neked is meg sanamanak is,meg is fogadom a tanásotokat,leszedem akkor a football managert13l4cks!d3 írta:Játszottam mindkettővel és nálam fényévekkel jobb a football manager !Messi-Ini írta:srácok lenne egy kérdésem:
még egyik játékot sem próbáltam,de mind2-ő nagyon felkeltette az érdeklődésem,csakhát nemtudom h melyiket válasszam...
szerintetek a football manager 11 v. a fifa manager 11 a jobb???
köszi előre is
Játszottam mindkettővel és nálam fényévekkel jobb a football manager !Messi-Ini írta:srácok lenne egy kérdésem:
még egyik játékot sem próbáltam,de mind2-ő nagyon felkeltette az érdeklődésem,csakhát nemtudom h melyiket válasszam...
szerintetek a football manager 11 v. a fifa manager 11 a jobb???
köszi előre is
köszi hogy mondod,potyára nem töltöm akkor le azt a 6 gigát.MessiFan írta:Ha PC-n akarsz akkor nagyon laggolni fog pedig a leggyengébb grafikán fut a game. Nem éri meg..
2k10ben tudsz regelnisocio66 írta:Bob,anno beszéltük ezt az egymás elleni nba-t.
hogy is kellene ezt megcsinálni? arra emlékszem hogy a 2k10 kell hozzá,de azon túl?
most lenne kedvem hozzá,meg talán annyira már nem is vagyok rossz.