Kezdtem a napokban egy menedzser módot '14-ben, erről írnék egy kicsit...
Az elképzelésem az volt, hogy egy olyan keretet minél gyorsabban összerakni, ahol nagyon nagy potenciálú, fiatal kezdők vannak, és hogy ő velük minél tovább dominálni Európában. Ez a Celtic-kel korábban már sikerült úgy ahogy (3x egymás után BL), most gondoltam megpróbálok egy hosszabb sorozatot összehozni, végül a Barcát választottam, mert ott elég pénz volt hozzá, hogy össze lehessen szedni a keretet...
Gyakorlatilag 7 (vagy 6, attól függ ,h Bartra minek számít) új játékossal kezdtem a kezdőben(!), a védelmet, és a kp-t forgattam fel, volt, hogy sikerült a "ballaszt"-tal csökkenteni (MAts-VV, Kondogbia-Song, Alba-Alaba csere), de ez ritka volt, legtöbbször perkálnom kellett kérdés nélkül... Végül is ezzel a kezdővel mentem neki a szerzonnak:
MAts-De Sciglio,Bartra,Zouma,Alaba-Kondogbia,Pogba,Iniesta-Messi,Pedro,Neymar
Cserék között nem volt új, egyedül csak Bonera, akit az elvágyódó Piqué helyére vettem meg gyorsban az utolsó nap, így nézett ki a cserecsapatom:
Pinto-Alves,Bonera,Puyol,Adriano-Busquets,Xavi,Fabregas-Sanchez,Tello,Afellay
Az első félév az majdnem tökéletes lett (17-2-2-es mérleg a kupát is beleértve), aztán januárban jött egy sérüléshullám + Ini-t is eladtam (40M-t adott a City), és a helyette jött Coutinho-nak még szoknia kellett a rendszert, ezért volt egy kisebb hullámvölgyem( Madrid 4-3-mal ki is ejtett a kupából), de most március van, és úgy néz ki kezdek kijönni belőle, és a bajnokságot még mindig vezetem...
Az új fiúk közül De Sciglio-Zouma-Bonera nagyon sérülékeny MAtS-Alaba-Kondogbia szépen fejlődik, Bartra és Pogba pedig egy állat, de Coutinho is nagyon jó lesz...
Jövőre valószínű új védők kellenek, mert a meccsek 50%-án Adriano a kezdő kh, ami azért a BL-ben aggasztó lenne, és valószínű kell valaki Pinto és Puyol helyére is...
Majd jövök, ha lezavartam a keretfiatalítást!