Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Értem én, h amatőrön játszol meg nagyképű is vagy, de azért nem félsz 9 mezőnyjátékossal kiállni még a nagyok ellen sem? Mert akárhogy számolom, ez egy 3-2-3-1es felállás ami eggyel kevesbb játékost jelent. Kapusról nem is beszélve, vele együtt 2vel kevesebb és az meg még szemtelenebb, h kapust sem nevezel a meccsekre.messideco írta:Milyen frankó csapatot csináltam a Wolfsburggal az első szezonomban.
Így néz ki a kezdőm:
Bartra-Naldo-Trasch
Luiz Gustavo - Dembele
R.Rodriguez - Rakitic - Perisic
Lukaku
Lukaku kölcsönbe érkezett, Rakiticet Diegoval cseréltemVannak egész jó cseréink is, a fölöslegtől megszabadultam.
El sem hiszem!Bruuton írta:Úgy néz ki azért a PS3/Xbox360 felhasználóknak sem kell szomorkodniuk. Elvileg 80%-ban ugyanazt kapják mint a többi platform játékosai.
http://eurofifa.hu/fifa-15-xbox360-es-ps3/
Na ez is egy jó hír, ugyanis idén váltok PC-re 360ról, és a FIFA meg az NBA amivel fogok elsősorban játszaniZBarca írta:A játék PC-re is next-gen verzióban érkezik, úgymint PS4-re vagy ONE-ra.
A játék PC-re is next-gen verzióban érkezik, úgymint PS4-re vagy ONE-ra.MessiFan írta:PC-re next gen grafikával érkezik a játék, vagy marad az ami eddig?
Van ahol írják, hogy lesz magyarul, de én inkább a hivatalos oldalnak hiszekDr.Dre írta:
Na,nem is baj,még az a jó hogy legalább 中文 -ul leszPetr írta:Úgy tűnik, hogy az új FIFA nem lesz magyarul.
Supported Languages: العربية, Dansk, Deutsch (DE), English (US), Español (ES), Español (MX), Français (FR), Italiano, Nederlands, Norsk, Polski, Português (BR), Русский язык, Svenska, 中文(繁體)
Szerintem a játékmenetben csináltak valamit, hogy hatékonyabb legyen a támadójáték, könnyebb legyen az akciókat befejezni stb. stb. Én ilyenekre tudok gondolni.palesz77 írta:u.i.: Túloldalon olvastam olyat, hogy a csatároknak lesznek újabb befejezési lehetőségeik, ez nem tudod mire vonatkozhat? Nekem régóta nagy "álmom", hogy el lehessen dönteni, hogy a csatár melyik lábával tüzeljen épp, engem nagyon sokszor idegesít, hogy eltervezem hogy lőjön belsővel pl, erre a másik lábát használja, és használhatatlan lesz a lövés.. Szóval erről nem tudsz valamit, hogy mire gondolhatott ott a kolléga?
Igazából én Pes-s vagyok, minden évben kipróbálom a Fifát is de végül mindig Pes mellett döntök. De most az infóidnak köszönhetően én is néztem videókat és lehet ez lesz az az év, hogy váltunk a haveri társasággal. Szóval én köszönöm az infókat. (+ a többi mini híreidet az összes topicban, mert nekem is tetszenek, ne hagyd abba. )
Na én is írok, mert alapból is terveztem már..ZBarca írta:FIFA 15: A kapuban az ász!
Új next-gen előzetest kapott a Fifa 15, amely a kapusokra fókuszál. A trailerből kiderül, hogy a kapusok új védési animációkat kaptak, emellett profi módon döntenek pl.: kijövetelkor (ha jól értettem).
A mezőnyjátékosok pedig megpattanó labdákat juttathatnak a kapuba, akár a hálóőr lábai között.
Az előzetest ITT tudjátok megtekinteni.
Ó, nagyon nagyon nagyon (100x) köszi!MR. TROMORT777 írta:De jóó, nagyon város lesz.