Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Regisztrálj/atok. Itt simán leírjuk neked, de egyébként egyszerű. Van gyakorlási lehetőség. Mock Draft résznél annyit próbálkozhatsz, amennyit csak akarsz tét nélkül és ki tudod tapasztalni mi micsoda...varnagykrisztian írta:Csatlakoznánk de kéne hozzá egy kis segítség pl.SKYPE-on.A pontozásos részét vágom de a draft kicsit kínai
Csatlakoznánk de kéne hozzá egy kis segítség pl.SKYPE-on.A pontozásos részét vágom de a draft kicsit kínaineobarca írta:Ha megengedsz egy véleményt. Szetintem inkább csatlakozzatok egy public ligához yahoon. Nem késő!. Kb minden nap indulnak. Csak 1 hét telt el, az pont semmi. Ha jól emléxem anno mi is jópár hét lefolyása után kezdtük.
Legalább egy kicsit szoknátok, kiismernétek a játékot. Amolyan tanuló év lenn, jövőre meg mehet élesbe. Veszteni valótok nincsen. Ezt az excel táblázatos izét egy idő után úgyis megunjátok, valamint a hibázási lehetőség is sokkal nagyobb. Arról nem beszélve, hogy egy ilyen csapatot mint ami pl most van neked/nektek, nem is álmodjatok fantasyban. Nem lesz rá lehetőségetek ilyet összerakni.![]()
![]()
Ha megengedsz egy véleményt. Szetintem inkább csatlakozzatok egy public ligához yahoon. Nem késő!. Kb minden nap indulnak. Csak 1 hét telt el, az pont semmi. Ha jól emléxem anno mi is jópár hét lefolyása után kezdtük.varnagykrisztian írta:Haverral elkezdtük nyomni a ti sémátok alapján......excel táblázaton vezetjük a statokat......6-5-re én vezetek
A hajnali 6 meccsből 4-en érdekeltek vagyunk
Ja, benéztem (anno magyar nyelvtanból 2-es voltamBob_Marley írta:Az inkább ma éjjel illetve holnap hajnal. Magyar nyelv szépségei.
Az inkább ma éjjel illetve holnap hajnal. Magyar nyelv szépségei.varnagykrisztian írta:
Ok, köszi, már kezdem érteni, akkor a holnap éjjeli 6 meccs is beleszámítMég1x köszi hogy válaszoltál
Ok, köszi, már kezdem érteni, akkor a holnap éjjeli 6 meccs is beleszámítBob_Marley írta:Itt az a lényeg, hány kategóriát nyersz, tehát Slither ha nyer a héten, akkor nem 1 pontot kap érte, hanem az eredménynek megfelelő győzelem-vereseég mutató (kategória szerint, ami jelen esetben 7-5) viszi tovább, s így alakul ki a sorrend, hogy kinek milyen a mérlege.
A Vasárnap meg USA idő szerinti Vasárnap éjfél, tehát mivel 6óra eltérés van (már állítottak ott is órát amúgy) ezért minden játékhét Hétfő reggel 6ig tart (CET). Nyilván a meccsekre értendő, ami elkezdődött addig, tehát ha extrém esetben van x hosszabbítás a legutolsó meccsen, ami tovább tart mint reggel 6, ugyanúgy beleszámít a játékhétbe. Nem olyan bonyolult az NBA.comon is megtalálható menetrend számít egy hétnek, ami Hétfőtől-Vasárnapig terjedő meccseket jelent, s így szép sorban halad az egész tovább.
Itt az a lényeg, hány kategóriát nyersz, tehát Slither ha nyer a héten, akkor nem 1 pontot kap érte, hanem az eredménynek megfelelő győzelem-vereseég mutató (kategória szerint, ami jelen esetben 7-5) viszi tovább, s így alakul ki a sorrend, hogy kinek milyen a mérlege.varnagykrisztian írta:
Köszi, de akkor miért nem írja be hogy pl. Dream Team vezet 1-0-ra a GT's Terminators ellen
Köszi, de akkor miért nem írja be hogy pl. Dream Team vezet 1-0-ra a GT's Terminators ellenBob_Marley írta:Mindig Vasárnapig tart az adott forduló, teljesen mindegy hogy most pl Kedden kezdődött a szezon vagy majd AS hétvége után is csak Szerdán lesznek meccsek (vagy csütörtök már nem emlékszem)
Mindig Vasárnapig tart az adott forduló, teljesen mindegy hogy most pl Kedden kezdődött a szezon vagy majd AS hétvége után is csak Szerdán lesznek meccsek (vagy csütörtök már nem emlékszem)varnagykrisztian írta:Sziasztok.Amit itt nyomtok http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/3818" target="_blank az már lezárult vagy még a hétfő éjjeli meccsek beletartoznak?
Nem kell beszarni. Jó lesz ő. Türelem...Gareth Tello írta:Egyik yahoo-s public league-ben megvan nekem, nagyon örülök neki.MichaaBee írta:Vázquez tulajok helyében nem lennék.![]()
Mondjuk szerencsére ott van mellé Jennings és Parker, szóval annyira nem gáz.
Viszont egy másik public league-ben meg Thomast sikerült draftolnom, úgyhogy királyság.
Egyik yahoo-s public league-ben megvan nekem, nagyon örülök neki.MichaaBee írta:Vázquez tulajok helyében nem lennék.![]()
Mint írtam, akkor a következőnél meg szavazunk arról, hogy 4 vagy 5 keeper legyen ?? Nem kukacoskodok, de nem mindegy. Lehet írni, hogy oooh csak kisebb mértékű emelés, csak számít hogy mennyi. Érted, tegyük fel azt mondom emelem a fizetésed, hurrá azért csak rákérdezel, hogy mennyivel .Slither írta:
Nem értem miért kell leragadni az 5 keepernél. A szavazás lényege az hogy szeretnénk-e melni a keeperek számát vagy sem, zárójelben meg beírtam hogy 4 vagy 5 hogy tudjuk hogy nem nagy emelésről lenne szó. Nem értem miért kell most ezen ennyire kukacoskodni, a szavazás kiírásánál senki se értetlenkedett emiatt...
Ezt valamilyen szinten önzőségnek tartom. Mégiscsak egy közösségben vagyunk az érdek a kiegyenlített liga, a dögöljön meg a szomszéd tehene is elv nem biztos hogy jó. S félre értés ne essék én nem megvádolok senkit, úgy szavaz ahogy akar, attól még ezt az elvet nem tudom elfogadni, nem az a kérdés nekem jó-e ha nem hogy mindenkinek jó-e.Slither írta: Aki több keepert akar az gondolom azért akarja, mert több embert szeretne megtartani, nem tudom mit kell ezen még elmagyarázni. Nem hiszem hogy úgy szavazna vki hogy leül és órákig gondolkozik hogy ez most a liga szempontjából ez most jó vagy sem, hanem az alapján dönt hogy neki jó-e az adott opció (legyen akár azért mert sok jó keeperje van vagy azért mert neki úgy jobban tetszik - lásd meslija, akinek elég gyenge a játékosállománya, mégis amellett van hogy 4 keepert szeretne).
Eazzy akkor ezek szerint tartózkodik. Nem tudom kire várunk, tényleg akkor lesz szép, hogy utána meg megy a harakiri, hogy mennyi ha úgy alakul.Slither írta: Nem tudom ki az a 2 aki nem szavazott eddig (valszeg az egyik Eazzy lesz az aktivitását elnézve), de azért várjuk meg hogy mindenki szavazzon, mert itt tényleg számít mindenki véleménye, és elég szoros a dolog (draft időpontnál azért nem lehetett tovább húzni a dolgot mert ott már nagyon közel volt az időpont, a többinél meg úgyis megvolt a többségi szavazat ). Még 1 szavazat kell arra hogy ne emeljük a keeper létszámot és akkor marad a mostani 3.
[/quote]Slither írta: Jövőre nem írok ki semmilyen szavazást, minden maradni fog a mostani rendszerben, és akkor nem kell ilyenekkel bajlódni.
Nem értem miért kell leragadni az 5 keepernél. A szavazás lényege az hogy szeretnénk-e melni a keeperek számát vagy sem, zárójelben meg beírtam hogy 4 vagy 5 hogy tudjuk hogy nem nagy emelésről lenne szó. Nem értem miért kell most ezen ennyire kukacoskodni, a szavazás kiírásánál senki se értetlenkedett emiatt...Bob_Marley írta: Lehet nem könnyű meggyőzni, de legalább 1 valaki írja le, miben jobb az 5 keeper mint a 3, s en bloc az egész ligát tekintve. Nem azért mert valakinek olyan csapata van, hogy szeretne 5 embert megtartani, hanem az egész rendszert figyelembe véve, minden csapat esélyeit a liga koncepciót stb, miért jó 5 keeper?
Ez jó.Slither írta: Felesleges itt érvekkel előállni, mert itt a többség úgyse győzhető meg semmiről.![]()
Csak kérdezem, hogy tegyük fel megszavazza a többség hogy emeljük a keeperek számát, akkor utána arról is szavazunk, hogy mennyire?Slither írta:A szavazásban ott van hogy 4-5-re emeljük-e a keeperek számát, nem pedig konkrétan 5-re. meslija is írta hogy neki csak 4 keeper esetén jó az az opció, szóval kivehetjük az 5 keeper lehetőségét is. Felesleges itt érvekkel előállni, mert itt a többség úgyse győzhető meg semmiről.![]()
Utolsó 2 szavazat majd eldönti a dolgot, nem kell ezen fennakadni.
Jó hát ez van ne.Game90 írta:Értelek, csak 1 hete még teljesen más volt a véleményed...![]()
Akik növelni akarják a keeperek számát, azoktól megkérdezném, hogy miért? Mert tavaly rajtam kívül talán 1 ember mondta azt, hogy legyen 5 keeper (mondjuk én mi mást mondhattam volna, amikor nálam volt George és Holiday is), most meg a 10 szavazóból 5 növelni akarja a keepereket.