Fifa, PES, FM

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
gyuri03
Jugador d'estrella

2013.10.03. 15:01:26

Sziasztok! Megvettem a 14-et de nincsenek origin-en "barátaim" akikkel tudnék játszani. Valaki csatlakozik? :D
Kép

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein

2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat :)
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.10.03. 13:57:57

Második szezonomban feljutott a Casilla.... Ha jól tudom, ez nem is történhetett volna meg, mivel nem játszhat az A és B csapat ugyan abban a bajnokságban. Ennyire még nem tudják tökéletesíteni a játékot :D
Kép
Barcaádám
Capitá del Barça

2013.09.27. 16:38:37

csabooo írta:
csabooo írta:Sziasztok, lenne egy par kerdesem a 12-vel kapcsolatba:

1. nem tudok vedekezni, hogy lehet jol, hasznosan vedekezni ? ertem itt azt, hogy pl fingom nincs melyik gombal kell tamadni az ellent, elfutok az emberek mellett, meg osszevissza futkosnak.. (ertsd: pl a 08-ban a E+D vel letamadta az embert es szerelte szabalyosan altalaban...)

2. tizenegyesnel, hogyan kell vedeni ?
3. szabadrusgasnak van valami speckoja, vagy csak siman el kell rugni aztan lesz ami lesz.. tehat lehet tekerni, vagy taktikazni valamit ?
4. vannak valami trukkok ? tehat cselek, haromszogelesek, esetleg egy-kettozesek, meg hasonlok, ha igen, leirnatok melyik gombbal kell vegrehajtani ?

Egyelore ennyi jutott eszembe, kerlek segitsen aki tud..

Koszonom elore is :oops:
Kihagyam, hogy a grafikat hol lehet felhuzni ? Ja es ha tud valaki akkor segitsen az elobbiekben is kerem!
grafikát a game/fifasetup fifaconfig.exe-vel tudod állítani
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
csabooo
Capitá del Barça

2013.09.26. 20:37:19

csabooo írta:Sziasztok, lenne egy par kerdesem a 12-vel kapcsolatba:

1. nem tudok vedekezni, hogy lehet jol, hasznosan vedekezni ? ertem itt azt, hogy pl fingom nincs melyik gombal kell tamadni az ellent, elfutok az emberek mellett, meg osszevissza futkosnak.. (ertsd: pl a 08-ban a E+D vel letamadta az embert es szerelte szabalyosan altalaban...)

3. szabadrusgasnak van valami speckoja, vagy csak siman el kell rugni aztan lesz ami lesz.. tehat lehet tekerni, vagy taktikazni valamit ?
4. vannak valami trukkok ? tehat cselek, haromszogelesek, esetleg egy-kettozesek, meg hasonlok, ha igen, leirnatok melyik gombbal kell vegrehajtani ?

Kihagyam, hogy a grafikat hol lehet felhuzni ? Ja es ha tud valaki akkor segitsen az elobbiekben is kerem!
Barça,Barça,Baaarça!!!
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.09.26. 20:00:07

Facsy írta:Sziasztok!Megvettem a fifa 14-et de nekem már hibás a játék. :S szóval, feltelepítettem, elindítottam, kezdtem karrier módot, beállítottam a kezdőt, minden jól működik mindaddig amíg nem próbálok meccset elindítani. Rányomok, hogy lejátszanám a meccset, kiírja h bemelegítés, betölti és amint végig töltötte fogja magát és bumm kilép asztalra. win 7 van a gépen és igen, eredeti a játék :) valaki tudna segíteni? vagy ötletet adni? a 12-vel nem volt ilyen baj. és megnéztem az működik rendesen.előre köszönöm a válaszokat (ha lesz :P ) :D
Esetleg vagy a PC nevébeben v azon belül a Felhasználó nevében ékezet van. Ha igen, az lehet a gond.
Amúgy a doboz hátoldalán van egy segédvonal v mi, egy weboldal címe van ott. Nekem használt még a tavalyi Fifanál, annyi csak, h hétvégén nyilván nem válaszolnak majd. De ha még ma elküldöd a problémád, holnap szerintem már visszaírnak és addig nyúhatod őket, amíg meg nem oldják. Nekem is 3-4 üzenetet kellett váltani, mire kiderült mi is a gond. :)
Facsy
Jugador d'estrella

2013.09.26. 19:52:45

Sziasztok!Megvettem a fifa 14-et de nekem már hibás a játék. :S szóval, feltelepítettem, elindítottam, kezdtem karrier módot, beállítottam a kezdőt, minden jól működik mindaddig amíg nem próbálok meccset elindítani. Rányomok, hogy lejátszanám a meccset, kiírja h bemelegítés, betölti és amint végig töltötte fogja magát és bumm kilép asztalra. win 7 van a gépen és igen, eredeti a játék :) valaki tudna segíteni? vagy ötletet adni? a 12-vel nem volt ilyen baj. és megnéztem az működik rendesen.előre köszönöm a válaszokat (ha lesz :P ) :D
csabooo
Capitá del Barça

2013.09.24. 14:28:37

Sziasztok, lenne egy par kerdesem a 12-vel kapcsolatba:

Barça,Barça,Baaarça!!!
krosz31
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2013.09.18. 20:21:09

MQuC írta:Nekem abszolút nem megy PC-n a 13. Mármint nem játszom jól vele. XBoxon a barátok ellen is jól megy, de itt még a gép ellen is bukok, vagy általában X-elek. Lehet, hogy a kontroller hiánya okoz gondot, de a védekezés pl hihetetlen gyatrán megy. elfutok az emberek mellett stb... Saját magamat is szánom már, hogy nem tudok belelendülni. (profin)

Akik PC-n (is) tolják, az lenne a kérdésem, hogyan szereltek hatékonyan? :D Kicsit hülye a kérdés, de hátha hallok valami újat.

szia,én taktikusról hagyományos védekezésre állítottam át,szerintem így bőven használható
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.09.18. 19:42:33

Nekem abszolút nem megy PC-n a 13. Mármint nem játszom jól vele. XBoxon a barátok ellen is jól megy, de itt még a gép ellen is bukok, vagy általában X-elek. Lehet, hogy a kontroller hiánya okoz gondot, de a védekezés pl hihetetlen gyatrán megy. elfutok az emberek mellett stb... Saját magamat is szánom már, hogy nem tudok belelendülni. (profin)

Akik PC-n (is) tolják, az lenne a kérdésem, hogyan szereltek hatékonyan? :D Kicsit hülye a kérdés, de hátha hallok valami újat.
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2013.09.16. 16:43:32

Köszi a választ, megpróbálom :)

Más: 2020ban járok, játékosfigyelőm javaslatára 3 játékost meg is vettem és 2nek mondja az angol kommentár a nevét!!! Nagyon meglepődtem és nagyon örülök :D
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.09.14. 18:43:55

zola8787 írta:Fifa 13-ban mi alapján fejlődnek a játékosok? Oké, játszatni kell, illetve lehetőleg a saját posztján, de van valamilyen beállítás, vagy hasonló, amivel gyorsabban menne?
Mindenképpen játszatni kell őket rendszeresen, plusz jól is kell velük játszani. Nekem mindig akkor fejlődött a legtöbbet, és leggyorsabban egy játékos, ha rendszeresen jó értékeléseket kapott a meccs végén, plusz ha sokszor volt a meccs legjobbja, stb. De főként az erre fogékony, fiatal tehetségek alapból is fejlődnek évi 1-2 raitinggel. Plusz náluk elég pár jó meccs egyhuzamban, és egyből megugrik az értékelésük.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
zola8787
Director del Fútbol

2013.09.14. 18:35:03

Fifa 13-ban mi alapján fejlődnek a játékosok? Oké, játszatni kell, illetve lehetőleg a saját posztján, de van valamilyen beállítás, vagy hasonló, amivel gyorsabban menne?
ferninho
Madridista

2013.09.14. 10:09:34

Varatrix írta:
Mondjuk ha valaki nem játszik sokat egy nap, és nem is megy neki jól akkor nincs kedve felmenni a netre azért hogy 14 éves srácok irogassák neki hogy, "mekkora noob vagy".
Én remekül elszórakozok offline a managger módban. Napi 1-2 óra.
offline játékban szinte lehetetlen fejlődni, hosszabb távon biztosan, ha azt a napi 1-2 órát Online játékra szánnád az rengeteget segítené a fejlődésedet.
de ha nem érdekel ez, akkor tényleg bőven elég az offline.

én azt imádom az online játékban, hogy mindig más ellen, más stílus ellen játszik az ember és ez a legfontosabb.
mindig alkalmazkodnod kell az adott ellenfélhez és sztem sokkal jobb legyőzni egy valós ellenfelet, mint századjára a gépet.
én pl nem is nagyon játszok offline, szinte soha, sokkal nagyobb élmény ténylegesen Magyarország legjobb online PS3 játékosai ellen játszani online versenyeken, mint gép ellen megnyerni egy Spanyol Kupát.
és PC-n az online játék még jobb, mert sokkal több ember van a magyar közegben, több a verseny stb.
madridista
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.09.14. 10:03:07

Varatrix írta: A 14 hoz valami újdonságot? Nem tudok róla semit.
Elvileg a 'lövésfizika'. Sokkal realisztikusabb mozdulatokkal lőnek majd, meg egy jobb lábas pl törekedni fog arra, h ink jobb lábával találja el a labdát, ha azal is eltudja.
Aztán, h mi lesz belőle megvalósítva vagy, h épp mennyire sikerül tényleg jóra csinálni már más kérdés...
ZotyaFace
Barça B

2013.09.14. 09:54:39

Azt megtudja nekem valaki mondani,hogy X360-ra is lesz Ignite Engine,vagy csak a NextGen-es verzákra?
Madridista. De nem az elvakult fajtából :)
Varatrix
Director del Fútbol

2013.09.14. 09:51:48

ferninho írta:és az online játék a legjobb az egész fifában, nem is értem, hogy lehet annyit offlineozni.
Mondjuk ha valaki nem játszik sokat egy nap, és nem is megy neki jól akkor nincs kedve felmenni a netre azért hogy 14 éves srácok irogassák neki hogy, "mekkora noob vagy".
Én remekül elszórakozok offline a managger módban. Napi 1-2 óra.

A 14 hoz valami újdonságot? Nem tudok róla semit.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
kindeR
Barça B

2013.09.14. 08:31:14

Barcaádám írta:Hali!
csak nekem fut lassabban a 14 mint a 13? Ti nem tapasztaltatok sebesség csökkenést?
nekem is lassab de ez csak egy demó !
Kép
Barcaádám
Capitá del Barça

2013.09.13. 23:20:55

Hali!
csak nekem fut lassabban a 14 mint a 13? Ti nem tapasztaltatok sebesség csökkenést?
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
csabooo
Capitá del Barça

2013.09.13. 23:08:39

Lenne egy kérdésem:

Az csak nekem nem oké, hogy i3-as Dual Core procin (2.4ghz), 4gb ddr3 RAM, Intel HD Graphics 4000 VGAn nem fut a 13 ? Gondolom akkor a 12 se menne..

Valaki tudja mi a gond ? Videokártya ?
Barça,Barça,Baaarça!!!
Lolyta
Barça B

2013.09.13. 22:26:42

Én is kipróbáltam a demót, és hát nem vagyok elragadtatva...
A grafika tényleg jobb lett, de az annyira nem érdekel, a legtöbb dolog viszont vagy ugyanolyan, vagy rosszabb, mint a 13-ban. Pl nem hiszem el, h ha Xavival átveszem a labdát és elkezdek sprintelni, akkor 3 méterre elpattan a labda... a 13-ban is előfordult de nem rendszeresen. Na mind1 én amúgy is 2 évente szoktam újat venni, a 15 meg a next-gen miatt biztos teljesen megújul.
kas7as
Jugador del Barça

2013.09.11. 08:14:48

Nekem meg az nem tetszik, h a vedo oldalazva olyan gyorsan fut mint en sprintel!!! Tobbi fifanak is ez a betegsege! :evil: :twisted:
"Szabadidejében gombát szed - és aki gombát szed, rossz ember nem lehet."
Guardiola állítása Xaviról.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.09.10. 23:42:41

ferninho írta:de ne egy demo alapján ítélj már meg egy játékot, de komolyan...
amúgy meg az ég világon semmi probléma nincs ezzel, szimplán meg kell szokni.
FIFA 13mal én vagy 3-4 hétig nem tudtam magas szinten játszani és nagyon rosszul ment, pedig elég jó játékos vagyok, aztán idővel megszoktam és most már az ég világon semmi baj nincs vele.
ugyanez lesz majd ezzel is.
és az online játék a legjobb az egész fifában, nem is értem, hogy lehet annyit offlineozni.
Nekem nem az a bajom, h nem tudok vele játszani, mert tudok. Egyszerűen idegesít ez a játékkép. Kevésbé realisztikusabb, mint vt a 12-es meg a 13-as szériában. Pedig pont, h előrefele kéne fejlődniük...
Mert az előző demokkal mindig úgy játszottam, h már első meccsen rákattantam és csak felfokozta a kedvemet a rendes verzióhoz. Még akkor is, amikor behozták pl (talán 12ben?) a taktikus védekezést, amitől ugye a többség kiakad(t).
Szóval nekem az sosem vt gond, h mennyire ment jól a játék demoban, mert tudtam, úgyis egyre jobb és jobb leszek. Mert én sem vagyok rossz játékos. Biztos megszoknám, de akkor is idegesít, h mintha egy lebutítottabb verziót vennék meg. Akkor már 13-ban is megtudom csinálni az igazolásokat és még jobb is a játékélmény.
Mindenképp fogok vele játszani, olyan nincs, h nem. Csak max nem veszem meg idén eredetiben.
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.09.10. 23:39:49

Én is kipróbáltam.
Nekem viszont pozitívum eddig a 14. Jó az irányítás, a magaslabdák átvétele is jobban meg van csinálva(nem vettem még észre,hogy ha leveszem a magaslabdát,ügyetlenkedik és beleér kézzel,és a bíró befújja... Ez sokszor jelen volt a 13-ban). És tényleg mintha a játékosok is hasonlítanának valódi önmagukra. Mert mikor Messivel vezettem a labdát, faragták,becsúsztak, és tényleg,meg van csinálva hogy kicsit kibillen az egyensúlyból,picit megcsúszik, de megy tovább.. Rettentő nehéz tőle elvenni a labdát. Ugyanígy Neymar-tól is. És ugye van a Tank kategória(Ibra,Balotelli,Yaya Toure), velük is könnyű játszani.
Most először próbáltam ki az Ultimate Team-et ,eddig tetszik, várom már hogy ki bírjam próbálni a teljes verziót is.
Játékosok arca szépen ki van dolgozva, Barcából kb mindenkinek ki van .
Sandro,Sig,Verthongen,Dawson,Assou Ekotto,Dembele,Gundogan,Constant,El Sharaawy,Nocerino. Hirtelen ennyi jutott eszembe,nekik teljesen új.Meg persze ez mellett soknak frissítve lett az ábrázata. Szóval ilyen téren is elég sokat újítottak, nálam ez egy nagy piros pont.
Én Xbox-on fogom játszani, csak most a suli végett nem vagyok otthon,így kénytelen voltam laptopra letölteni.
És ugye ez még csak a demó,még biztos kismillió apróságon változtatni fognak.
JÓ LESZ EZ! =D> 8)

*Ja, és épp most nyomok egy Barca-PSG meccset, és a kommentátor angolul elkezdett beszélni Abidal-ról, hogy rákja volt, meg hogy beteg volt nemtudom meddig, meg hogy Great player ,eligazolt a Monaco-ba stb...Kissé meglepődtem,nem számítottam rá :)
** És a Bayernos 7-0-át is megemlíti... :roll:
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Dr.Dre 2013.09.10. 23:51:07-kor.
Kép

Titi - The Legend!
ferninho
Madridista

2013.09.10. 23:26:59

de ne egy demo alapján ítélj már meg egy játékot, de komolyan...
amúgy meg az ég világon semmi probléma nincs ezzel, szimplán meg kell szokni.
FIFA 13mal én vagy 3-4 hétig nem tudtam magas szinten játszani és nagyon rosszul ment, pedig elég jó játékos vagyok, aztán idővel megszoktam és most már az ég világon semmi baj nincs vele.
ugyanez lesz majd ezzel is.
és az online játék a legjobb az egész fifában, nem is értem, hogy lehet annyit offlineozni.
madridista
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.09.10. 23:00:51

Ma kijött a 14 demoja, nemtom kik próbálták innen.
Nekem azt kell, h mondjam csalódás. Az arcok (legalábbis Barcanal, mert csak ott néztem) végre kivannak dolgozva úgy ahogy, nem olyan gyökér fejük van a játékosok többségének, de így sem nagy kunszt, belegondolva mai technikába.
De maga a játékkép visszafejlődött. Sokkal gépiesebb lett megint a mozgás, mintha a 10-hez nyúltak volna vissza, ha annyira azért nem is vészes. De a 13-hoz képes rosszabb. Évek óta megveszem mindig eredeti játékban, mert fontos az, h online játsszak, de most elgondolkodtam megéri-e. Lehet a végén jó lesz nekem csak a menedzser része és feladom az online élményt. Anyagilag mindenképp jobban jövök ki.
Ami pozitív vt, h idéntől már lesz co-op idény mód, h online a barátoddal együtt törhettek a kupékra, eddig csak bari meccseken lehetett ezt megcsinálni. De ehhez ugye az kell, h megvegyem... na majd meglátjuk...
Válasz küldése