Páran aktivizáljátok magatokat, kamaj neo küldtem ajánlatot.
Van pár emberem aki azért elég értékes lehet, még ha pont most a héten hoznak rossz napokat.Mayo-Deng-Rubio mind-mind értékes ember a PO-ban de ott van Bosh vagy éppen Kemba Walker tele vagytok olyan emberekkel akiknél ők azért csak jobbak
Tocy írta:De könyörgöm, mi van ha más nem így gondolkozik? Mindenki gondolja azt, mint te? Másnak nem olyan fontos a draftcetli, mert ő a mában él, és a mában gondolkozik. Aztán akkor mi van? Ha meg neki megéri, akkor ne te döntsd el, hogy cserélhet-e vagy nem...
Ki ne találd már én hogy én döntöm el, hogy ki cserél meg ki nem

Továbbra is nem egy vétó kell hozzá, lehet valaki másképp gondolkodik nincs ezzel baj, de attól még magyarázd meg nekem, miért nem vétó ha 2-2 csere egyenlő de még az egyik jobb draftlehetőséghez jut (mindegy hogy most olyat húz aki lehet soha nem lép pályára, a lehetősége nagyobb)
Én már kifejtettem miért fontos a draftcetli, s ezért nem értek egyet Cumbeeval, mert a bőven lehet már készülni akár 2-3 évvel későbbre is.Itt vagyok én, idén feladtam az első körömet, hogy betudjak jutni a rájátszásba, ez volt a cél, megtörtént, jövőre bízom még így a draftomban illetve, Anthony-Griffin-Howard közül szeretnék elcserélni valakit, hogy ismét biztosítsam a jövőmet, a draftoltak közül megtartok valakit 3iknak, de az azutáni évre előrébbről tudok draftolgatni, s így tovább szisztematikusan begyűjtögetni mindig egy kicsit előrébb, lehet jövőre teszem azt 2 első körösöm lesz, de akkor egyet beváltok esetlegesen egy másik első körösre, s jó embereket beváltok előrébb lévő cetlire.
S igen inkább beáldozok jó pár évet, mintsem elessek a jövőm adta lehetőségtől, ezért féltem a draftcetlijeimet.Mert az jelenti számomra minden évre az esélyt hogy erős legyek.Értékek változnak ez teljesen igaz, ezért nem is biztos hogy mindig az a jó keeper aki adott évben jó, példának okáért Kobe már annyira nem megtartandó emberke, de egy fiatalabb inkább, jó forgatással eltudom érni hogy teszem azt 6ik évre nagyon jó helyeken tudok draftolni és a 3 megtartott emberem is erős.
Adott évben meg minek erőlködjek ha látom hogy nincs értelme?Amit a szezonra elterveztem, sikerült elérni, én nem fogok feladni egy következő szezont csak azért hogy belutrizzam hogy idén nyerek.Game-Slither-kanty csapata jóval erősebb mint az enyém, van pár kategória pl pati, blokk amivel egész évben szenvedek, na meg ugye TO, FT% és FG% is

Szerezhetnék akár jobb játékosokat a drafthelyeimért, de nem látom semmi értelmét, mert döntően nem tudom ezeket a kategóriákat nagyon javítani, s nem is akarom mert esélytelen, ráadásul nem is izgat hogy nyerek-e vagy sem, mert nem tartom vérre menő küzdelemnek, ilyen lóti fóti dolgokban soha "nem akarok" nyerni, élvezem a játékot a lehetőségekhez képest (kategória

)s ennyi, vannak mini céljaim úgy tervezem hosszú távon tudok "beérni". Hetet nem adom fel, ha nem Game lett volna az ellenfelem már rég feladtam volna, így ez presztízsmeccs, egy kört még szeretnék menni, akkor az bónusz lenne az idei évre.Ezért is várom a mai napot hogy alakul ha becsődölnek megint az emberek, felesleges még ezt az 1 kört is erőltetni.Plusz nem akartam hogy bárki is kitalálja hogy összejátszás van stb, ezért nem kezdtem el "tankolni" már a Po elején.Ahogy esélytelen vagyok a héten már az összejátszás "gyanúja" sem áll fenn.
De levezetem Griffin-Howard-Melo a 3 megtartott emberem, jövőre draftolok meglátom hogy állok egyiket megpróbálom elcserélni egy 1-2-3 kör valamelyikére s azok közül akit draftoltam megtartok valakit, lesz mondjuk 2 első körösöm, jön Wiggins a draftra

Már adott esetben van egy Anthony-Wiggins-Griffin 3as pakkom remélhetőleg a másik első körössel is használhatót tudok draftolni, így van egy feleslegem, megint beváltom lehetőség szerint draft helyekre, meg a többieket is, így az alap 3asom megvan, de a 4ik évre lenne mondjuk 2 első körös 2 második körös 2 harmadik körös.Saját draftomban meg bízok annyira, hogy ezzel eltudok indulni úgy hogy ne kellejen egész évben szenvedni.
Elméleti sík az egész, de ebben még mindig több rációt látok, hogy 4-5 év múlva lehessen az első 3 körből 2 draftcetlim mintsem megpróbálni megnyerni egy olyan szezont ami már rég elveszett.Plusz jövőre jön Eazzy csapata ami jóval erősebb lesz mint pl az enyém, Slither szintén, Game szintén, te stb.Én akkor szeretnék beérni, vagy legalábbis megpróbálni mikor nagyobb esélyem van mint nektek.Szerencsefaktor a drafton játszik, a lehetőségemet próbálom növelni.
szerk: hú de népszerű lettem

Mai napot megvárom, úgyis csak holnap jár le a cserehatáridő.
BREAKING NEWS - NBA - Knicks F Carmelo Anthony (27.5 ppg) to return Wednesday vs. Magic after missing 3 games with sore knee
Nem szeretem a tagot, de ma dobáljon mint az állat, mert nagyon kellene, főleg hogy Harden a túloldalt, s tuti dob vagy 40et "szakáll"
Úgyhogy ennyi jó hír már van, Melo a parketten, hadd szóljon.
szerk2: hallelujah becsődölt az egész csapat eddig a héten, ezzel ki is estem pedig még csak 3 nap ment le.Holnap lehet agyalni ezerrel, s még a Celtics is vesztésre áll

Gyönyörű egy nap, pedig ebben a Szerdában bíztam, 180 pontot jósolt a yahoo lesz belőle talán 100 pont....Game grat.