fcbarca0827 írta:Úristen!

Ilyen megdöbbentő látvány nem fogadott még NBA fantasy pályafutásom alatt. Nyertem egy hetet.

A sima ligában Game lett az áldozatom, pedig tegnap sehol nem voltam még. Kár, hogy ez a győzelem is úgy jön össze, hogy át kellett vennem valaki másnak a csapatát.

Akkor ilyen lehetett a reggeled:

Party hard, kőkeményen

Végre megízlelhetted a győzelem ízét, kijárt már neked, amilyen rohadás volt rajtad az példátlan, plusz azt hogy Game-t verted nagy pirospont
Gareth Tello írta:Game90 írta:GT, amit hétfőn csinált a csapatod, az azért kabaré...

Ilyen közepes képességű játékosaid fényt kaptak, Collison 23/9, S. Brown 21 pont, CJ Miles 17 pont, Seraphin 18/5/4. Amikor reggel 6kor megláttam, hogy mennyi az állás és hogy milyen teljesítményt hoztak a játékosaid, azt hittem, hogy rosszul töröltem ki a csipát a szememből. Gyönyörű lenne, kanty-
ot verem, tőled meg kikapnék

Most nézem én is, hihetetlen.

Ma még jön Dunleavy egy 25 pontos meccsel.

Mondjuk nálad meg Glen visszatért, aki lendíthet majd a dolgokon.
Meg lennék lepődve, ha akár döntetlen közelében is maradnék a hét végére.
Simában nincsenek annyira jó hírek, Paul és Ginobili is megsérült, viszont Barea 21/3/5.

Ehhez én is hozzászólnék, mert a one hit wondereket utálom

8persze csak ha nem nálam van

)
Annyira meseszerűvé tudják tenni a reggeleket, mikor ránézel 1-1 boxscore-ra és látod hogy az Albacomp Ifi c csapatának 12ik embere dobott 35 pontot.....

S látva Boshnál 6an tettek többet a közösbe, ami azért nem rossz, miután 8 embere játszott Gareth Tellonak
Glen Davis visszajön

Nelson (nagy levegő, bizony Jameer a legjobb játékosom jelenleg

)visszaesik ? Hát gondolom jah, sing hallelujah.
Ha Dunleavy dob 25öt

Ellis kuka (amúgy is fáj a bokincája) aminek szintén örülnék
Barea 21-3-5 meg csodálatos, csak mikor egy Rubionál várod már, hogy bemelegedjen, öröm nézni hogy hasonló játékperccel Barea csinál egy ilyet, miközben a kicsi spanyol egy nála már szolidnak mondható 6-5-6al jelentkezett
Szóval Gareth Tello vegyenek vissza szépen az embereid, mert ha nálad nagyon megy, máson rajta a rohadás
Kicsit összegezve az elmúlt hetet, keeperben, Cumbee ellen nagy csata volt, Howard mentett meg, meg hogy játszott a Cavs ellen, gyakorlatilag az az 1 steal miatt lett 6-5-1, amúgy végig szoros volt a csata (na meg nem utolsó sorban Nelson és a 30 pontos meccs pl Griffin-Deng-Anthony emberektől) és 6-6nak nézett ki (mondjuk Slither ellen 6 pont 4 assist kellett volna a 6-6hoz lett helyette 4-8, Rubio csak 1 rohadt meccset kellett volna játsszon, na jó nála inkább kettőt)
Simában ahogy kell óriási csapást mért rám a Wehrmacht NBAiley személyében, ott minden győzelem ajándék, elég gyengus a csapat, de mégis Messifan ellen sikerült javítani előző héten.
Espn, na az meg 1/1re hatás, ezért jó a keeper liga, ESPN-n elvagyok mint a befőtt, próbá FA-ról épkezni ha már máshogy nem megy, örömöket jelent 1-1 jó Sullinger meccs, vagy Biyombo, de hát győzni adott héten szinte esélytelen, meg néha befigyel 1-2 olyan hogy játszik nem játszik xy, hát nem játszik akkor kezdő, ha meg játszik akkor pad, de hát ez ilyen, Ute-s szlogennel élve majd jövőre
PL-ben meg egész jól sikerült a hét, szoros a csata a ....második helyért, de hát az is dobogó, most behúztam a jó öreg Julio Cesart, hátha hozza ezeket a 6-7 pontos meccseket, úgyis majdnem mindenkinél Jaskalainen meg Begovic van, kell a változatosság.