Hello Mindenki!
Nagy zseni vagyok, hogy két és fél hét alatt, mióta korlátozva van a netem, most először gondoltam arra, hogy mi lenne, ha megpróbálnék ide belépni?

Olvasgatni tudtam rendszeresen, (vicces volt hétvégén olvasni, hogy mit össze szenvedtek a drafttal

) de egyszer nem próbáltam meg belépni, hogy hozzászólják. Pedig röpke 10 perc alatt bejutottam most is.
Véleményeket várnék NBA fantasys csapataimról, ha valaki nagyon unatkozik. Én, még ilyet úgyse kértem korábban, itt az ideje.

Én abszolút elégedett vagyok az auto draft eredményével. Slither köszi, hogy szóltál, hogy állítsak pre-draft ranking-et!
KEEPER:
1. (8 )
Andrew Bynum (Phi - C)
2. (17)
Kobe Bryant (LAL - SG)
3. (32)
Serge Ibaka (OKC - PF,C)
4. (41)
Eric Gordon (NO - SG)
5. (56)
Kevin Garnett (Bos - PF,C)
6. (65)
Andrew Bogut (GS - C)
7. (80)
Kemba Walker (Cha - PG)
8. (89)
Brandon Roy (Min - SG,SF)
9. (104)
Darren Collison (Dal - PG)
10. (113)
Samuel Dalembert (Mil - C)
11. (128)
Ricky Rubio (Min - PG)
12. (137)
Ramon Sessions (Cha - PG,SG)
13. (152)
Tayshaun Prince (Det - SF,PF)
14. (161)
Mike Dunleavy (Mil - SG,SF)
15. (176)
Antawn Jamison (LAL - PF)
Jó tudom, hogy sok a sérülékeny játékos, (illetve, konkrétan 4 játékosom van most sérültnek jelölve, de, ahogy én olvastam Rubio kivételével, mindenki játszhat valószínűleg a szezonnyitóján) de úgy voltam vele, hogy nem lehet, még egyszer olyan balszerencsés szezonom, mint az előző, ahol sorra dőltek ki a jó játékosaim.

Illetve, ami még gáz lehet, hogy 2-2 játékos van a LAL-MIN-MIL-CHA négyesből.
SIMA:
1. (4)
Chris Paul (LAC - PG)
2. (29)
Serge Ibaka (OKC - PF,C)
3. (36)
Eric Gordon (NO - SG)
4. (61)
Tyson Chandler (NY - C)
5. (68 )
Manu Ginobili (SA - SG,SF)
6. (93)
Kemba Walker (Cha - PG)
7. (100)
Brandon Roy (Min - SG,SF)
8. (125)
Samuel Dalembert (Mil - C)
9. (132)
Ricky Rubio (Min - PG)
10. (157)
Antawn Jamison (LAL - PF)
11. (164)
Ramon Sessions (Cha - PG,SG)
12. (189)
Rashard Lewis (Mia - SF,PF)
13. (196)
Richard Jefferson (GS - SF)
Na igen, egy pár név visszaköszön.
NFL Fantasy:
Ez a hétvége úgy alakult, ahogy vártam, hiszen most volt bye weeken a 3 RB-m. Bár, ha normálisan teljesítettek volna a játékosaim, még akár lehet sikerült volna nyerni is, tekintve, hogy ellenfelem is csak 57 pontnál jár eddig (Frank Gore még hátra van neki). Nekem a "padon" lévő Vick szerezte a legtöbb pontot mintegy 12.84-gyel...
PL Fantasyban meg a 2. helyen tanyázok 32 ponttal kanTY mögött. Jól elhúzott a srác.
Hú, de hosszú lett, bár ennyi idő után megérdemlek egy ilyet.