Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ezen a meccsen múlott a feljutásom. a 2. ellen játszottam, csak győzelemmel tudtam volna feljutni a 6.ba, a 30. percben megszereztem a vezetést, aztán a 38 éves kiemelkedő gólszerzésű, ragyogó pontrúgású csatárom lesérült, és az ellenfélnek sikerült 2-1re megfordítania a meccset, így maradtam 7. osztályba. bár nem tudom van-e extra feljutás, és hogy ez mikor derül ki.MichaaBee írta: Kinek hogy sikerült az utolsó forduló?
http://www75.hattrick.org/Help/Rules/SeriesSystem.aspxFtcSikiHun írta:szezon végén hogy vannak a feljutás/helyezésért járó pénzösszegek?
Vannak. Fejből nem tudom, de a szabályzatban megtalálod.FtcSikiHun írta:szerk.: szezon végén hogy vannak a feljutás/helyezésért járó pénzösszegek?
Ha a játékszervezésen kívül nincs olyan képesség, amit edzeni kívánsz, akkor természetesen a dupla jsz a jobb. Ha más képességét is fejleszteni akarod egy játékosodnak, akkor másodlagosban azt érdemes.szszabolcs19 írta:Sziasztok:)
Van egy nagyon fontos és sürgős kérdésem!:) Mégpedig az, hogy az ifiakadémián ha berakok edzésnek 2 db játékszervezést az hasznosabb-e, mint ha elsődlegesnek jsz és másodlagosnak vmi mást választok?
Üdv: szab
Nem tudom, elméletileg hogy van ez a dolog, gyakorlatilag nekem jobban bevált az, hogy elsődlegesnek játékszervezést, másodlagosnak átadást nyomattam a középpályásoknak. Később maradt a jéesz elsődlegesnek, másodlagosnak meg bejött a gólszerzés, mivel sok fiatal csatárpalánta érkezett a csapatba.szszabolcs19 írta:Sziasztok:)
Van egy nagyon fontos és sürgős kérdésem!:) Mégpedig az, hogy az ifiakadémián ha berakok edzésnek 2 db játékszervezést az hasznosabb-e, mint ha elsődlegesnek jsz és másodlagosnak vmi mást választok?
Üdv: szab
Igen, tudom a nevemet.FtcSikiHun írta:óóó hogy az a .... az egyik legjobb középpályásom megsérült a barátságos meccsen, nélkülöznöm kell a legfontosabb meccseken, főleg, hogy a helyére kb. senki sincsen. áá. így lehet nem jutok fel.
továbbá a kérdésem továbbra is fenn áll. hogy lehet eFT, pénznemről valami másra váltani?
szerk.: Egyébként tudja valaki, hogy hogy hívják MichaBeet? hátha facen többet van, mert lenne tőle pár kérdésem
illetve sajtóközleményt hogy lehet írni?
Aham, köszi! Akkor még idén eladom a kapusomat, hogy pénzt lássak belőle, és 1-el több saját nevelésem lesz a kezdőbe.MichaaBee írta:Ami a kapust illeti, hatodban akármilyen kapus jó. Nekem ilyen idős megfelelő meg jó volt, akkor vettem csak normálisat, amikor feljutottam ötödbe. Akkor lenyűgöző-világklasszis szint körül volt és az ötödben bőven megtette.
köszi fontossága nem nagyon van, csak gondoltam rákérdezek. Egyébként így állok:Barcaman1993 írta:Több mindentől függ. Az egyik, hogy mióta vagy játékban. Az elején ilyen +15,16-os szurkolók jönnek és ez folyamatosan csökken. Függ a szurkolók hozzáállása a meccshez. És a pénz, ami a kasszádban van. És ebben nem vagyok biztos, de sztem a játékod minősége is számít, legalábbis én így vettem észre. Mikor erős csapattal simán kikaptam továbbra is jöttek a szurkolók, most gyenge csapattal kis vereségeknél is távoznak. Remélem tudtam segíteni.streho87 írta:ezt a 'x új szurkoló csatlakozott a klubhoz...' dolgot miként számolja, tudja valaki? mert mikor úgy 3-4. helyen lébecoltam az osztályban eleinte akkor volt hogy 4-5 is csatlakozott, de most hogy szó szerint agyonverek mindenkit a csoportban így "csak" kettesével jönnek :S eddig úgy lehetett észrevenni, mintha jó szériakor jöttek volna de legutóbbi 10 meccs óta veretlen széria úgy tűnik nem elég vonzó vagy nem tudom
Az edzőnek csak az a lényeg, hogy a vezetői képessége jó legyen, de arra is csak ötödosztályban van szükség, hatodosztályban pocsék vezetői képesség is elég szerintem. A képességei nyilván lényegtelenek, a tapasztalata legyen még elfogadható. Ha probléma nélkül akarod edzővé konvertálni 1 szezon múlva, akkor jó tapasztalata legyen, azt már 90 millióból megúszod vételnél. Ha ügyeskedni akarsz, akkor 50-ért lehet olyan megfelelő tapasztalatút venni, aki néhány meccs után felmegy jóra. De ha rögtön kell majd 1 szezon múlva az edző, akkor inkább jó/jót vegyél.VictorValdes19 írta:Kérdeznék még. Milyen képességű játékost vegyek? Milyen legyen a vezetői kép. és a tapasztalata? Súgóba írják, de nekem nem teljesen tiszta azért.bowlinggolyo írta:Eléggé számít a ts megtartása miatt. Egy középszerű edzőnél sokkal hamarabb kezd el esni a ts mint egy jónál vagy megfelelőnél. Egyébként ha ajánlani lehet inkább vegyél vkit várj egy szezont vele és sokkal olcsóbban megúszod az edző dolgot mint ha vennél egy jó edzőt jó vez. képességgel vagy vmi hasonlót.
Illetve, 6.-5. osztályba milyen kapussal lehet már ellébecolni? A mostani lassan a 40 felé közelít, így előbb-utóbb kéne vennem egy portást helyette, de minél kevesebből akarom megúszni.
Kérdeznék még. Milyen képességű játékost vegyek? Milyen legyen a vezetői kép. és a tapasztalata? Súgóba írják, de nekem nem teljesen tiszta azért.bowlinggolyo írta:Eléggé számít a ts megtartása miatt. Egy középszerű edzőnél sokkal hamarabb kezd el esni a ts mint egy jónál vagy megfelelőnél. Egyébként ha ajánlani lehet inkább vegyél vkit várj egy szezont vele és sokkal olcsóbban megúszod az edző dolgot mint ha vennél egy jó edzőt jó vez. képességgel vagy vmi hasonlót.
Az egész attól függ, hogy mit várnak el a szurkolók az évben és te hogy állsz valamint, hogy milyen az aktuális kedélyük, ami a meccseidre való elvárásoktól függ. Pl az első ellen nyersz amikor te vagy az esélytelen felmegy, de ha te vagy a totális esélyes de xet játszol akk is brutálisan csökkenhet, akár 2-3 szintet isBarcaman1993 írta:Több mindentől függ. Az egyik, hogy mióta vagy játékban. Az elején ilyen +15,16-os szurkolók jönnek és ez folyamatosan csökken. Függ a szurkolók hozzáállása a meccshez. És a pénz, ami a kasszádban van. És ebben nem vagyok biztos, de sztem a játékod minősége is számít, legalábbis én így vettem észre. Mikor erős csapattal simán kikaptam továbbra is jöttek a szurkolók, most gyenge csapattal kis vereségeknél is távoznak. Remélem tudtam segíteni.