Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
PCsabi
aka Game90

2012.06.08. 19:37:21

visca el barca írta: amugy egy játéknapon belül lehet a csapatban cserélni? mert most neuer és lindegaard lett a két kapusom és ugye egy csoportban vannak.
szal meg lehet azt csinalni, hogy kezd a dán, aztán ha vége a dán-portugálnak, rögtön lecserélem neurre? vagy hulyeség volt h ugyanabbol a csoportbol választottam a két kapust? :oops:
Szerintem nem lehet.

Jól kezdődik fantasy szempontból ez az EB, Szczesny piros, -3 pont, következő meccsen meg nem játszhat...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.08. 19:01:59

Game90 írta:És most állt be az egyik görögöd :D
az még hagyján h beállt, de jo meg is szivtam.
mikor láttam h egyik görög sem kezdő, dühömben ki is vettem mindkettőt a 15 jatekos közül..
ergó ellőttem az egyetlen transfer lehetőségemet plusz a wildcardot is...

persze rögtön jött a sérülés, kiállítás, a kövi két meccset meg tuti végijátssza...

amugy egy játéknapon belül lehet a csapatban cserélni? mert most neuer és lindegaard lett a két kapusom és ugye egy csoportban vannak.
szal meg lehet azt csinalni, hogy kezd a dán, aztán ha vége a dán-portugálnak, rögtön lecserélem neurre? vagy hulyeség volt h ugyanabbol a csoportbol választottam a két kapust? :oops:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2012.06.08. 19:00:23

Na 20 perc után meg is sérült az egyik védőm, ráéreztem erre a dologra :)
(Az én csapatom a Reaper Crew)
PCsabi
aka Game90

2012.06.08. 18:38:15

Na, egyelőre 14-en vagyunk, de csak 6 embert ismerek :) És hiába kezdődött el az EB, szerintem még lehet jelentkezni.

Kredittel meg azért óvatosan kell bánni, jól meg kell fontolni, hogy kit teszel be a csapatodba, nekem meg sem fordult a fejemben, hogy például Schweinsteiger-t, de Rossi-t, Xavi-t, Fabregas-t vagy Huntelaar-t betegyem a csapatomba. Illetve szerintem a védekező középpályások nem érnek olyan sokat ebben a játékban, de Jong vagy Busquets hiába volt olcsó, mégsem kellettek.
visca el barca írta:meg tudom nézni vhogy hogy másoknál milyen jatekosok vannak? vagy nem lehet? :oops:
Premier League-es Fantasy-ben meg lehetett nézni, szerintem itt is.

Szerk.: itt is lehet, rákattintassz a manager nevére, aztán matchday. És most állt be az egyik görögöd :D
Eazzy írta:Beírok ide mégegyszer, hogy lassan majd lehet gondolkozni, hogy ki szeretne NFL fantasy ligában résztvenni, hogy tudja van e értelme végig böngésznem a szabályait :D Szóval jelezzétek pls! ;)

(Többek között Game, Slither és Bob számára úgyis kötelező a részvétel, nekik ez nem kívánságműsor ;) )
Annyira nem vagyok penge az NFL-lel kapcsolatban, mint te, de ha összegyűl 8-10 ember, akkor benne vagyok :wink:
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.08. 18:08:31

de jo h két olyan görögöt is betettem akik végigtolták a selejtezőt, most meg egyik sem kezdő :twisted:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.08. 15:17:28

Na, nekem is megvan. :D
- Cech
- Piszczek, Lahm, Evra
- Xavi, Rosicky, Özil, Iniesta
- Jelavic, Ibrahimovic, van Persie

(Tzorvas, M. Olsson, Polanski, Strinic)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.08. 13:21:01

visca el barca írta:malafeev-et alapbol buktad, ugyanis akinfeev lesz a kezdő kapus :lol:
Igen pont írtam hogy a görög nem is rossz ötlet, Malafeev val. csak csere lesz uh kösz, mindjárt megnézzük ki véd a görögöknél :D

Jól van Szczęsny jó lesz :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.08. 13:18:40

malafeev-et alapbol buktad, ugyanis akinfeev lesz a kezdő kapus :lol:

az ilyen töltelék csapatokkal azért vagyok gondban, mert nem tudom h kik lesznek a kezdők.

a svédektől ezt az olsson gyerekt mindenki betette, én azt sem tudom kie, de biztos ott lesz a toppon :D
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.08. 13:13:14

Végül is leírom, mert alapból fantasykban én iszonyat balfék vagyok, uh mindegy is meg nem egy hatalmas titok. :D

Cech-Malafeev
Jordi Alba-Strinic-Boateng-Bouma-Corluka
Dzagoev-Nasri-Iniesta-Schweinsteiger-Strootman
Benzema-Elmander-Toivonen

Na én ezzel próbálok diadalt elérni :D Nem érdekel, hogy a svédek gyengék nem akarok erről hallani sem :D Franciák mögött tovább lehet lépni.Anglia-Ukrajna megoldható feladat.

(amúgy görög kapus nem rossz ötlet, bár fogalmam sincs ki a kapusuk :oops: :D ) De ki is cserélem Malafeevre ő úgyse biztos kezdő lesz, sőt val. Akinfeev lesz a kezdő.

Középpályára orientálódok :D Ott erős vagyok 4 támadó középpályással :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.06.08. 13:19:57-kor.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.08. 13:04:48

Bob_Marley írta:Én kapusposztra pl olyan embereket vettem, akiknek azért lesz dolguk, s nem nagy favorit a csapatuk de jó a védekezésük, s remélhetőleg kevést gólt fognak kapni.
szóval görög kapussal nyomod :lol:

én sok helyen küldök még ilyen tippjátékot most és a legnagyobb dilemmám az A csoport h ott mi lesz. az oroszokban bízom nagyon, második helyen sztem a görög megint tovább sunnyognak...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.08. 12:50:51

visca el barca írta:meg tudom nézni vhogy hogy másoknál milyen jatekosok vannak? vagy nem lehet? :oops:

amugy nem értem olaszokat miért nem választja senki, simán tovább mennek a csoportbol a spanyolok mögött... sztem az íreket meg a horvátokat is verik..
Szerintem nem lehet megnézni :D

Lehet hogy továbbjutnak, csak "drágák" a játékosaik.Azért azt nem szabad elfelejteni van 100 kredited, s meggondolod, hogy mondjuk Chiellini 7ért vagy Alba a spanyoloknál 6,5ért vagy De Rossit nem hiszem, hogy szívesen viszi bárki 9ért :D

Mondjuk több stratégia lehet, én elárulom úgy próbáltam összeállítani a csapatomat, hogy akiket nagyon érzek csapatok, hogy minimum 4be lesznek onnan is ár/értékben a legjobbakat.Meglepetés csapatokat is kiválasztottam, s onnan is 2 embert.És a maradék helyekre meg szerencsére pénzem is volt annyi, hogy feltudjam tölteni jó emberekkel, s olyan csapatokból akiket továbbjutónak gondolok.
De pl ha az ember jobban belefeccöl időt, akkor pl lehet nyenri dolgokat.Én kapusposztra pl olyan embereket vettem, akiknek azért lesz dolguk, s nem nagy favorit a csapatuk de jó a védekezésük, s remélhetőleg kevést gólt fognak kapni.
Aztán lehet mégiscsak Lloris vagy éppen Sketelenburg jobban megérné, majd kiderül :D

Ez Cumbeenak való fantasy lenne amúgy, megmondaná a pontozás alapján egyenletei segítségével milyen az ideális stratégia. :D
Slither írta:
Én meg sem nézem szabályokat meg pontozást, randomra kiválasztom a játékosokat aztán lesz ami lesz. 8)
NBA drive to the finalsben is benne vagy látom, na én ugyanezt az elvet alkalmaztam, láttam naponta kell spílert választani jó oké nem egy nagy was ist das, hát de :D Most ott tartok választhatok Mike Miller vagy Pietrus között :D

Szóval azért olvassa el mindenki nagyjából mire mennyi pont jár s az alapvető szabályokat.
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.06.08. 12:48:09

Bob_Marley írta: Slither sorry én már egybe jóval ezelőtt regeltem, s megmondom őszintén megtetszett a Dream Team ezért lettem ez :D
A kis tolvaj. :D De nem lesz ettől jobb a csapatod. :P

Én meg sem nézem szabályokat meg pontozást, randomra kiválasztom a játékosokat aztán lesz ami lesz. 8)
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.08. 12:33:07

meg tudom nézni vhogy hogy másoknál milyen jatekosok vannak? vagy nem lehet? :oops:

amugy nem értem olaszokat miért nem választja senki, simán tovább mennek a csoportbol a spanyolok mögött... sztem az íreket meg a horvátokat is verik..
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.08. 12:21:29

Szép sunyiban 11en lettünk :D
Slither sorry én már egybe jóval ezelőtt regeltem, s megmondom őszintén megtetszett a Dream Team ezért lettem ez :D

Azért nagyjából jó lenne tudni ki-kicsoda
messideco-Game-Francois :D-Slither-fcbarca0827-neobarca részemről beazonosítva
Reaper Crew
vatoteam
Zsoltbarca
Röpködő Galambok homály fedi :D

Részemről kicsit alakítgattam a kereten, s nagyon megvagyok elégedve, persze cseszhetem, ha nem jönnek a meglepetés csapatok akikkel számolok :lol: Vagy épp ellenkezőleg az olaszok feltámadnak, akikkel én spec nem számolok.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.08. 12:08:15

neobarca írta:Visca el barca! a számsort írd be, de ne innen másold be, hanem pötyögd szépen be! úgy menni fog, nekem is úgy ment.
köszönöm szépen, így sikerült. team_francois néven szerepelek. a kiss bélá néven nem röhögni, ilyen játékokhoz mindig ezt a nevet adot meg. :lol:
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.08. 11:04:05

Csatlakoztam! Nehogy má kimaradjak! 8) :lol:

Visca el barca! a számsort írd be, de ne innen másold be, hanem pötyögd szépen be! úgy menni fog, nekem is úgy ment.

Így első ránézésre nem tudtam ám mindenkit beazanasítani. Majd ha indul a mandula, kiírhatnánk ide, hogy ki kicsoda... :wink:

Szerk: Kérek valakit erősítsen meg, hogy sikrült csatlakoznom az eurobarcaához! Baszaxik a gépem és most nem tom mi van... :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.06.08. 09:05:19

Bob_Marley írta:
Eazzy írta:
(Többek között Game, Slither és Bob számára úgyis kötelező a részvétel, nekik ez nem kívánságműsor ;) )
Én általában mindenben benne vagyok, szóval jöhet, de fogalmam sincs a játékosokról, de ezt halál komolyan mondom.Van pár akit ismerek, de mennyi egy NFl roster 40-50 fő?? és van 32 csapat....De ha indul felőlem mehet.
53 fős a roster :D
Majd amikor hétvégén izgulsz a játékosaidért, és nézed a meccseket, akkor meg fogod egy szezon után ismerni őket :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.08. 09:01:15

Eazzy írta:
Én általában mindenben benne vagyok, szóval jöhet, de fogalmam sincs a játékosokról, de ezt halál komolyan mondom.Van pár akit ismerek, de mennyi egy NFl roster 40-50 fő?? és van 32 csapat....De ha indul felőlem mehet.

NBA-ben meg nézem kanty lehet kettős sikert arat, ne már :mrgreen: Bár Slithernél meg ott van Westbrook, kanty " ha van eszed" a Celticsnek szurkolsz a hetediken, hogy legyen Durant mellett egy Pierced is :lol: Akkor szerintem tuti nyersz, bár így is sanszos, meg a másikat is fogod, mekkora satnyadék egy fantasy volt ez is :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Bobberto
Capitá del Barça

2012.06.08. 08:37:47

Szintén csatlakoztam :)
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.06.08. 07:51:46

Beírok ide mégegyszer, hogy lassan majd lehet gondolkozni, hogy ki szeretne NFL fantasy ligában résztvenni, hogy tudja van e értelme végig böngésznem a szabályait :D Szóval jelezzétek pls! ;)

Zsoltbarca
Barça B

2012.06.08. 07:47:20

Sziasztok
Én is csatlakoztam!

messideco írta:Csatlakoztam :D Nem lett az rossz.
Sneijder-Rvp-CR-Voronyin :lol:
Forcabarca
messideco
Presidente del Barça

2012.06.08. 03:22:15

Csatlakoztam :D Nem lett az rossz.
Sneijder-Rvp-CR-Voronyin :lol:
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2012.06.08. 02:50:56

Ránéztem a PO-s Fantasy-ra is, jó tudni, hogy 8. vagyok :D 5-6. helyet jósoltam magamnak, de Bosh kiesése elég rosszul jött.
Bob_Marley írta: Ljunberget dobd ki a francba (biztos lehet :P) :mrgreen: Ő nem volt meghívva ebbe a házibuliba :D
Ki is szabtam :mrgreen:

Ha veb-en kívül még van valakinek gondja a kóddal, akkor szóljon! Bár most már jónak kéne lennie, ha már többen is csatlakozni tudtak, szóval szerintem nálad van a probléma.

Csak hogy elől legyen ->>>
Game90 írta:Akik voltak a PL-es Fantasy-ben, azok tudják, hogy hogyan működik :) Röviden: 15 játékost kell betenned a csapatodba 100 pénzből (CR 11, Özil 10 stb.), 1 csapatból max. 2 játékost.

Fantasy:
http://en.euro2012fantasy.uefa.com/
Liga: eurobarca
Kód: 416672-87732
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.08. 02:33:16

Game90 írta:Be kellett x-elnem ezt a "These celebrities are in your league" mezőt, gondolom csak így fogadta el a kódot, viszont így van egy Ljunberg a ligában :D

Bob, a másik ligában, ahol vagy, ott is van ilyen?
visca el barca írta: én tovabbra sem tudok joinolni, mert nem fogadja el a kódot
Nem tudom, hogy mi lehet a gond, már 3 ember csatlakozott.
Másik ligában nem tudom van-e ilyen szólt valaki nba1.hu-n regeltem ott vagyok.

Ljunberget dobd ki a francba (biztos lehet :P) :mrgreen: Ő nem volt meghívva ebbe a házibuliba :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.08. 02:29:37

Be kellett x-elnem ezt a "These celebrities are in your league" mezőt, gondolom csak így fogadta el a kódot, viszont így van egy Ljunberg a ligában :D

Bob, a másik ligában, ahol vagy, ott is van ilyen?
visca el barca írta: én tovabbra sem tudok joinolni, mert nem fogadja el a kódot
Nem tudom, hogy mi lehet a gond, már 3 ember csatlakozott.
Válasz küldése