visca el barca írta:meg tudom nézni vhogy hogy másoknál milyen jatekosok vannak? vagy nem lehet?
amugy nem értem olaszokat miért nem választja senki, simán tovább mennek a csoportbol a spanyolok mögött... sztem az íreket meg a horvátokat is verik..
Szerintem nem lehet megnézni
Lehet hogy továbbjutnak, csak "drágák" a játékosaik.Azért azt nem szabad elfelejteni van 100 kredited, s meggondolod, hogy mondjuk Chiellini 7ért vagy Alba a spanyoloknál 6,5ért vagy De Rossit nem hiszem, hogy szívesen viszi bárki 9ért
Mondjuk több stratégia lehet, én elárulom úgy próbáltam összeállítani a csapatomat, hogy akiket nagyon érzek csapatok, hogy minimum 4be lesznek onnan is ár/értékben a legjobbakat.Meglepetés csapatokat is kiválasztottam, s onnan is 2 embert.És a maradék helyekre meg szerencsére pénzem is volt annyi, hogy feltudjam tölteni jó emberekkel, s olyan csapatokból akiket továbbjutónak gondolok.
De pl ha az ember jobban belefeccöl időt, akkor pl lehet nyenri dolgokat.Én kapusposztra pl olyan embereket vettem, akiknek azért lesz dolguk, s nem nagy favorit a csapatuk de jó a védekezésük, s remélhetőleg kevést gólt fognak kapni.
Aztán lehet mégiscsak Lloris vagy éppen Sketelenburg jobban megérné, majd kiderül
Ez Cumbeenak való fantasy lenne amúgy, megmondaná a pontozás alapján egyenletei segítségével milyen az ideális stratégia.
Slither írta:
Én meg sem nézem szabályokat meg pontozást, randomra kiválasztom a játékosokat aztán lesz ami lesz.

NBA drive to the finalsben is benne vagy látom, na én ugyanezt az elvet alkalmaztam, láttam naponta kell spílert választani jó oké nem egy nagy was ist das, hát de

Most ott tartok választhatok Mike Miller vagy Pietrus között
Szóval azért olvassa el mindenki nagyjából mire mennyi pont jár s az alapvető szabályokat.