Hattrick.org - Eurobarca Föderáció

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.29. 15:03:04

csabooo írta:értem. nost utánajártam pl. egy def. csatárnak hogy kb milyen árban vannak, és hát.. nagyon drágák :oops: és sajnos most nincs annyi lóvé a háznál hogy vegyek legalább 6 ilyen csatárt... esetleg nem lehetne megoldani azt hogy házon belűl oldanám meg a dolgokat ? vannak nagyszerű, kiemelkedő, és egész világklasszis jszű srácaim is, viszont a baj az hogy gólszerzésük kicsi, és átadás sincs edzve nekik, tehát ha feltolnám csatárnak és elkezdeném edzeni az átadást, akkor nagyon-nagyon hosszú idő kellene... és én épp azt akarom hogy rövid időn belűl egy ütős csapatot tegyek össze ahol helyt tudnék állni az 5, majd esetleg a 4ed osztályban...

tehát ezt szerintem most mellőzöm, akkor vagy a szélső játék marad, esetleg még a védekezés, bár arról semmi infóm nincs, hogy megérnée...
Na mondjuk azt nem tudtam, hogy állsz a pénzzel. akkor én leírom a sztoryt, hogy én hogy csináltam. 2 szezonon át védőket edzettem. Majd eladtam mindet és a csapat többi tagját is (szó szerint). Ezután pedig bevásároltam. Vettem 6 fiatal csatárt és őket edzem/edzettem. melléjük 4 titáni kp-t és 2 durva szélsőt. A védelmet is megerősítettem 3 emberrel. Emellé az egyetlen megmaradt játékosomat a korábbi csapatomból megtettem edzőnek a megfelelő vezetője miatt.

Magyarul, amit én csináltam az a teljesen új csapatépítés. Viszont, ha nincs sok pénzed, akkor azt tudom ajánlani, hogy maradj továbbra is jsz-nél, vagy válts átadásra (de akkor inkább jsz). Esetleg úgy tudod tovább turbózni a csapatodat, ha magas szélsőjátékú hátvédeket veszel, esetleg új erősebb csatikat. Idősebb korban már elég jó áron hozzájuk lehet jutni és néhány szezont még bírnak is. A másik meg az, hogy tényleg eladsz mindenkit és új csapatot építesz. Igazából a te fantáziádra van bízva a dolog.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
csabooo
Capitá del Barça

2012.04.29. 14:51:10

értem. nost utánajártam pl. egy def. csatárnak hogy kb milyen árban vannak, és hát.. nagyon drágák :oops: és sajnos most nincs annyi lóvé a háznál hogy vegyek legalább 6 ilyen csatárt... esetleg nem lehetne megoldani azt hogy házon belűl oldanám meg a dolgokat ? vannak nagyszerű, kiemelkedő, és egész világklasszis jszű srácaim is, viszont a baj az hogy gólszerzésük kicsi, és átadás sincs edzve nekik, tehát ha feltolnám csatárnak és elkezdeném edzeni az átadást, akkor nagyon-nagyon hosszú idő kellene... és én épp azt akarom hogy rövid időn belűl egy ütős csapatot tegyek össze ahol helyt tudnék állni az 5, majd esetleg a 4ed osztályban...

tehát ezt szerintem most mellőzöm, akkor vagy a szélső játék marad, esetleg még a védekezés, bár arról semmi infóm nincs, hogy megérnée...
Barça,Barça,Baaarça!!!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.29. 12:27:26

csabooo írta:aha értem...

talán a legszimpatikusabb a szélső játék edzés és még a def csatárok kiedzése, viszont itt nem értek 1-2 dolgot :)
nem értem hogy tudok 16 játékost edzeni ha def. csatárokat edzek ? :roll:
meg a másik, hogy ha szélsőket nyomok akkor naggyából csak pár kp-t kell eladjak, mert a két szélső kpomnak, kiemelkedő, nagyszerű jsz-e van, és a szélsőjátékuk gyengébb, szóval nem is kellene újakat vegyek, csak azokat edzem, viszont ha szélsőt nyomok, akkor csak 4 játékost tudok edzeni ?
Nagyjából így van, ahogy mondod. Kezdjük a def csatiknál! teszem azt veszel 6 általam felsorolt képességű csatárt és átállsz átadás edzésre. Így nem kell eladni 1 kp-dat és szélsődet sem. 2-5-3-ban felállsz mindkét meccsen a héten és 16 embert tudsz edzeni. A szélsőknél meg már írtam. Ha van elfogadható szintű szélsőjátékú (legalább megfelelő) kp-d, akkor azt nyugodtan lehet szélsőjátékra ráállítani. A vétele elég húzós dolog, mert a szélsők marha drágák.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
csabooo
Capitá del Barça

2012.04.29. 12:09:18

aha értem...

talán a legszimpatikusabb a szélső játék edzés és még a def csatárok kiedzése, viszont itt nem értek 1-2 dolgot :)
nem értem hogy tudok 16 játékost edzeni ha def. csatárokat edzek ? :roll:
meg a másik, hogy ha szélsőket nyomok akkor naggyából csak pár kp-t kell eladjak, mert a két szélső kpomnak, kiemelkedő, nagyszerű jsz-e van, és a szélsőjátékuk gyengébb, szóval nem is kellene újakat vegyek, csak azokat edzem, viszont ha szélsőt nyomok, akkor csak 4 játékost tudok edzeni ?
Barça,Barça,Baaarça!!!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.29. 09:05:38

csabooo írta:már régóta megfoglamazódott bennem, hogy milyen lenne, ha a kövi szezontól egy teljesen új edzésformát alkalmaznék, ha kiesek ha nem. amikor felkerültem a 6odba, ezelőtt 2 szezonnal, jsz-t edzettem, és bizony került ki a kezeim alól nagyon jó kis játékosok,már egy generációt el adtam, azokból vettem a tavalyi szezon végén 2 szélső védőt, meg egy csatárt(mind 5 csillag felettiek/meccs). a mostani csapatomban is a kezdő 3 belső kps már elérte az 5 csillag/meccs átlagot, igaz még vékonyan, de már túlléptem az 'álomhatárt' :) a 2 szélső kpom , ott átlagba 4 csillag megvan, na most akkor a lényegre térve az lenne a tapasztaltabbakhoz intézett kérdésem, hogy szerintetek, megérie a szezon végétől eladni pár jobbacska kpoma(vannak 18,19 éves saját nevelésűek, akikből nagyon igéretesek lehetnek) és azokbol pénzt szerezvén átálni valami más edzésre, na de mire ? :roll: ehhez kéne a tanácsotok, ti milyent ajánlanátok, egyáltalán ajánlotoke edzés váltást, így a karrierem 4. szezonjába(eddig csak jszvolt), talán bebíztosítva a 6od osztály bennmaradás. azt még el mondom hogy a belső védőm az elég gyengus, és a 2 támadómból az egyik sem épp mai gyerek, igaz tavaly gólkirály volt és most is 1 gólra van, de 34,35 éves, és átlag meccs értékelés 3-4 csillag.

kicsit hosszúra sikeredett, de bizakodva várom tanácsotokat :!:

előre is köszönöm :!: :twisted:
Jó kérdés. Igazából sok válaszút is lehet. Én mondjuk a te helyedben, ha ilyen jó kp-id vannak és elfogadható szinten van a szélsőjátékuk, akkor szélsőjátékot edzetnék nekik. Így a jó kp mellé még egy szélső támadásod lenne, ami széleken támadás taktikával nagyot tud ütni. Vagy azt is megtehetnéd, hogy veszel magas játékszervezésű, középszerű-megfelelő gólszerzésű játékosokat és átadás edzést nyomsz nekik és kiváló def csatijaid lesznek. Így 16 játékost tudnál edzeni 2-5-3-as taktikával. A 3. megoldás, hogy tényleg megszabadulsz mindegyiktől és egy teljesen új csapatot építesz. Én csatárokat edzek és szinte mindig 2-5-3-mal állok fel. Az enyém a legmagasabb kp és a támadásom is nagyon jó, és ahogy lejjebb írtam ütök mindenkit.
csabooo
Capitá del Barça

2012.04.28. 21:03:14

a véghajrához érve, egy nagyon erős 6. odba, 4. helyen állok, 2 pontra a 2.tól, viszont 6 pontra a kiesőktől.. szóval igazán izgalmas lehet még a szezon :)

ezért is lenne egy kérdésem:

már régóta megfoglamazódott bennem, hogy milyen lenne, ha a kövi szezontól egy teljesen új edzésformát alkalmaznék, ha kiesek ha nem. amikor felkerültem a 6odba, ezelőtt 2 szezonnal, jsz-t edzettem, és bizony került ki a kezeim alól nagyon jó kis játékosok,már egy generációt el adtam, azokból vettem a tavalyi szezon végén 2 szélső védőt, meg egy csatárt(mind 5 csillag felettiek/meccs). a mostani csapatomban is a kezdő 3 belső kps már elérte az 5 csillag/meccs átlagot, igaz még vékonyan, de már túlléptem az 'álomhatárt' :) a 2 szélső kpom , ott átlagba 4 csillag megvan, na most akkor a lényegre térve az lenne a tapasztaltabbakhoz intézett kérdésem, hogy szerintetek, megérie a szezon végétől eladni pár jobbacska kpoma(vannak 18,19 éves saját nevelésűek, akikből nagyon igéretesek lehetnek) és azokbol pénzt szerezvén átálni valami más edzésre, na de mire ? :roll: ehhez kéne a tanácsotok, ti milyent ajánlanátok, egyáltalán ajánlotoke edzés váltást, így a karrierem 4. szezonjába(eddig csak jszvolt), talán bebíztosítva a 6od osztály bennmaradás. azt még el mondom hogy a belső védőm az elég gyengus, és a 2 támadómból az egyik sem épp mai gyerek, igaz tavaly gólkirály volt és most is 1 gólra van, de 34,35 éves, és átlag meccs értékelés 3-4 csillag.

kicsit hosszúra sikeredett, de bizakodva várom tanácsotokat :!:

előre is köszönöm :!: :twisted:
Barça,Barça,Baaarça!!!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.28. 20:59:41

Újabb hatalmas bravúr. Otthon 4-1 iskoláztam le az elsőt. Továbbra is 4. helyen vagyok 6 pontra a második helytől. Azonban még otthon fogadom a 2.-at, a 2. pedig még játszik idegenben a harmadikkal és otthon az elsővel. Ahhoz képest, hogy az 5 fordulóban szereztem meg az első pontjaimat nem rossz... Ha jön a papírforma, akkor a 2. helyre még odaérhetek. Nem rossz. 2x megvertem a a jelenlegi 3. (de korábbi 2.-at) és 1x az elsőt. Ráadásul majdnem végig a gyengébbik csapatom játszott a bajnokságban, amíg a kupában versenyben voltam (8 forduló).
robertfcb
Capitá del Barça

2012.04.28. 20:37:29

Én újoncként a VI. osztályban simán bent maradtam a 4. helyért még megküzdhetek csak 2 ponttal van előttem. Tehetséges fiatal csapattal vágok majd neki a következő szezonnak, amit egy utánpótlás válogatott kiszemelt is erősíteni fog :)
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
szszabolcs19
Jugador del Barça

2012.04.28. 20:34:36

Négy fordulóval a vége előtt matematikailag még nem, de valószínűleg bebiztosítottam a helyemet a csoportban. Megvertem az első helyezettet és így vagyok 2. 2 ponttal az utánam következő előtt. Sajnos az első 5 pontra van tőlem, így jó eséllyel nincs esélyem megnyerni a bajnokságot.
De am mit "sírok" itt? Az első idényben mindig a bent maradás a cél:)

Ti hogy álltok a bajnokságban?

Régebben szintén "virnyákoltam", hogy a pénzügyi helyzetem nagyon elcse***tt, de hogy most fejlesztettem a stadionomat (300milláért), így egész takaros lett a mérlegem-->2 hét alatt több mint 40 millió hasznot hozott ez a beruházás. Így most nincs okom panaszkodni:)

Üdv: Szab
szszabolcs19
Jugador del Barça

2012.04.22. 18:25:51

Cumbee írta:
MichaaBee írta:
Úgy emlékszem, hogy te előszeretettel használsz defcsatikat. Most gyűjtögetek, a következő nagyobb beruházásnak egy fiatal defcsatit terveztem. Tapasztalataid szerint egy titáni, vagy 1-2 szintel a fölötti átadású defcsati mennyit dob a szélsőjátékon?
Nekem is Michabee mondta ezt a defcsatis történetet.
Ennyit mondok: Nagyon frankó ötlet oplt!!!!!!!!!:)
Figy az én defcsatim titáni átadással és világklasszis játéksz.-el rendelkezik, és a szélsőjátékra és a kp-ra is legalább 1 szintet dobott, de sztem majdnem kettőt, de mivel nem otthonról írok, ezért nem tudom pontosan. Ha kell, akkor holnapra leírom.

@Michabee: Köszi szépen az infót, még átgondolom, mert ez nehéz és fontos dönTés lesz! Gondolkozok még erősen a kapus edzésen is, bár arról nem igazán tudok semmit:S
Am te hogy oldod meg azt, hogy ha a védelem közepére kellene édő, mert erős az ellenfél középső támadása, iszont a helyzet miatt CSAK 3 édővel állhatsz fel? Előfordult már ilyen? Csak mert ilyenkor edzést buksz:S
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.22. 15:53:57

[quote="MichaaBee"][/quote] Úgy emlékszem, hogy te előszeretettel használsz defcsatikat. Most gyűjtögetek, a következő nagyobb beruházásnak egy fiatal defcsatit terveztem. Tapasztalataid szerint egy titáni, vagy 1-2 szintel a fölötti átadású defcsati mennyit dob a szélsőjátékon?
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.04.22. 15:32:48

@szszabolcs19: Szerintem nincs szükség 3 erős támadásra. 2 erős támadással és egy jobbfajta pontrúgóval már lehet vitézkedni, a 3 erős támadás mellett pedig nagyon drágán tartható csak fenn az erős védelem és középpálya is egyaránt. A 2 erős támadás úgy legyen,h opgy 1 szél + közép, vagy 2 szél. Gyakorlatilag mindegy, hogy melyiket akarod, szerintem a 2 szél olcsóbb, ezért én azt alkalmazom. No meg én szélsőket edzek. :) (Illetve a középső támadásom is remek-nagyszerű, de harmadban és lenyűgöző szélső támadások mellett ez nem túl jelentős. :) ). Ha ragaszkodsz hozzá, akkor lehet 3 támadóoldal, de számolj vele, hogy akkor 4 játékost (2 csatár, 2 szélső) kell relatíve drágán beszerezned, úgy, hogy az erős középpályához pedig csak a 3 középpályás fog hozzájárulni. ( :arrow: Magasabb játékszervezés kell nekik, magasabb fizujuk lesz.) Ha csak 2 támadóoldalad van, akkor lehet védekező csatárokkal és középre tolt szélsőkkel operálni, ami jelentősen hozzájárul a középpályához. A plusz birtoklás pedig mindig fontosabb (szerintem), mint a két támadóoldalhoz még egy harmadik. :)

Egyébként ha csapatot építesz, akkor mindig úgy csináld, hogy kitalálod meddig akarsz eljutni néhány szezonon belül és olyan játékosokat vegyél hozzá. Néhány posztra készen kell venni a játékosokat, más helyekre magadnak kell edzeni őket. De ehhez tudnod kell ,hogy hanyad osztályban akarsz velük vitézkedni és meg kell nézni, hogy az adott szinthez milyen játékosokat kell beszerezned.

Ha az a célod, hogy minél nagyobb taktika szabadságod legyen, akkor ajánlom a szélső edzést. Én is arra váltottam védőedzés után és nekem nagyon bejött. 2 szezon alatt 2 csoportot ugrottam vele és sikerült megvetnem a lábam a harmadban, sőt a másoddal szemezgetek mostmár. :) A 10 védőből 2-t megtartottam szélsővédőnek, őket edzem, vettem egy 20-21 éves középpályást, akinek wtm poszton tolom a szélsőjátékot, illetve 3 fiatal szélsőt, akiket még edzek. (A másik két szélsőhátvéd poszt kihasználása változó, most nem részletezném.) De az a lényeg, hogy szélsőedzéssel gyakorlatilag 442 kontra, 352 támadó, 253 (bár ezt nem szeretem), 451 kontra és támadó, 550 bunker felállások mind haszbnálhatók. Szóval minden felállás játszható, ahol szerepel 2 szélső. (Akár 532, 541, 523, 433, szóval minden.)

Csatáredzés is jó még, de ott viszonylag nagyobb a megkötés, mert csak 433 kontra, 343, 253, 523 játszható. De az is lehet jó megoldás, ha az tetszik Neked. Azzal simán lehet 3 erős támadóoldal, de szélső megvételével 2 biztosan. Csak akkor a védelmed relatíve gyenge lesz.

A játékszervezés edzést akkor ajánlom, ha van türelmed 1-2 szezont vegetálni és csak utána elindulni fölfele. Eleinte nagyon meggyengíted magad vele, de aztán a sajátnevelésű középpályások később hatalmas előnyt jelentenek. :) Ebben az esetben is kisebb a taktika repertoár, de nagyobb vmivel a csatáredzésénél. 253, 352, 451, 550 játszható ugyebár.

Az átadás edzést pedig akkor ajánlom, ha van egy rakat pénzed venni huszonkevés éves középpályásokat, szélső(ke)t, csatár(oka)t. Én ezt fogom szélső edzés után csinálni, ezzel célzom majd a felsőbb osztályokat, de ehhez tényleg hatalmas indulótőke kell. :)

Remélem segítettem! :wink: leírásomból talán a szélsőedzés tűnik a legkedvezőbbnek, de ne vezessen félre! Azért vagyok vele ilyen pozitív, mert én is azt edzem és volt azért elég pénzem, hogy középpályásokat és csatárokat vegyek melléjük. Ha kevesebb a pénzed, akkor játékszervezés vagy gólszerzés edzés lehet kifizetődőbb HOSSZÚtávon.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.04.22. 15:08:06

Csapatnevet lehet változtatni, viszont csak a szezonok közti szünetben és a szurkolók 3%-a elhagyja a csapatodat.

Ez az ifi meg valami brutális. :shock: Szerintem mindenképp megéri vele foglalkozni, bár nem tudom, hogy fiatalabbak között milyen játékosaid vannak. Sokkal jobban ki kellett volna aknáznod a képességeit, ha hamarabb kiderítetted volna ezeket a maxokat, akkor most milliárd forintos nagyságrendben adhatnál túl rajta. :wink: Edzéssebességet itt számolhatsz: http://www.hattrick-youthclub.org/site/ ... calculator[/url]
H a t t r i c k
szszabolcs19
Jugador del Barça

2012.04.22. 15:08:04

Helló!
Grat a jó kupaszerepléshez mindenkinek!

A következőp szezonomban szeretnék a védekezés edzésről átállni egy másik edzésre.. és ez a probléma, hogy mégis milyen legyen:S
Számomra fontos, hogy erőteljes 3 oldali támadást tudjak abszolválni, illetve szintén 3 oldali erős védelmet tudjak felmutatni:) Ja, és elég jó kp mellett mindezeket.
Van vmi ötletetek?
Nehezen tudom megfogalmazni a problémámat, de azért megpróbálom:
Sajnos a mostani 5-4-1, 5-3-2, 5-2-3-as felállásom variációs lehetőségben nagyon gyenge:S Számomra nagyon fontos lenne az, hogy ha úőgy van. akkor 2, ha máshogy, akkor 3 védővel tudjak felállni. Ezen felül fontos a 2 szélső támadó jelenléte a 3 belső KP-val együtt.
összességében vmi 3-5-2, 2-5-3-as felállásokra gondoltam, tekintve, hogy ha kell azt az egy embert tolhatom támadásba is, és védelembe is.
Ehhez milyen edzést ajánlotok? (a kapust azt nem szívesen csinálnám:S)

Előre is nagyon köszi!

Üdv: Szab
csabooo
Capitá del Barça

2012.04.22. 14:51:39

Az lenne az egyik kérdésem, hogy a csapat nevet meglehet változtatni vagy nem ?

illetve lenne még egy:

Simion Rotărescu (113314682)
17 éves és 17 napos, következő születésnap: 26.07.2012

A játékos képességei

Védés: ismeretlen
Védekezés:
ismeretlen (maximum jó)
Játékszervezés:
középszerű (maximum jó)
Szélsőjáték:
gyenge (maximum jó)
Átadás:
ismeretlen (maximum megfelelő)
Gólszerzés:
ismeretlen (maximum megfelelő)
Pontrúgás: ismeretlen

ennek a játékosnak kb. 1 hete jöttek ki ezek a statjai, pedig már 134 napja a csapatom tagja, eddig szélső védőnek használtam, és mikor feltöltam kp-ra akkor jöttek ki ezek a képességek. a baj ottvan hogy már 17 fölött van... kp, és átadást edzek, a kérdésem az lenne, hogy mennyi idő alatt lehetne legalább azt a két képességét kimaxolni, vagy már nem érdemes vele foglalkozni.. ?
Barça,Barça,Baaarça!!!
piton
Capitá del Barça

2012.04.15. 17:05:38

40 nap múlva tudom csak felhozni, és pont akkor lesz 17 éves 1 napos, szóval addig még van idő.

Ami a lényeg, az átadása jelenleg megfelelő, a gólszerzése is megfelelő még, de 40 nap alatt felviszem jóra, az max. szintje, ifiknél gólszerzést meg átadást edzek, pont azért mert ő a legígéretesebb játékosom. De ahogy elnéztem nem mennek el olyan drágán a hasonló szintű játékosok a piacon, szal remélem lesz rá pénzed. :wink:
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.15. 11:03:30

Jaja, csatikat edzem. Adj vmi infót róla, aztán meglátjuk. Pénz függő a dolog, mert áron felül nem szeretnék csatárt venni. De ha már megvenném, akkor az egyik csatáromat jó áron kéne eladnom... Szóval komplikált, de ha adnál infót, úgy könnyebb lenne.

Egyébként a hétvégén ismét a 2. helyezettel játszottam és immár 7-1-re vertem le. Már a 4. helyen vagyok és egy kis szerencsével sztem a 2. hely sem elképzelhetetlen.
streho87
Jugador del Barça

2012.04.14. 15:04:46

Xavi001 írta:linket kérhetnék ahol ezt játsszátok?
www.hattrick.org
FC BARCELONA!FERENCVÁROS!
FRADISTÁNAK LENNI FELELŐSSÉG!!!
FRADISTA VAGYOK NEM TERRORISTA!!
Hattrick: Bokafogó SC (580760)
Bajnokság: V.114 (19386)
IFI:Bokafogó SC (1243476)
Xavi001
Jugador d'estrella

2012.04.14. 14:41:09

linket kérhetnék ahol ezt játsszátok?
piton
Capitá del Barça

2012.04.14. 14:21:46

Barcaman1993 te csatárokat edzel? Van egy ígéretes csatárom az akadémián, örülnék ha megtudnád venni, persze ha van hely számára a csapatban.
:wink:
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.04.14. 11:32:54

Cumbee írta:Na én is kiestem. Sajnos kivételesen egy jó menedzserrel találtam szembe magam, aki kihasználta a gyengeségeimet, így nem ért semmit a MOTS-om. Valaki még áll a kupában?
Yes, sir! :D Ha a soronkövektező kupameccset be tudnám húzni, akkor talán a 10. fordulóban már hazai pályán lehetnék, s akkor bíznék még 1 (esetleg 2 :oops: ) körben. :)
H a t t r i c k
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.14. 11:13:24

Na egy újabb tehetség.

Krisztián Magyar (348859686)
18 éves és 16 napos, következő születésnap: 2012-07-19

Formája megfelelő, erőnléte gyenge.
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és középszerű vezetői képessége van.
Tulajdonos: FC Catala
TSI: 1 720
Fizetés: 82 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges

ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Határidő: 2012-04-17 11:11
Kikiáltási ár: 10 000 eFt

Jelenlegi képességek

Védés: katasztrofális
Védekezés: jó
Játékszervezés: gyenge
Szélsőjáték: jó
Átadás: gyenge
Gólszerzés: csapnivaló
Pontrúgás: középszerű
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.11. 14:25:25

Na én is kiestem. Sajnos kivételesen egy jó menedzserrel találtam szembe magam, aki kihasználta a gyengeségeimet, így nem ért semmit a MOTS-om. Valaki még áll a kupában?
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.11. 14:21:32

Na eljött a nem várt pillanat. Sajnálatos mód kiestem a kupából, de ilyen erős értékelésre nem számítottam, amit az ellenem felmutatott. De sebaj a 8 forduló nagyon sok pénzt tejelt és ugye eddig a 4. forduló volt maxom.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.09. 14:10:48

Pál Kerekes (347734600)
Hungary 17 éves és 0 napos, következő születésnap: 2012-07-30

Formája megfelelő, erőnléte gyenge.
Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerű vezetői képessége van.
Tulajdonos: FC Catala bónusz (2012-04-09 óta)
TSI: 590
Fizetés: 62 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges

Határidő: 2012-04-12 14:05
Kikiáltási ár: 1 000 eFt

Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 7/20 jó
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 1/20 katasztrofális
Válasz küldése