Na mondjuk azt nem tudtam, hogy állsz a pénzzel. akkor én leírom a sztoryt, hogy én hogy csináltam. 2 szezonon át védőket edzettem. Majd eladtam mindet és a csapat többi tagját is (szó szerint). Ezután pedig bevásároltam. Vettem 6 fiatal csatárt és őket edzem/edzettem. melléjük 4 titáni kp-t és 2 durva szélsőt. A védelmet is megerősítettem 3 emberrel. Emellé az egyetlen megmaradt játékosomat a korábbi csapatomból megtettem edzőnek a megfelelő vezetője miatt.csabooo írta:értem. nost utánajártam pl. egy def. csatárnak hogy kb milyen árban vannak, és hát.. nagyon drágákés sajnos most nincs annyi lóvé a háznál hogy vegyek legalább 6 ilyen csatárt... esetleg nem lehetne megoldani azt hogy házon belűl oldanám meg a dolgokat ? vannak nagyszerű, kiemelkedő, és egész világklasszis jszű srácaim is, viszont a baj az hogy gólszerzésük kicsi, és átadás sincs edzve nekik, tehát ha feltolnám csatárnak és elkezdeném edzeni az átadást, akkor nagyon-nagyon hosszú idő kellene... és én épp azt akarom hogy rövid időn belűl egy ütős csapatot tegyek össze ahol helyt tudnék állni az 5, majd esetleg a 4ed osztályban...
tehát ezt szerintem most mellőzöm, akkor vagy a szélső játék marad, esetleg még a védekezés, bár arról semmi infóm nincs, hogy megérnée...
Magyarul, amit én csináltam az a teljesen új csapatépítés. Viszont, ha nincs sok pénzed, akkor azt tudom ajánlani, hogy maradj továbbra is jsz-nél, vagy válts átadásra (de akkor inkább jsz). Esetleg úgy tudod tovább turbózni a csapatodat, ha magas szélsőjátékú hátvédeket veszel, esetleg új erősebb csatikat. Idősebb korban már elég jó áron hozzájuk lehet jutni és néhány szezont még bírnak is. A másik meg az, hogy tényleg eladsz mindenkit és új csapatot építesz. Igazából a te fantáziádra van bízva a dolog.