Kicsit belenyúltam a Miamiba, mert nem is szeretem őket

, de azért ki akartam próbálni. Mondjuk még meccset játszani nem volt időm, de egy csapatot építettem. Úgy kezdtem, hogy behúztam J.R. Smith FA-ról és megszabadultam a számomra legterhesebb nehezéktől, Boshtól

Mégpedig úgy, hogy Bosh+Miller for Randolph (itt nem sérült)+T. Allen. Véleményes,de Randolph sem marad el nagyon, T. Allen pedig az egyik kedvencem, kell egy ilyen brutál védő Battier mellé, 3-ast más is tud dobni ( Battier, Chalmers, Jones, James, de akár Randolph is beszórja), viszont T. Allen többet hozzárak. Aztán mivel első húzásból nem tudtam centert és irányítót is szerezni ( egy világklasszis irányítót akartam és egy brutál védő és magas centert úgy, hogy Wade-et és J.R.-t passzolom le, ugyanis Dwaynere a héten megorroltam

, ráadásul másképp képzeltem el a Heat-et), mert sem a Paul+DeAndre sem a Rose+Noah sem más variációk nem jöttek össze egy lépésből, visszautasították, bármit is ajánlottam. Így viszont utólag jól jártam, mert el tudtam hozni egy 3 csapatos cserében Rondot és Chandlert Wade-ért, Anthonyért és J.R.- ért (Wade és Anthony ment Bostonba ahonnét jött Rondo és JO, New Yorkba pedig ment JO és J.R. Chandlerért. Persze ez úgy véleményesnek tűnik, de nagyon is beleillik abba a felfogásba ( ez az az eset, amivel mindkét, mindhárom csapat jól járt), amit kitaláltam a csapatnak és így egy abszolút bajnokesélyes csapat lesz, brutál erős ( hozzáteszem, hogy szerintem ebben a felállásban a valóságban is még erősebb lenne a Heat, mert minden poszton van megfelelő embere és borzasztó lesz a védekezés

)
Felállás: Rondo (Chalmers, illetve a pad végén kullog Cole)-Battier(T. Allen vagy fordítva, ezt variálom majd, azért kezd Battier, mert az elején 1-2 triplát elsüllyesztek vele a tervek szerint a miheztartás végett

)- LBJ ( James Jones- Battier-T. Allen)-Randolph ( Haslem)-Chandler (Haslem v. Randolph néha Curry).
A kezdőben minden poszton ( talán Randolphot kivéve) világklasszis védő játékos van, a pontokat pedig a Randolph-James-Rondo trióval, ha nem is Wade-James-Bosh szinten, de lehet pótolni. Összességében alkalmas a csapat mindenre.