Lionel85 írta:Próbálgattam a dobásfajtákat, a zsákolás még nem megy.
A zsákolás a sprint és a dobás egyszerre való megnyomása.
Karácsonykor volt egy kis turbózás a gépemen, így nagy örömömre tudok enbíékétkázni. Zseni a játék (csak ne csalna a gép állandóan.

). Még januárban elkezdtem egy My Player módot, lassan de biztosan eljutok az első szezon végére.
A 49ers draftolt, ahol 3 hónapot töltöttem el, majd elcseréltek a Lakersbe. (A célom az volt, hogy ide egyszer eljutni, de nem számítottam rá, hogy ilyen hamar sikerülni fog.

)
A Lakers 22-22-vel állt a 6. helyen, mikor odamentem, jelenleg 34-35-tel a 9-ek vagyunk. Szánalom a köbön, de sebaj, valahogy odaérünk a 8. helyre. (Utah a 8. 35:34-gyel.

) Utolsó két meccs alapján érzek még annyit a csapatomban, hogy meglegyen. (A nyugati első Memphist és az 5. OKC-t vertük egymás után, mindkettőt 9 ponttal.

)
22.4 pontot, 0.9 lepattanót, 4.1 assistot és 2.3 labdaszezést átlagolok.
3-szor voltam a hónap legjobb újonca, 2-szer a hónap legjobb játékosa és egy jópárszor a hét legjobb játékosa.
Legtöbb dobott pontom (44) most volt a Thunder ellen.

Remélem, ha már ennyi ideje nyúzom ezt a szezont, akkor legalább a play-offba odaérünk, még, ha egyből ki is esünk.

Ja és 10 perces negyedeket játszok.
Így néz ki a Lakers kezdője:
Bryant ; Deák ; Scola ; Horford ; Holiday (érte és értem adták Gasolt és Barnest.

)
Mondjuk úgy volt némi változás a keretben.