Megkérlek, h ajánljatok valami sport játékokat. Szórakoztató legyen. Ne fifa, nba, pes, virtual tenis.
Köszi.

hawx 1-2Mihu írta:Tudtok ajánlani valami jó repülős játékot? Olyanra gondolok, amiben vadászgépekkel kell repkedni, harcolni, stb.
értem,kösziBob_Marley írta:Horgot pozícióból (post up) tudsz legfőképpen dobni!daffy írta:
nba2k12 segítség kéne nekem. horgot hogy kell dobni? gamepaddal játszok és általában az "x" gombbal dobok,nem a karral. így mindig felemeli a játékos maga elé és dob egy tempót. ez a palánk alatt 10ből 8szor nem fér bele,de a zsákhoz messze vagyok,horgot meg nem hajlandó dobni a játékos. megoldás?
Illetve a jobb kar segítségével!Beállsz Y-al majd tolod befelé, s nagyjából a festékből ha csak simán elhúzod a jobb kart valamelyik irányba dob egy horgot, ha messze vagy a gyűrűtől fadeaway lesz!
Van ,hogy mikor vezeted a labdát is tudsz horgot dobni, de ehhez is kell a jobb kar és sima layup mozdulat!De horgot dob!
Szóval összegezve jobb kart használni kell
Horgot pozícióból (post up) tudsz legfőképpen dobni!daffy írta:
nba2k12 segítség kéne nekem. horgot hogy kell dobni? gamepaddal játszok és általában az "x" gombbal dobok,nem a karral. így mindig felemeli a játékos maga elé és dob egy tempót. ez a palánk alatt 10ből 8szor nem fér bele,de a zsákhoz messze vagyok,horgot meg nem hajlandó dobni a játékos. megoldás?
tudtam én,hogy tanultam márretek írta: Azért, mert a gyártók nem 1024 el, hanem 1000 el számolnak váltássaltehát 1 Mbyte nem 1024 Kbyte, hanem csak 1000. Igy jön ki , hogy kevesebb
Azért, mert a gyártók nem 1024 el, hanem 1000 el számolnak váltássaldaffy írta:ez így van sajnos. soha semmilyen winyó nem akkora,mint ami rá van írva. nekem a számítógép winyóm 640 gigás és ténylegesen 621gb hely van rajta. az xboxomba volt egy 20gigás,azon 14 giga hely volt azt hiszemblaugrana1201 írta:Sziasztok!
Szoval,most vettem ps3-at(160gb).És kivéncsi lennék arra hogy a winyója miért ír ki 129 gb Free területet?nincs rajta semmi zene,film,játék szinte szűz még,egyedül a mortal kombat mentését írja ki(de az csak pár kbyte).
Nem olyan egetverő gond csak mégis.....Gondolom maga a ps rendszere is foglal valamennyit...de ennyit?
Hát nem.socio66 írta:én annyit szoktam csinálni hogy az ellenfél legjobbját kettőzöm,azt úgy lehet hogy előhívod a védekezőtaktikákat ugyanazzal a gombbal amivel a támadásban figurákat játszol meg,és ott asszem a q-t szoktam nyomni.neobarca írta:Valaki árulja már el nekem, hogy hogyan kell védekezni NBA 2k12-ben. Egyszerűen állandóan kikapok 5-10 ponttal. Nekik kb minden bemegy, nekem meg semmi a végén... Valaki segítsen máááár me megőrülök...![]()
mondjuk biztosan vannak spécibb dogok is ennél,de hát nem hall of fame szinten játszom,gondolom te sem.
én annyit szoktam csinálni hogy az ellenfél legjobbját kettőzöm,azt úgy lehet hogy előhívod a védekezőtaktikákat ugyanazzal a gombbal amivel a támadásban figurákat játszol meg,és ott asszem a q-t szoktam nyomni.neobarca írta:Valaki árulja már el nekem, hogy hogyan kell védekezni NBA 2k12-ben. Egyszerűen állandóan kikapok 5-10 ponttal. Nekik kb minden bemegy, nekem meg semmi a végén... Valaki segítsen máááár me megőrülök...![]()
ez így van sajnos. soha semmilyen winyó nem akkora,mint ami rá van írva. nekem a számítógép winyóm 640 gigás és ténylegesen 621gb hely van rajta. az xboxomba volt egy 20gigás,azon 14 giga hely volt azt hiszemblaugrana1201 írta:Sziasztok!
Szoval,most vettem ps3-at(160gb).És kivéncsi lennék arra hogy a winyója miért ír ki 129 gb Free területet?nincs rajta semmi zene,film,játék szinte szűz még,egyedül a mortal kombat mentését írja ki(de az csak pár kbyte).
Nem olyan egetverő gond csak mégis.....Gondolom maga a ps rendszere is foglal valamennyit...de ennyit?
én egy red baron nevű arcade játékkal tolom mostzola8787 írta:Army men!!!!! Emlékszem mikor sikerült megszereznem majdnem sírtam, annyira örültem nekidaffy írta:...
Hatalmas játék. Most, hogy eszembe juttattad, lehet elő is szedem
Army men!!!!! Emlékszem mikor sikerült megszereznem majdnem sírtam, annyira örültem nekidaffy írta:...
én játszogattam,de mostanában már nem,mert meguntam.Leomessi14 írta:Játszik itt valaki a League of Legends nevű játékon?
Úgy, hogy addig kerestem kutattam a neten amíg találtam egy másik verziót és leszedtem azt. Minden esetre nagyon köszönöm a segítségedet!daffy írta:a mit?neobarca írta:Srácok! Aki játszik az NBA 2k12-vel! Az elején ezt a reggelést hogyan lehet kihagyni? Vagy mit csináljak vele?
hogy oldottad meg végül?
a mit?neobarca írta:Srácok! Aki játszik az NBA 2k12-vel! Az elején ezt a reggelést hogyan lehet kihagyni? Vagy mit csináljak vele?