Gamez - Kedvencek játékok
- neobarca
- Director del Fútbol
Srácok! Aki játszik az NBA 2k12-vel! Az elején ezt a reggelést hogyan lehet kihagyni? Vagy mit csináljak vele?
Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Sziasztok! Feltelepítettem az Assassin's CReed első részét, de van egy problémám. A beszélgetéseknél nincsen hang ( magyarul nem hallani a párbeszédeket ), de minden más háttérzaj és egyéb hang a játékban hallható. Csak a párbeszédek nem. Ez mitől lehet?
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
játszottam most egy meccset 12 perces negyedekkel,superstar szinten,csak kíváncsiságból,hát lehangoló volt. 
a miami-t irányítottam,ellenfél a boston,eredmény 95-135,és a pontjaim jelentős részét akkor dobtam amikor az ellenfél második sora volt fent.
pedig igyekeztem összeszedetten játszani,emellett támadásban figurákat is használtam,védekezésben alkalmaztam a kettőzést például,tehát azért nem ilyen teljesen alap skilles játékot játszottam,de egyszerűen esélytelen voltam.
ha épphogy lemaradtam allen-ről vagy pierce-ről már simán dobálták be a hármast, pierce megindulásaiból 90%-ban kosár,vagy fault lett,esetleg mindkettő, garnett-nek meg akárhogy másztam az arcába a középtávoli dobásainál,gond nélkül dobálta be..
tényleg ilyen irreális tud lenni a játék ilyen szinten már,vagy csak én vagyok ennyire kevés?

a miami-t irányítottam,ellenfél a boston,eredmény 95-135,és a pontjaim jelentős részét akkor dobtam amikor az ellenfél második sora volt fent.
pedig igyekeztem összeszedetten játszani,emellett támadásban figurákat is használtam,védekezésben alkalmaztam a kettőzést például,tehát azért nem ilyen teljesen alap skilles játékot játszottam,de egyszerűen esélytelen voltam.
ha épphogy lemaradtam allen-ről vagy pierce-ről már simán dobálták be a hármast, pierce megindulásaiból 90%-ban kosár,vagy fault lett,esetleg mindkettő, garnett-nek meg akárhogy másztam az arcába a középtávoli dobásainál,gond nélkül dobálta be..
tényleg ilyen irreális tud lenni a játék ilyen szinten már,vagy csak én vagyok ennyire kevés?

- neobarca
- Director del Fútbol
Semmi...daffy írta:jobb egérgomb rá és futtatás rendszergazdaként

jobb egérgomb rá és futtatás rendszergazdakéntneobarca írta:És azt hogy tudom futtatni?Dragonfly80 írta:Nekem nincs fent ez a játék ezért csak találgatok.Ha nincs jogosultságod akkor lehet,hogy mind a telepítőt mind a cracket rendszergazdaként kéne futtatnod vagy pont ellenkezőleg.A windowsnál sosem tudni előre melyik verzió lesz a nyerő.A netet pedig tiltsd le, az nfo szerint nem használ ha aktív mert felmegy olyan helyre ahova nem kéne és letilthatják.
- neobarca
- Director del Fútbol
És azt hogy tudom futtatni?Dragonfly80 írta:Nekem nincs fent ez a játék ezért csak találgatok.Ha nincs jogosultságod akkor lehet,hogy mind a telepítőt mind a cracket rendszergazdaként kéne futtatnod vagy pont ellenkezőleg.A windowsnál sosem tudni előre melyik verzió lesz a nyerő.A netet pedig tiltsd le, az nfo szerint nem használ ha aktív mert felmegy olyan helyre ahova nem kéne és letilthatják.

- Dragonfly80
- Barça C
Nekem nincs fent ez a játék ezért csak találgatok.Ha nincs jogosultságod akkor lehet,hogy mind a telepítőt mind a cracket rendszergazdaként kéne futtatnod vagy pont ellenkezőleg.A windowsnál sosem tudni előre melyik verzió lesz a nyerő.A netet pedig tiltsd le, az nfo szerint nem használ ha aktív mert felmegy olyan helyre ahova nem kéne és letilthatják.
- neobarca
- Director del Fútbol
De az a baj, hogy ha crackelem akkor meg azt írja, hogy engedély szükséges me nekem nincs. Lentebb leírtam pontosan...Dragonfly80 írta:Ha 64 bites win7 van a gépeden természetes,hogy két 'programfiles' mappa van.Alapból a simába rakja a 64 bites progikat, az (x86)-osba a 32 biteseket.Szóval nem valószínű,hogy 2 op rendszered van.Létezik, hogy 2 windows lenne a gépemen? Most így megnézem a c-t és van program files és van program files (X86)![]()
Általában a win ha nem találja az elérési útvonalat játéknál valószínű,hogy rosszul crackelted meg.
- Dragonfly80
- Barça C
Ha 64 bites win7 van a gépeden természetes,hogy két 'programfiles' mappa van.Alapból a simába rakja a 64 bites progikat, az (x86)-osba a 32 biteseket.Szóval nem valószínű,hogy 2 op rendszered van.Létezik, hogy 2 windows lenne a gépemen? Most így megnézem a c-t és van program files és van program files (X86)

Általában a win ha nem találja az elérési útvonalat játéknál valószínű,hogy rosszul crackelted meg.
- neobarca
- Director del Fútbol
Nah most leszedtem és feltettem normálisan az egészet. Amit kaptam tőled azt kicsomagoltam amappába. Azt írta nincs jogosúltsága de rendszergazdaként felülírtam mindent. És most, hogy végre indítanám a játékot, ezt írja ki:
A windows nem tudja elérni a megadott eszközt. elérési utat vagy filet. Lehet, hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel...
Na ez má megint micsoda????
A windows nem tudja elérni a megadott eszközt. elérési utat vagy filet. Lehet, hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel...
Na ez má megint micsoda????

- neobarca
- Director del Fútbol
Nem képzeld nem rakta mappába hanem berakott mindent az X86os pf fileba... :Sdaffy írta:tessék?neobarca írta: Nem én csináltam, hanem aki összerakta a gépemet. Sajna én ennyire nem értek hozzá... Viszont érdekes. A Program Filesbe telepítettem most a játékot viszont nincs ott. Nem találom...azért csak keresd
2ksports mappában kéne lennie
tessék?neobarca írta: Nem én csináltam, hanem aki összerakta a gépemet. Sajna én ennyire nem értek hozzá... Viszont érdekes. A Program Filesbe telepítettem most a játékot viszont nincs ott. Nem találom...

- neobarca
- Director del Fútbol
Nem én csináltam, hanem aki összerakta a gépemet. Sajna én ennyire nem értek hozzá... Viszont érdekes. A Program Filesbe telepítettem most a játékot viszont nincs ott. Nem találom...daffy írta:program files x86 akkor szokott lenni,ha volt fent egy 32 bites pl xp,mielőtt felraktad a win7-et. ha nem formáztad le,akkor archiválja a régit és amint látom,abba telepítette az nba-t. hogy ez baj-e azt nem tudom sajnos,de egy próbát talán megérneobarca írta: Létezik, hogy 2 windows lenne a gépemen? Most így megnézem a c-t és van program files és van program files (X86)

program files x86 akkor szokott lenni,ha volt fent egy 32 bites pl xp,mielőtt felraktad a win7-et. ha nem formáztad le,akkor archiválja a régit és amint látom,abba telepítette az nba-t. hogy ez baj-e azt nem tudom sajnos,de egy próbát talán megérneobarca írta: Létezik, hogy 2 windows lenne a gépemen? Most így megnézem a c-t és van program files és van program files (X86)
- neobarca
- Director del Fútbol
Létezik, hogy 2 windows lenne a gépemen? Most így megnézem a c-t és van program files és van program files (X86)daffy írta:tedd arra a meghajtóra,amin a win7 van. szerintem az a baja. mert ha jól látom,2 windows van a gépeden(vagy a win7 előtt volt fent még 1). ne a programfájlok(x86)-ba telepítsd,hátha...neobarca írta:Köszi! Én meg küldtem a hibáról egy képet... Hátha rájössz!daffy írta:1 perc és megy a mail neobarca
tedd arra a meghajtóra,amin a win7 van. szerintem az a baja. mert ha jól látom,2 windows van a gépeden(vagy a win7 előtt volt fent még 1). ne a programfájlok(x86)-ba telepítsd,hátha...neobarca írta:Köszi! Én meg küldtem a hibáról egy képet... Hátha rájössz!daffy írta:1 perc és megy a mail neobarca
- neobarca
- Director del Fútbol
Köszi! Én meg küldtem a hibáról egy képet... Hátha rájössz!daffy írta:1 perc és megy a mail neobarca
total commander,beállítás,általános beállítás,képernyő,mutassa a rejtett fájlokatKalap1988 írta: Köszi és kereséssel megtalálom vagy máshogy kell?
utána dokumentum and settings,application data,2k,saves
1 perc és megy a mail neobarca
- neobarca
- Director del Fútbol
A másolást nem engedi. De sehova sem... Figy! a steve16v@citromail.hu-ra tudsz dobni nekem cracket? Hátha azzal megy majd...daffy írta:esetleg másik crack? vagy először másold máshova a crack-et és utána a játék mappájába. vagy ha másolni enged,csak felülírni nem,akkor talán az alap exe törlése után már be tudod tenni. nem tudom innen sajnos
Meg még arra is gondoltam, hogy mi lenne ha olyan mappába telepíteném a játékot ahol benne van a crack alapból. Az úgy nem jó?
-
- Director del Fútbol
Köszi és kereséssel megtalálom vagy máshogy kell?daffy írta:az nem a dokumentumokban van,hanem az application datában,ami egy rejtett mappaKalap1988 írta: Nekem is reloaded verzió van, de ott hogyan lehet frissíteni a kereteket? Nincs a dokumentumokban nba2k12 mappa és nem tudom hová másolni az nbahungary-ról letöltött frissítéseket. Nekem más problémám nincs a játékkal, csak ez, de bőven elég![]()
képet tudsz feldobni?Az a baj, hogy amikor bemásolnám a Cracket, nem engedi és a következőt írja ki: A file módosításához engedély szükséges.
A file módosításához forduljon engedélyért a következőhöz: Everyone...
És az Istennek sem akar tovább lépni. Tudsz segíteni?
esetleg másik crack? vagy először másold máshova a crack-et és utána a játék mappájába. vagy ha másolni enged,csak felülírni nem,akkor talán az alap exe törlése után már be tudod tenni. nem tudom innen sajnos
az nem a dokumentumokban van,hanem az application datában,ami egy rejtett mappaKalap1988 írta: Nekem is reloaded verzió van, de ott hogyan lehet frissíteni a kereteket? Nincs a dokumentumokban nba2k12 mappa és nem tudom hová másolni az nbahungary-ról letöltött frissítéseket. Nekem más problémám nincs a játékkal, csak ez, de bőven elég

képet tudsz feldobni?Az a baj, hogy amikor bemásolnám a Cracket, nem engedi és a következőt írja ki: A file módosításához engedély szükséges.
esetleg másik crack? vagy először másold máshova a crack-et és utána a játék mappájába. vagy ha másolni enged,csak felülírni nem,akkor talán az alap exe törlése után már be tudod tenni. nem tudom innen sajnos
- neobarca
- Director del Fútbol
Az a baj, hogy amikor bemásolnám a Cracket, nem engedi és a következőt írja ki: A file módosításához engedély szükséges.tri_campeones írta:dobjatok mail címet és küldöm a torrentetneobarca írta:Még mindig szenvedek az NBA 2K12 vel...Egyszerűen képtelen vagyok elindítani a Reloade verziót. Valaki nem tud egy oldalt, ahol más formátumban is le lehet szedni pc-re? Rip vagy DVD5 vagy bánomisén...
![]()
![]()
NBA csak reload veryió van..mi a gond?
-
- Director del Fútbol
Nekem is reloaded verzió van, de ott hogyan lehet frissíteni a kereteket? Nincs a dokumentumokban nba2k12 mappa és nem tudom hová másolni az nbahungary-ról letöltött frissítéseket. Nekem más problémám nincs a játékkal, csak ez, de bőven elégtri_campeones írta:dobjatok mail címet és küldöm a torrentetneobarca írta:Még mindig szenvedek az NBA 2K12 vel...Egyszerűen képtelen vagyok elindítani a Reloade verziót. Valaki nem tud egy oldalt, ahol más formátumban is le lehet szedni pc-re? Rip vagy DVD5 vagy bánomisén...
![]()
![]()

- tri_campeones
- Jugador del Barça
dobjatok mail címet és küldöm a torrentetneobarca írta:Még mindig szenvedek az NBA 2K12 vel...Egyszerűen képtelen vagyok elindítani a Reloade verziót. Valaki nem tud egy oldalt, ahol más formátumban is le lehet szedni pc-re? Rip vagy DVD5 vagy bánomisén...
![]()
![]()

- neobarca
- Director del Fútbol
Még mindig szenvedek az NBA 2K12 vel...
Egyszerűen képtelen vagyok elindítani a Reloade verziót. Valaki nem tud egy oldalt, ahol más formátumban is le lehet szedni pc-re? Rip vagy DVD5 vagy bánomisén...