Kezdtem egy karriermódot profi szinten. Eddig kb. tíz meccset játszottam, még veretlen vagyok, de jó pár x becsúszott.
A karriermód hihetetlen jól megvan csinálva. Mondjuk az eleje eléggé érdekes volt rögtön a Real leakarta igazolni Xavit, 120 milliót ajánlottak, de nem adtam el.

Ezek a valós képek nagyon jók a játékosokról és a hírek is egészen élethűek. Az átigazolási időszak vége pedig fergeteges. Az utolsó pár órát mutatja óráról órára és plusz még játékos nyilatkozatok is vannak. Nagyon profi az egész. Ami idegesít azok az összegek, játékosok ára, fizetések. Minden három szám után nincs pont, ezért kicsit nehéz kibogozni, h ki mennyit is ér.
A kommentátor is elég jó, most már azért mondanak pár konkrét infót is, nem csak általánosságban beszélnek Ricsiék. Végre kimondják Pedro, Busquets nevét is, sőt még Thiágot is ismerik.
A játékról:
Így első blikkre elég nehéz, de ez gyakorlással ez változni fog. Profi szinten Messi képtelen lefutni egy abszolút noname játékost. A Barcás játékot lehet játszani, a labdabirtoklás nem probléma. Ami viszont kicsit idegesítő, h ziccerben is nehéz gólt lőni. Egy az egybe ráviszem a kapusra meglövőm rendesen, erre fogja.
A szerelések, esések jóval élethűbbek, látványosabbak, de ilyen téren azért vannak hiányosságai a játéknak. 2 méter magasra felpattan, kicsúszik a gyepről gólörömnél és utána berepül a közönség közé és hasonlóak.
Ami zavaró és amiben a pes jobb azok a játékosok arca és annak valóssága. Sánchez, Busquets abszolút nem hasonlít az "eredetire", az ilyenekre azért figyelhettek volna.
Mindig is fifa párti voltam, a tavalyival sem volt semmi gondom és az ideivel is megvagyok elégedve.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.