Bob_Marley írta:Szerintem csak 20 gigás van azon kívül!
Lett egy halállistás csapat, név szerint a Golde State....
Memphis-szel első körben a Spurs volt az ellenfél!Már 3:0ra is vezettem erre 4en lesérültek

Randolph-Chalmers-Brewer-K.Thomas is mind ugyanazon a meccsen....
Tartalékos csapattal meg egyszerűen nem ment, hiába védekeztem jól, Duncan kinyírt a palánk alatt, volt olyan meccs, hogy 12

támadó pattanót szedett!
Fel is jöttek 3:3ra, s a 7ik meccs San Antonioban volt, de Randolph meg Brewer legalább bevethető volt, igaz nem voltak teljesen felépülve, de szükség volt rájuk

S így egy elég szoros meccsen, de tudtam nyerni pár ponttal!
Na de 2ik körre megkaptam ezt az Isten áldása Warriorst

Játszottam már ellenük a Celtics-szel, de általában vertem is őket, de most....A kezdő Curry-Ellis-Wright-Murphy-Biedrins mellé a padra megszerezték Jamal Crawfordot meg D.Gibson-t és a tököm ki van, hogy úgy szórják a triplákat, hogy az eszem megáll!
Le kellett vegyem a coach profilesban, hogy támadja a csapat a gyűrűt a pattanókért, mert ha nem dobom be, ezek úgy rohannak mint a mérgezett egér!Első 2 meccs ugyanaz a forgatókönyv pár pont ide-oda, majd 4ik negyedben csinálnak egy futást és nyernek
A második meccsen benyeltem 14 triplát, de úgyhogy ugrok az emberre rá, visszajátszom a dobó pofája előtt a kezem, s bedobja....3ik meccset legalább nyertem, de kínkeservesen, jó szokott lenni a védekezésem a Spurs ellen is a 7 meccs alatt egyszer kaptam 100 felett, de itt az első 2 meccsen 110 felett dobtak, s a 3ikon mikor nyertem akkor "csak" 105....
És akkor még Udohról nem is beszéltem, aki az egyik meccsen blokkolt 5öt, abból kettő olyan volt, hogy Gay-jel 1 leütés után támadom a gyűrűt, s már ugrik zsákolni, s a nagy büdös semmiből jön ez a gorilla, s visszanyomja

Pedig Gaynek még a dunk abilityje is magas!
Szóval ez a GSW egy borzalmas csapat