Gamez - Kedvencek játékok
Sziasztok!
Játszom egy nagyszerű böngészős játékkal ami tényleg nagyon jó. Saját csapatodat irányíthatod a világ minden részéből érkezett játékosok ellen. Akár a hét minden napján végigizgulhatod csapatod meccseit a monitorod előtt. Csatlakozz Te is, nem fogod megbánni!
http://www.powerplaymanager.com/r721946/
Játszom egy nagyszerű böngészős játékkal ami tényleg nagyon jó. Saját csapatodat irányíthatod a világ minden részéből érkezett játékosok ellen. Akár a hét minden napján végigizgulhatod csapatod meccseit a monitorod előtt. Csatlakozz Te is, nem fogod megbánni!
http://www.powerplaymanager.com/r721946/
Lehetsz magyar, török, orosz, kínai, bármi. A collegenel kell beállítani, csak jó sokat kell vinni hogy elérj a magyarhozVictorValdes19 írta:Aha, köszi a válaszokat. Maddennél megvárom az új részt, de az NBA-t szerintem beszerzem.
Főleg a my player módja érdekel. NHL-be két dolgot hiányolok, nem tudom, hogy NBA-be, hogy van ez. Európai játékos lehetek-e? Vagy csak tengerentúli? Illetve, hogy lehet-e a válogatottba szerepelni?

Válogatott nem lehetsz, hiszen nincsenek benne válogatott csapatok.
My player nagyon jó, reális. Bár az elején nehéz lesz. Én All staron kezdtem, aztán váltottam HOF-ra

- FCBMessi19
- Jugador d'estrella
Van aki játszik/játszott vagy szívesen játszana Counter Strike Source-t? Játszhatnánk war-okat a realosok ellen, szerintem tök jó móka lenne. Szóval van valaki?

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Aha, köszi a válaszokat. Maddennél megvárom az új részt, de az NBA-t szerintem beszerzem.
Főleg a my player módja érdekel. NHL-be két dolgot hiányolok, nem tudom, hogy NBA-be, hogy van ez. Európai játékos lehetek-e? Vagy csak tengerentúli? Illetve, hogy lehet-e a válogatottba szerepelni?
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Madden Augusztus 30, NBA Október 4 elvileg. Ha már csak ilyen "kevés" idő van hátra, szerintem megéri várni.VictorValdes19 írta:Barátomnál játszottam az NBA2k11-el és a Madden 11-el. Nagyon megtetszettek, unalmas órákba szívesen elütném velük az időt. Ugye nem sokára megfog jelenni az új rész belőlük. Várjak velük, vagy inkább szerezzem meg a 11-es részeket most?
F1 2012 - Szeptember 23.

Ha van türelmed Októberig várni, akkor megéri. Nekem nem lenne 

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Barátomnál játszottam az NBA2k11-el és a Madden 11-el. Nagyon megtetszettek, unalmas órákba szívesen elütném velük az időt. Ugye nem sokára megfog jelenni az új rész belőlük. Várjak velük, vagy inkább szerezzem meg a 11-es részeket most?
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
gondolom nem vagyok egyedül azzal, h imádtam (imádom) a God of War sorozatot...
nah, a macsó spártai bemutatkozott egy illusztris társaságnak
http://www.youtube.com/watch?v=fYvyjMga ... ure=relmfu
nah és van még 1 karakter, aki kipróbálja magát ugyanebben a műfajban...
http://www.youtube.com/watch?v=aaSBkBDc ... r_embedded
nah, a macsó spártai bemutatkozott egy illusztris társaságnak

http://www.youtube.com/watch?v=fYvyjMga ... ure=relmfu
nah és van még 1 karakter, aki kipróbálja magát ugyanebben a műfajban...

http://www.youtube.com/watch?v=aaSBkBDc ... r_embedded
Brutális a csapatod Balázs 
Én is játszottam a Memphissel bár én nem alakítottam rajtuk. Majd ha lesz box, szerintem kezdek egy ass módot a Jazz-al és szétszedem a csapatot. Csak a két magast hagyom meg
Ők a kedvenceim: Millsap és Al Jeff 
Ja meg persze Favors is maradni fog.
Valami ilyesmit képzeltem el: Barea-T.Allen-Marion-Millsap-Jefferson
Annyira nem is lehetetlen
HAZA AKAROK MENNIIIIII

Én is játszottam a Memphissel bár én nem alakítottam rajtuk. Majd ha lesz box, szerintem kezdek egy ass módot a Jazz-al és szétszedem a csapatot. Csak a két magast hagyom meg

Ja meg persze Favors is maradni fog.
Valami ilyesmit képzeltem el: Barea-T.Allen-Marion-Millsap-Jefferson
Annyira nem is lehetetlen

HAZA AKAROK MENNIIIIII

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem lehet megunni
Keretek legfrissebbek, a játék kiváló
MyPlayert próbáld ki, az lefog kötni az tuti
Attól hogy majd jönnek az úgak, nem sokban fognak változni, a keretek meg itt is megoldhatóak

Attól hogy majd jönnek az úgak, nem sokban fognak változni, a keretek meg itt is megoldhatóak

- Messithebest
- Director del Fútbol
Ti még nyomjátok NBA-vel?Bob_Marley írta:Big Z valóban vicces, elég könnyű sapizni!
Kicsit unatkoztam a főnök szabin, behoztam laptopot (psszt), s elkezdtem nemrég egy Ass-t a Memphis-szel!
Tavaly online ligában is velük voltam, így ezért is esett rájuk a választás!
29 meccses szezont szimuláltam, bár le kellett nyomni 1-2 meccset, mert akadozott a bejutás, de beosontunk 8ik helyen![]()
Cserélgettem rendesen, mert szeretem begyűjteni a draftcetliket![]()
Kezdő:Lowry-Harden-Gay-Zacsi-Kis Gasol
Mindig nagyon szeretem ha magas poszton erős játékosaim vannak, lepattanózás, s könnyű pick&roll játék miatt, itt ez duplán igaz, a tornyom nagyon odaver![]()
pad: Chalmers-C.Brewer-Webster-Powe-Kurt Thomas
Tetszik a csapat, kicsit szokatlan, hogy az irányítóm tud triplát dobniRáadásul nagyon jó a Grizzlies playbookja, sok a körbe futós 2-3 elzárásos közép távoli üres dobóhelyzet!Van egy kifejezetten jól működő play amikor először az SG kap egy sima egy emberes elzárást, amivel megkapja a triplánál, s miközben fut az SF a túloldalt 2 elzárást kap, s ahogy megkapom SG-vel passz tovább SF-nek és egyedül ácsorogva csak be kell suhintani!
![]()
Első PO meccsen Spurs-t megvertem 105-89-re a védekezéssel nincsen gond, a cserepad picit gyengébb, de szerencsémre Parker fault gondokkal küzdött, s Ginobili tripláira rendre kiértem, Duncan viszont volt hogy 2 emberes szorításban is bedobta a pozíciós dobását
Viszont sok pattanót szerzek, köszönhetően a Gasol-Randolph kettősnek, s Powe is nagyon hasznos!
1 szó mint száz nem egy atom kerettel rendelkező, viszont nagyon szerethető jó kis igazi CSAPAT ez a Memphis

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
''megszereztem" a Mafia 1-et ,feltelepítettem ,minden rendben ment ,crackeltem, elindítottam játékot ,megcsináltam a profilomat ,de amikor új játékot akartam kezdeni akkor fekete képernyő és kidobott...
A gépem nem mostani..,de ez a játék ment rajta régebben..
Nem tudja valaki mit lehet kezdeni ezzel?
A gépem nem mostani..,de ez a játék ment rajta régebben..
Nem tudja valaki mit lehet kezdeni ezzel?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Big Z valóban vicces, elég könnyű sapizni!
Kicsit unatkoztam a főnök szabin, behoztam laptopot (psszt
), s elkezdtem nemrég egy Ass-t a Memphis-szel!
29 meccses szezont szimuláltam, bár le kellett nyomni 1-2 meccset, mert akadozott a bejutás, de beosontunk 8ik helyen
Cserélgettem rendesen, mert szeretem begyűjteni a draftcetliket
Mindig nagyon szeretem ha magas poszton erős játékosaim vannak, lepattanózás, s könnyű pick&roll játék miatt, itt ez duplán igaz, a tornyom nagyon odaver
Tetszik a csapat, kicsit szokatlan, hogy az irányítóm tud triplát dobni
Ráadásul nagyon jó a Grizzlies playbookja, sok a körbe futós 2-3 elzárásos közép távoli üres dobóhelyzet!Van egy kifejezetten jól működő play amikor először az SG kap egy sima egy emberes elzárást, amivel megkapja a triplánál, s miközben fut az SF a túloldalt 2 elzárást kap, s ahogy megkapom SG-vel passz tovább SF-nek és egyedül ácsorogva csak be kell suhintani!
Első PO meccsen Spurs-t megvertem 105-89-re a védekezéssel nincsen gond, a cserepad picit gyengébb, de szerencsémre Parker fault gondokkal küzdött, s Ginobili tripláira rendre kiértem, Duncan viszont volt hogy 2 emberes szorításban is bedobta a pozíciós dobását
Viszont sok pattanót szerzek, köszönhetően a Gasol-Randolph kettősnek, s Powe is nagyon hasznos!
1 szó mint száz nem egy atom kerettel rendelkező, viszont nagyon szerethető jó kis igazi CSAPAT ez a Memphis
Kicsit unatkoztam a főnök szabin, behoztam laptopot (psszt

29 meccses szezont szimuláltam, bár le kellett nyomni 1-2 meccset, mert akadozott a bejutás, de beosontunk 8ik helyen

Cserélgettem rendesen, mert szeretem begyűjteni a draftcetliket

Mindig nagyon szeretem ha magas poszton erős játékosaim vannak, lepattanózás, s könnyű pick&roll játék miatt, itt ez duplán igaz, a tornyom nagyon odaver

Tetszik a csapat, kicsit szokatlan, hogy az irányítóm tud triplát dobni

Azthiszem 26.-a után mert akkor jövünk haza a nyaralásból.
Egyébként hiába mondják hogy önzők Lebronék, legalább nyerünk. Egyébként meg ha 16 pontokat dobok mellettük, az szerintem jó. Big Z piszok lassan dob, de pontosan
Egyébként hiába mondják hogy önzők Lebronék, legalább nyerünk. Egyébként meg ha 16 pontokat dobok mellettük, az szerintem jó. Big Z piszok lassan dob, de pontosan

- Messithebest
- Director del Fútbol
MessiFan írta:Eladtam a lelkemet az ördögnek ;D
Miután a Hawksal kikaptunk a második körben a Heat-től 4-3-ra, és megnyerték a PO-t 4-0-ra a Spurs ellen, és offseasonban felajánlottak egy szerződést, így Bibby-ért cserébe a Miami Heat-be játszok
Első meccsen 16 pont, 3 reb és 7 assist.
Am az első szezonomat így átlagoltam:
Alapszakasz: 20 pont, 4 reb és 6,5 assist
Rájátszás: 23 pont, 8 reb és 5 assist
Helyesen cselekedtél

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Fernando
- Llegenda del Barça
A gépemen pihen még az Air Conflict új része. Játszott vele valaki?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Jajjjj neeeFernando írta:Call of Juarez - The Cartel?
Kiakasztottam. Bejövős volt.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na ezt nem kellett volna beírnodFernando írta:Call of Juarez - The Cartel?

- Fernando
- Llegenda del Barça
Call of Juarez - The Cartel?

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Eladtam a lelkemet az ördögnek ;D
Miután a Hawksal kikaptunk a második körben a Heat-től 4-3-ra, és megnyerték a PO-t 4-0-ra a Spurs ellen, és offseasonban felajánlottak egy szerződést, így Bibby-ért cserébe a Miami Heat-be játszok

nem,a boxban kell formázni. ha valami fájlt ráraksz,pl egy profil mentést,akkor majd a gépen már nem kell tökölni a mappaszerkezet kialakításával.MessiFan írta:
Értem. És PC-n? Mert boxom még nincs és a gépre szedtem le.
Értem. És PC-n? Mert boxom még nincs és a gépre szedtem le.daffy írta:berakod a boxba,ott leformázod és működik isMessiFan írta:De még is hogyan kell megcsinálni hogy el lehessen menteni?
mert nem is lehet. van hozzá a kingdoms kiegészítő,abba van amerikai hadjáratkakasugynok007 írta:Megvan valakinek a Medieval II Total War????
Hogy lehet partra szállni amerikában?Azt írja nem lehet partra szállni!
-
- Capitá del Barça
Megvan valakinek a Medieval II Total War????

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!