Helló Mindenkinek!
Először is az örömhírrel szeretném kezdeni.. miszerint sikerült bent maradnom a hatod osztályban:) De vhogy nem érzem azt, hogy a következő szezonra elég erős lenne a keretem:S
Éppen ezért kérném most a segítségeteket.
5-4-1-es felállásban játszom, ennek nmegfelelően védőedzést tartok, és a védőim már ragyogó védekezéssel rendelkeznek(megfelelő/jó játékszervezés, és átadással).
Év elején/közben vettem egy csatárt(remek átadás, nagyszerű gólszerzés, ragyogó pontrúgás); egy szélsőt(kiemelkedő szélsőjáték, jó átadás, gólszerzés, és megfelelő védekezés); 2 középpályást(ragyogó és kiemelkedő játékszervezés, és nagyszerű átadás jellemzi őket.); és egy kiemelkedő védésű kapus Az összes játékos 30 év alatt van, akiket igazoltam ezekre a posztokra!!!
Így észrevehető, hogy hibádzik még egy szélsőjátékos.
Kérdések:
Van kicsivel több mint 200 millióm a transzferre...
Milyen értékekkel rendelkezzen az illető, hogy a meg tudjam venni, és 30 év alatt legyen.
illetve:
Catalonia Football Club
Középpálya:
csapnivaló (Átlagos)
Jobb oldali védelem:
megfelelő (Átlag felett)
Középső védelem:
remek (Átlag felett)
Bal oldali védelem:
megfelelő (Átlag felett)
Jobb oldali támadás:
megfelelő (Átlag alatt)
Középső támadás:
gyenge (Éppen)
Bal oldali támadás:
középszerű (Átlag alatt)
Közvetett pontrúgás
Védekezés:
középszerű (Átlag alatt)
Támadás:
gyenge (Éppen)
A csapat hozzáállása Átlagos
Taktika Alap
A taktika szintje (Nincs taktika)
Mint látható ez a helyzet a csapattal hazai pályán... Miért van az, hogy a 2 középpályás 4-5+ csillagos értékelést kapnak, és a középpálya értékelése nagyon gyenge:S:S:S
Ha nem értetek egyet azzal, hogy szélsőt vegyek, akkor győzzetek meg, mert hallgatok az okosabbakra, de persze csak megfelelő indokokkal:)
Még annyit, hogy a hosszabb távú terveim, hogy kb 2 szezonig edzem ezeket a védőket, és utána eladom őket, és átszervezem a csapatot.
Bátran írjatok véleményt, mert mindenre kíváncsi vagyok:)
Előre is THX!!!
Üdv: Szab
u.i.: Sorry, ha hosszú lett:)