Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Toltsd le a Gamerangert.adam_1519 írta:olyan kérdésem lenne h barátommal akarunk játszani hamachin keresztül fifa11ben de nem akar működni , egyáltalán lehet ?
és ha igen akkor h lehet megoldani?
mi előbbi választ várok mert még a Clásico előtt szeretnénk tolni egyet
ma estére meg Visca el Barca!
én is mostanában FIFA 07el játszok többetmessideco írta:Én még mindig a Fifa07-en tolomJelenleg a Schalke 04 csapatával. Első évemben megnyertem az Uefa-kupát, bajnokságot és a kupát is.
Kezdőt nem írok, szerintem senkit nem ismerek. Annyit elárulok, hogy nincsenek 90+-os játékosok, kivétel Özil és Alex.
Következő csapatom valamelyik skandináv lesz, esetleg benelux(Barca
Juventus
MU
Schalke)
Nem is értem miértMessithebest írta: Bocs, de a ManCity egyáltalán nem a kedvenc csapatom
Bocs, de a ManCity egyáltalán nem a kedvenc csapatomL.Messi 10 írta:Én letörném a saját kezem, ha belenyúlnák a kedvenc csapatombaMessithebest írta:Értem, de most ha van rá lé, akkor miért ne?faithnomore írta:Messithebest!
....
Szerintem ti sem azon vagytok, hogy a legrosszabb játékosokból álló csapatot állítsátok össze, és azzal próbáljatok nyerni.Volt már a Juventussal és a Barcelonaval is 2020as szezonom, és egyiknél sem igazoltam, csak az ifikre építettem, és mindegyik csapatnál 4,5-5 csillagom volt, + profin 6 kupa minden évben.
daffy írta:kénytelen vagyok belenyúlni a real keretébe,hogy legalább virtuálisan megfelelő játékosok alkossák a keretetL.Messi 10 írta:
Én letörném a saját kezem, ha belenyúlnák a kedvenc csapatomba![]()
kénytelen vagyok belenyúlni a real keretébe,hogy legalább virtuálisan megfelelő játékosok alkossák a keretetL.Messi 10 írta:
Én letörném a saját kezem, ha belenyúlnák a kedvenc csapatomba![]()
Én letörném a saját kezem, ha belenyúlnák a kedvenc csapatombaMessithebest írta:Értem, de most ha van rá lé, akkor miért ne?faithnomore írta:Messithebest!
....
Szerintem ti sem azon vagytok, hogy a legrosszabb játékosokból álló csapatot állítsátok össze, és azzal próbáljatok nyerni.
Northamptonmessideco írta: Miután befejeztem ezt a menedzser karriert kezdek egy újat egy angol alsóosztályos csapattal, és fel szeretném virágoztatni
Értem, de most ha van rá lé, akkor miért ne?faithnomore írta:Messithebest!
....
Ja. De írtam h a Cityvel vagyok....Fernando írta:És ezt évezed is? Ennek mi értelme? Én pl azt se tudom melyik csapattal vagy ezalapján.Messithebest írta:Hosszú idő után ismét elővettem a fifát. Találtam egy manager módot, gondoltam folytatom. Nem is rossz: 2015-16ban vagyok a City a csapatom.
Kezdő:
De Gea
Van Der Wiel-Piqué-Kompany-Coentrao
Y. Touré
Fabregas-Özil
CR7-Balotelli-Pato
Ugye hogy nem rossz?![]()
amúgy most járt le a 3 hónapos kölcsönszerződése és szúrt egy mesterhármast az első meccsenFernando írta: Keirrisonra gondolsz? A Barca játékosa, csak kölcsön van adva.
Keirrisonra gondolsz? A Barca játékosa, csak kölcsön van adva.Messiaskii írta:srácok legyetek rám büszkék, (playstation 3 , fifa 11)
minden meccsen a Barcelonával vagyok akármilyen gyengén is lett megcsinálva idén .. : /
minden meccsen minimum a 60% labdabirtoklás
az ellenfeleim csak kontrákra építenek
min. 90% os pontossággal passzolok
és a 169 centis messivel fejelek gólokat![]()
ámen
(tehetségnek ajánlom megvenni muniain-t vagy keirissont ! )
És ezt évezed is? Ennek mi értelme? Én pl azt se tudom melyik csapattal vagy ezalapján.Messithebest írta:Hosszú idő után ismét elővettem a fifát. Találtam egy manager módot, gondoltam folytatom. Nem is rossz: 2015-16ban vagyok a City a csapatom.
Kezdő:
De Gea
Van Der Wiel-Piqué-Kompany-Coentrao
Y. Touré
Fabregas-Özil
CR7-Balotelli-Pato
Ugye hogy nem rossz?![]()
Nah rájuk nem is gondoltam,de most hgy mondod,kimondottan szimpatikusakMessidona10 írta:Nincs stadionjuk, de én akkor is az Athletic Bilbaot javasolnám. Remek keretük van, sok fiatal játékossal.Messi-Ini írta:hali!szeretnék kezdeni egy új menedzsert,amit ki is akasztanék,úgy tervezem h elindulok egy max 4 csillagos csapattal egy top bajnokságban,megpróbálom felvinni a csúcsra,utána jöhet egy kicsit erősebb csapat,és az utolsó 4-5 évemben meg mennék a Barcához,mert hát hol máshol fejeznm be mint szeretett csapatomnál![]()
![]()
![]()
csal egy gondom van,nem tudom eldönteni hogy melyik csapattal induljak elebben szeretnék tanácsot kérni,az alényeg h top bajnokságban legyen,lehetőleg legyen saját stadionja,tehát ne azok közül kelljen választanom amiket betett az Ea,mert azok sztem gagyik
![]()
![]()
![]()
köszi a segítséget előre is![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Biztonsági mentést mindenképpen készíts időnként!