riise?messideco írta:Zanetti kilőveeladtam már...
Szóval a jelöltek: F.Navarro,Cyssokho,Warnock,W.Brown
Fifa, PES, FM
javier zanettimessideco írta:Olyan kellene aki a padra jó. Nem akarok egy fiatal karriert kerékbe törni. Fernando Navarro milyen lenne?
Attól függ melyik évben jársz. Én vagy Wes Brown-t ajánlom aki mind a 2 oldalon jó vagy Jonny Evanst szintén a MU-ból.
Aogo,Armand Traoré,Baines
-
- Llegenda del Barça
A legjobb! Elfogultság, mert kedvencem a posztonInitom írta:
Taiwo...

Taiwo...Gibbs,Clichy.messideco írta:Kellene nekem egy BHV/BSZ
Cserének főleg, ne legyen túl fiatal. Ha tudtok valakit, jelezzétek
Abi & Tito
detto.Messithebest írta:Skeraj írta:Az eddigi legszebb gólom a Fifa 11-be
Természetesen Messivel
http://www.youtube.com/watch?v=fmycsFQa1aI![]()
én sok ilyet vágtam még anno a Fifa 07be
![]()
Most picit játszogatok néha a 11el boxon,de ott inkább a trükkökön van a hangsúly
a csapatom:
----------------------casillas-------------------
maicon----david luiz-------thiago silva----marcelo
---------------------xabi alonso-------------------
dani alves-----------kaka---------------ronaldinho
----------------cr---------------pato-------------------
a padon pedig a brazil válogatott fennmaradó része

kicsit tetszik a játék így. olyan emberváltások vannak,hogy húú. egy az egyben a brazil válogatott taktikáját és felállását alkalmazom. erősen javallott mindenkinek a kipróbálása,nekem még a barcáénál is jobban bejött.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Skeraj írta:Az eddigi legszebb gólom a Fifa 11-be
Természetesen Messivel
http://www.youtube.com/watch?v=fmycsFQa1aI

Most picit játszogatok néha a 11el boxon,de ott inkább a trükkökön van a hangsúly

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Kérdés
Hogyan tudnám azt elérni, hogy egy adott alakzatban(támadó) egy hozzárendelt gomb megnyomására helyet cseréljenek az emberek(ahogyan az a valóságban is van a Barca meccseken,pl. Villa balról behúzódik középre, Messivel helyet cserélve, vagy Pedro teszi ugyanezt) ?
Minden segítséget hálásan köszönök.
Hogyan tudnám azt elérni, hogy egy adott alakzatban(támadó) egy hozzárendelt gomb megnyomására helyet cseréljenek az emberek(ahogyan az a valóságban is van a Barca meccseken,pl. Villa balról behúzódik középre, Messivel helyet cserélve, vagy Pedro teszi ugyanezt) ?
Minden segítséget hálásan köszönök.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Sziasztok!
Valaki tudna linket adni arról,hogy honnan tölthetném le FIFA 10-hez a magyar kommentárt?Vagy bármilyen segítséget adni ezzel kapcsolatban!!
Köszönöm segítségeteket előre is!!!
Valaki tudna linket adni arról,hogy honnan tölthetném le FIFA 10-hez a magyar kommentárt?Vagy bármilyen segítséget adni ezzel kapcsolatban!!
Köszönöm segítségeteket előre is!!!
- Skeraj
- Jugador del Barça
Az eddigi legszebb gólom a Fifa 11-be
Természetesen Messivel
Természetesen Messivel

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
- kas7as
- Jugador del Barça
Koszonom szepen a gyors valaszt daffy!!!daffy írta:ha konzol,akkor nálam fifa,egyértelműen. több,mint 10.000 játékos "liszensz" ,igazi karrier,valósághű ligák,stb. nekem a játékmenet és úgy az egész jobban tetszik. pc-n pes-es voltam,de xboxon nem kérdés.kas7as írta:Sziasztok!
Mar egy hete dillemazok azon, hogy meiket vegyem meg a FiFA 11-et vagy a PES 11-et ps3ra!?
Olyan valakitol varok segitseget, aki mar jatszott mindkettovel es tanacsot tud adni! Mar jatszottam a demojukkal, de igy sem tudtam donteni.
Koszonom a valaszokat!

"Szabadidejében gombát szed - és aki gombát szed, rossz ember nem lehet."
Guardiola állítása Xaviról.
ha konzol,akkor nálam fifa,egyértelműen. több,mint 10.000 játékos "liszensz" ,igazi karrier,valósághű ligák,stb. nekem a játékmenet és úgy az egész jobban tetszik. pc-n pes-es voltam,de xboxon nem kérdés.kas7as írta:Sziasztok!
Mar egy hete dillemazok azon, hogy meiket vegyem meg a FiFA 11-et vagy a PES 11-et ps3ra!?
Olyan valakitol varok segitseget, aki mar jatszott mindkettovel es tanacsot tud adni! Mar jatszottam a demojukkal, de igy sem tudtam donteni.
Koszonom a valaszokat!
- kas7as
- Jugador del Barça
Sziasztok!
Koszonom a valaszokat!
Koszonom a valaszokat!
"Szabadidejében gombát szed - és aki gombát szed, rossz ember nem lehet."
végeztem a 2. szezonommal a Barcánál és érdekesen alakult az év csapata
a keretemről tudni kell, h megvettem Dzsudzsákot és Komant is (
), cserének kiválóan beváltak...
amit nagyon nem értek, h inkább a cseréket rakta a Team of the season-be...
(Muniesa,Milito,Maxwell,Keita)
Koman kb. 20-25 meccsen játszott és 3 gólt szerzett, mégis "válogatott" lett
majd, ha lesz időm, kezdek egy menedzsermódot a Romával is... (Yayát és Samut tuti megveszem
)

a keretemről tudni kell, h megvettem Dzsudzsákot és Komant is (

amit nagyon nem értek, h inkább a cseréket rakta a Team of the season-be...

Koman kb. 20-25 meccsen játszott és 3 gólt szerzett, mégis "válogatott" lett

majd, ha lesz időm, kezdek egy menedzsermódot a Romával is... (Yayát és Samut tuti megveszem

Év végén 3-as szintű hírnévvel.sjay írta:Ez sztem első szezonban lehetetlen.gamma10 írta:Kiküldtem a tehetségkutatót Amerikába és egy 97-es játékost adott ki 10 milláé 22 éves középső védő ,de én balon használom (96) vagy védekező középpályásként (89), futási sebessége 99 passz 98 szerelés 98 agresszió99.A neve D. Figo. Óriási a srác
- sjay
- Entrenador del Barça
Ez sztem első szezonban lehetetlen.gamma10 írta:Kiküldtem a tehetségkutatót Amerikába és egy 97-es játékost adott ki 10 milláé 22 éves középső védő ,de én balon használom (96) vagy védekező középpályásként (89), futási sebessége 99 passz 98 szerelés 98 agresszió99.A neve D. Figo. Óriási a srác
Szerintetek érdemes xboxon fifa11-ben megtartani Muniesat?(persze cserének)

Visca el Barca!
az elsőbenMessidona10 írta:Hanyadik szezonban sikerült?gamma10 írta:Kiküldtem a tehetségkutatót Amerikába és egy 97-es játékost adott ki 10 milláé 22 éves középső védő ,de én balon használom (96) vagy védekező középpályásként (89), futási sebessége 99 passz 98 szerelés 98 agresszió99.A neve D. Figo. Óriási a srác
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Hanyadik szezonban sikerült?gamma10 írta:Kiküldtem a tehetségkutatót Amerikába és egy 97-es játékost adott ki 10 milláé 22 éves középső védő ,de én balon használom (96) vagy védekező középpályásként (89), futási sebessége 99 passz 98 szerelés 98 agresszió99.A neve D. Figo. Óriási a srác
Kiküldtem a tehetségkutatót Amerikába és egy 97-es játékost adott ki 10 milláé 22 éves középső védő ,de én balon használom (96) vagy védekező középpályásként (89), futási sebessége 99 passz 98 szerelés 98 agresszió99.A neve D. Figo. Óriási a srác