Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hoki vagy kézi menedzser játékot nem tudtok?:DRonaldinho&Barca írta:Én egy kosaras menedzser játékkal, ajánlani tudom minden olyan emberkének aki szereti a kosárlabdát, nagyszerű játék. Most a 19. szezon zajlik, lassan jön a 20. és nagy durrantást terveznek, külső belső újításokat..Hunter91 írta:Hattrick-en kívül játszatok még valamilyen online játékkal?Esetleg aki játszik, megírhatná melyik bajnokságba és mi a csapata neve.
www.charazay.com
Én egy kosaras menedzser játékkal, ajánlani tudom minden olyan emberkének aki szereti a kosárlabdát, nagyszerű játék. Most a 19. szezon zajlik, lassan jön a 20. és nagy durrantást terveznek, külső belső újításokat..Hunter91 írta:Hattrick-en kívül játszatok még valamilyen online játékkal?
Igen! www.footstar.orgHunter91 írta:Hattrick-en kívül játszatok még valamilyen online játékkal?
Sok. Az új edzéssel 4-5 hét is elég az erőnléti edzéstől függően.bowlinggolyo írta:Olyan 7-8 hét alatt lépnek még szintetBarcaman1993 írta:Srácok van 4db 18 éves "jó" gólszerző képességű ifim. Megtudnátok nekem mondani, hogy kb. mennyi idő míg "remek" szintre lépnek, úgy hogy van egy jó edzőm csapnivaló vezetői képességgel, 10 segédedzővel és mindannyian játszanak 1-szer minden héten? A választ köszi
Szélsőjáték, átadás, játékszervezés, védekezés. Ezeket hasznlják, körülbelül ilyen sorrendben. Egyébként nem kell sokat játszani és kitapasztalni az ilyesmit, elég megnézni a súgóban.balinteer írta:A szélsőknek fontos az átadásképesség vagy nem? Igaz régóta játszom,de még ezt nem tapasztaltam ki. Előre is köszönöm a segítséget.
Olyan 7-8 hét alatt lépnek még szintetBarcaman1993 írta:Srácok van 4db 18 éves "jó" gólszerző képességű ifim. Megtudnátok nekem mondani, hogy kb. mennyi idő míg "remek" szintre lépnek, úgy hogy van egy jó edzőm csapnivaló vezetői képességgel, 10 segédedzővel és mindannyian játszanak 1-szer minden héten? A választ köszi
4 gyúróm és 3 orvosom van jelenleg! Gondoltam ennyi csak elég lesz! Mindenesetre megfogadom a tanácsot, aztán meglátjuk! Kösz!sjay írta:Gyúrókat kell "venned"Barcaman14 írta:Van egy dolog ami eléggé idegesít!Az utóbbi időben , minden meccsen megsérül egy játékosom 1-2 hétre! Ráadásul fontos játékosok. Ez ellen lehet valamit tenni vagy nem?
Gyúrókat kell "venned"Barcaman14 írta:Van egy dolog ami eléggé idegesít!Az utóbbi időben , minden meccsen megsérül egy játékosom 1-2 hétre! Ráadásul fontos játékosok. Ez ellen lehet valamit tenni vagy nem?
Az igen.dekor írta:Hali!
Egy olyan kérdésem lenne hogy az ificsapatom eddig nem tudtam beállítani a meccsekre, mivel mindenki túlkoros volt... Azóta a játékosmegfigyelőim segítségével szerződtettem 5 ifist, de még ugye kell pár ahhoz hogy egy felállást elkészítsek. A kérdésem a következő:
Tudok-e igazolni úgy hogy az ificsapathoz kerüljenek. Illletve, az hogy csak a játékosmegfigyelőimmel tudom-e feltölteni a keretet, tehát kell várnom még pár hetet.
Köszi
Sztem ha így állsz, hogy mindenki túlkoros, és csak egy pár használható ifid van, akkor én a te helyedben újraindítanám az akadémiát. Persze csak akkor, ha a bajnokság véget ér lassan.dekor írta:Hali!
Egy olyan kérdésem lenne hogy az ificsapatom eddig nem tudtam beállítani a meccsekre, mivel mindenki túlkoros volt... Azóta a játékosmegfigyelőim segítségével szerződtettem 5 ifist, de még ugye kell pár ahhoz hogy egy felállást elkészítsek. A kérdésem a következő:
Tudok-e igazolni úgy hogy az ificsapathoz kerüljenek. Illletve, az hogy csak a játékosmegfigyelőimmel tudom-e feltölteni a keretet, tehát kell várnom még pár hetet.
Köszi
Várnod kell.dekor írta:Hali!
Köszi
Elfogadva.13l4cks!d3 írta:Én benne vagyokMichaaBee írta:Valaki ifibari erre a hétre?(a kihívás megtörtént)