Megnéztem és annyira nem is. 50000 körülit. Persze nem kevés, de nem is olyan nagyon sok. Ha másik poszton több ígéretes játékosod van, akkor én inkább ott edzetnék.MichaaBee írta:Simán megéri szerintem, sok pénzt lehet érte kapni 18 évesen is.Auron írta:...
Simán megéri szerintem, sok pénzt lehet érte kapni 18 évesen is.Auron írta:...
Ne várd tőle, sajnos zárolták a csapatát. Egyébként nem várni kell a kihívást, hanem ki kell hívni.Auron írta:Michaabee!
FC_KlenoBarca-tól várjam a kihívást, vagy köthetek le barátságost?????
Cumbee írta:Kihívtam az ellenfelem, de még nem fogadta el. Meddig várjak és mikor köthetem le a sima bari meccsemet? Nem szeretnék semmi képen sem edzést bukni. Van erre valami szabály, vagy a holnap este 8 környéke jó?
Kihívtam az ellenfelem, de még nem fogadta el. Meddig várjak és mikor köthetem le a sima bari meccsemet? Nem szeretnék semmi képen sem edzést bukni. Van erre valami szabály, vagy a holnap este 8 környéke jó?MichaaBee írta:Az utolsó csoportmeccs után, tehát június 16-án.messideco írta:Tényleg, pótforduló...Mikor is lesz
Az utolsó csoportmeccs után, tehát június 16-án.messideco írta:Tényleg, pótforduló...Mikor is lesz
Nem semmi meccs, de az eredmény kb reális.salas9 írta:Hát...Inkább csendben maradok
"Kisírtam" magam a meccs előtt. Igaz az az állításom bejött, hogy a válogatott támadókkal nem birok majd
Mert rúgtak is 3-at ketten... De ez a mérkőzés
. Az elején 0-1-re vezettem a 14. percben, majd a már említett válogatott csatárok hathatós közreműködésének köszönhetően az ellenfelem megfordította 4-1-re a találkozót. Már eltemettem csapatom, ki is léptem mérgemben, majd mikor most újra rápillantottam
4-5-re nyertem, úgy hogy a 83.,85., és a 88. percben szereztünk gól. Eszméletlen
![]()
![]()
![]()
![]()