Fifa, PES, FM
-
- Jugador del Barça
hogy lehet kivinni a manager módot. egyszer elvittem 2012-ig de tobvább még soha se
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Na übereltem múltkori teljesítményem.
Már nagyon várom 10-est mert, elég unalmas így, összes kihivást megcsináltam, menedzser módot vagy 5x kivittem. 
http://kepfeltoltes.hu/090822/MECCS4_ww ... es.hu_.png

http://kepfeltoltes.hu/090822/MECCS4_ww ... es.hu_.png
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- I Love Barça!
- Jugador del Barça
ebbe a bajnokságba lehet még jelentkezni?aki talán már nem játszik annak a helyére szívesen beugranék.ozsimiki írta:nekem legnagyobb ONLINE győzelmem 11-0, 6 perces félidők.
offline egy idő után (szerintem mindenkinek aki foglalkozik vele, viszonylag hamar) nagyon könnyű tud lenni, kis csapattal is, nem kihívás, ONLINE már más szitu.
jut eszembe, a bajnokság tagjai jelezzék itt egy lista formájában,amit folytasson aki épp írni akar, hogy mikortól lesz BIZTOS huzamosabb ideig elérhető neten, azaz mikortól tudja teljesíteni a heti 1.5meccsét a bajnokságban. Még érthetőbben, mikor fejezitek be a nyaralásokat!?
szeptember közepén már mindenképp illene folytatni.
¡Triplete del Barça!

FCBarcelona-Mésqueunclub!
Gránátvörös a szív,kék a lélek,a Barcelona SZERELMESE vagyok,ameddig csak élek!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
nekem legnagyobb ONLINE győzelmem 11-0, 6 perces félidők.
offline egy idő után (szerintem mindenkinek aki foglalkozik vele, viszonylag hamar) nagyon könnyű tud lenni, kis csapattal is, nem kihívás, ONLINE már más szitu.
jut eszembe, a bajnokság tagjai jelezzék itt egy lista formájában,amit folytasson aki épp írni akar, hogy mikortól lesz BIZTOS huzamosabb ideig elérhető neten, azaz mikortól tudja teljesíteni a heti 1.5
meccsét a bajnokságban. Még érthetőbben, mikor fejezitek be a nyaralásokat!?
szeptember közepén már mindenképp illene folytatni.
jut eszembe, a bajnokság tagjai jelezzék itt egy lista formájában,amit folytasson aki épp írni akar, hogy mikortól lesz BIZTOS huzamosabb ideig elérhető neten, azaz mikortól tudja teljesíteni a heti 1.5

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- I Love Barça!
- Jugador del Barça
én ismerek olyan gyereket aki 19:0ra nyert...ennyikrisz22 írta:Nekem pc-n a fifa 09-en a rekordom világklasszis a kapus és világklasszis a játék így győztem 12:0-ra Barca-Sevilla!!:D![]()
![]()
![]()
![]()
Lehet nem hiszitek el de így van!!!!
nekem a rekord 4:0,de nem igazán szoktam játszani signlibe,inkább csak online.
¡Triplete del Barça!

Nekem pc-n a fifa 09-en a rekordom világklasszis a kapus és világklasszis a játék így győztem 12:0-ra Barca-Sevilla!!:D

Barcelona szurkoló leszek még élek
Tök zoral lenne, hogy ha meg szerkeszdhetnéd magad menedzserként, és akkor nem kéne ilyen kopasz bajszos arabnak lenni... 

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Na én is követtem martin120 példáját.
Beállítottam, 10 perces félidőre, fél profira egy gyenge csapat ellen. Amúgy a klub amivel voltam, azt én készítettem, átlagosan 70-80as játékosok vanak benne. 
http://kepfeltoltes.hu/090822/meccs3_ww ... es.hu_.png

http://kepfeltoltes.hu/090822/meccs3_ww ... es.hu_.png

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

-
- Entrenador del Barça
Olyan szeptember 30ra saccolják h megjelenik Magyarországon de nem tudtam kideríteni h hány giga lesz így nem tom meg mondani h mennyi idő lenne letöltenidanikaa10 írta:Valaki megtudja mondani, hogy pontosan mikor jelenik meg a FIFA 10, és, hogy kb. mennyi idő, még a netről le-lehet majd szedni?
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Valaki megtudja mondani, hogy pontosan mikor jelenik meg a FIFA 10, és, hogy kb. mennyi idő, még a netről le-lehet majd szedni?

- t.henry5511
- Jugador del Barça
uristen ilyet még nemláttam pedig már minden csapattal toltam szerintem akk nálad van a hiba
- danikaa10
- Entrenador del Barça
wow!martin120 írta:Unatkoztam:
http://www.kepfeltolto.net/viewer.php?f ... yts75q.jpg
Levettem amatőrre plusz nem tom hány percre a játék időt. Kicsit kinyírtam őket.

Amúgy nem tudjátok, mért van az, hogy ha valami kisebb csapattal játsszon, (ezalatt már a Sevillát is értem) ilyen [auto_cenzúra] a stadion. A spanyolból egyedül a Barcánka, a Realnak meg a Valenciának normális a stadionja. Az angolból meg ugye a szokásos nagy 4-esnek.

http://kepfeltoltes.hu/090821/meccs2_ww ... es.hu_.png

- martin120
- Jugador del Barça
Unatkoztam:
Levettem amatőrre plusz nem tom hány percre a játék időt. Kicsit kinyírtam őket.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
jövőre leszbarca99 írta: Ami viszont egyáltalán nem tetszik, az a gyakorlás mód hiánya (vagy én nem találom?) Oké, arénában lehet bohóckodni, de szögletet, szabadrúgás variációkat, vagy úgy magát a játékot hol tudom gyakorolni?

amúgy végre sikerült!!! megcsináltam egyéni taktikába a Barca stílusát, meg az alakzatkezelésben is, úgy mozog Xavi meg mindenki a pályán szinte, mint az igaziak

- danikaa10
- Entrenador del Barça
http://kepfeltoltes.hu/090819/meccs_www ... es.hu_.png
Jó volt így játszani
Össze - vissza pattogott a labda semmibe. 
Jó volt így játszani

PES után iszonyat furcsa a konzolos FIFA. Viszont jó.
Mozgás jobban tetszik, passzolás sokkal, de sokkal jobb, és a cselezés is könnyebb. Nem beszélve arról, hogy itt ugye van trükk kar, míg a PES-ben ha elindultál jobbra, majd gyorsan balra akartál fordulni, akkor megpróbált egy trükköt, ami általában labdavesztéssel járt. Egyelőre még szoknom kell az irányítást (pedig annyira sokban nem különbözik), meg magát a játékmenetet, de határozottan bejön a játék.
Ami viszont egyáltalán nem tetszik, az a gyakorlás mód hiánya (vagy én nem találom?
) Oké, arénában lehet bohóckodni, de szögletet, szabadrúgás variációkat, vagy úgy magát a játékot hol tudom gyakorolni?
Azt viszont kicsit sajnálom, hogy így a PES-t hanyagolnom kell, mert azért szerintem van annyi különbség az irányításban, hogy folyamatosan keverjem őket.
Max. ha mind a kettővel iszonyat sokat gyakorolnék, arra meg se kedv, se idő.

Ami viszont egyáltalán nem tetszik, az a gyakorlás mód hiánya (vagy én nem találom?

Azt viszont kicsit sajnálom, hogy így a PES-t hanyagolnom kell, mert azért szerintem van annyi különbség az irányításban, hogy folyamatosan keverjem őket.

- Barcaádám
- Capitá del Barça
mitől függ a csapat összhang?
lehet szerkeszteni vagy javítani?(menedzser módón kívül)
az mitől van ha egy játékost a poszján szerepeltetek de mégis kevesebb pontszámot ír ki? a keret szerkesztésmenüben minden max de ha mek meccsezni akkor meg kevesebb 2-3 ponttal.
lehet szerkeszteni vagy javítani?(menedzser módón kívül)
az mitől van ha egy játékost a poszján szerepeltetek de mégis kevesebb pontszámot ír ki? a keret szerkesztésmenüben minden max de ha mek meccsezni akkor meg kevesebb 2-3 ponttal.

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Hat en csak azert hogy megverjem a Madridot a B csapattal veluk voltam manager mod-ba.
Profi szinten megnyertem mindent, es mikor feljutottam a Bernabeuba jatszhattam a hazai mecseket...
Oda meg minek a fejlesztes?! Az eleg komolytalan volt
De a szuperkupaba kapott oda visza 6-ot a Margit
Ezekutan ripityara vert a Santander..
a szerencse forgando, bocsi hogy segiteni nem tudok...
Profi szinten megnyertem mindent, es mikor feljutottam a Bernabeuba jatszhattam a hazai mecseket...
Oda meg minek a fejlesztes?! Az eleg komolytalan volt
De a szuperkupaba kapott oda visza 6-ot a Margit
Ezekutan ripityara vert a Santander..

Nekem PCn fejlődött... még a 2007ben elkezdtem egy 3osztáyu angol csapattal és fejlesztettem 7esig aszem. Sokat változott, jól megvan az csinálva csak figyelj oda:)mr. írta:Valamit nem értek. Miért nem lehet végre megcsinálni hogy manager módban fejleszd a stadionod? Az addig rendben hogy bővítem, de akkor miért nem úgy néz ki? Olyan nehéz ezt megcsinálni? Elég nevetséges hogy ott focizik nálam a világválogatott de csak ilyen tanyasi stadionom van. Lassan arra vetemedek hogy írjak nekik, csak azt nem tudom hogy hol.

Igen ezt tapasztaltam Sanyikat meg is alaztam 2xer
Ezert gondoltma a masolos megoldasra

Ezert gondoltma a masolos megoldasra
Nekem megvolt. Sok pénzt ne adjál érte mert nagyon gyorsan meg lehet unni. Gyakorlatilag mindenkit meg lehet verni csukott szemmel...(apró túlzás)maxilopez írta: Valakinek megvan a virtual tenis 09?
Xbox 360asok akiknek kivan flash-elve
Valakinek megvan a virtual tenis 09?
Mer jatszottunk ismerosommel itt az egyik boltba, es vegem volt, nagyon tetszett.
A kerdes pedig azert teszem fel mert akinek meg van nem tudja lemasolni elore is koszi
Ja egy elviselhetö összeget fizetnek is vagy adnek megfelelo memoriaval biro cd-t.
Vagy valami hely ahol olcson lehet venni.
Valakinek megvan a virtual tenis 09?
Mer jatszottunk ismerosommel itt az egyik boltba, es vegem volt, nagyon tetszett.
A kerdes pedig azert teszem fel mert akinek meg van nem tudja lemasolni elore is koszi

Ja egy elviselhetö összeget fizetnek is vagy adnek megfelelo memoriaval biro cd-t.
Vagy valami hely ahol olcson lehet venni.
Köszi szépen!palesz77 írta:egyszerű. a lövés előtt(vagy rögtön, miközben megy fel a csík) a mozgást irányító analógot(bal) ha Xavival lősz, akkor balra fordítod, és úgy hagyod addig, amíg el nem lövi(amerre csavarni akarod). kicsit gyakorold aréna módban. szögletnél is ugyangy van. ha nem tkre balra tolod, hanem kicsit fel, kicsit balra, akkor asszem gyorsabb, és lecsapódó lövés lesz, ha kicsit le, kicsit balra, akkor lassabb, de jobban megtekert lövés.szajko írta:Hát analóggal se megy sehogyse...![]()
Próbáltam már mindent, de sehogyse jön össze...
szóval mégegyszer: lövés erősségét lenyomod, közben balratolod az analógot, és addig úgytartod, amíg el nem lővi. kicsit gyakorolj, aztán menni fog