Na emberek!
Kezdtem egy új karriert a 07-esen,persze pc-n

.
Most megye a harmadik szezonomra,a Barcával tolom és hát így elég gratyi hogy nincsenek ifik,meg csomo ember nincs meg még,de muszájból meg szerkeztettem az ifiket meg még 1-2 igazolsát is meg csináltam..de háát,nem az igazi naa...
Mind1 arra jó hogy élvezzem ki magamat,mert rég nem játszottam focis játékon

.
Amúgy a L'pool keményen érdeklődik az ifijeim után,pl: J.dos Santosért a piaci ára volt 24.000.000 Euró,és adott volna érte vagy 55 ezret

,de nem adtam oda és nem is fogom.Amúgy a Henry-Ibra-Messi trió jól muzsikál az első szezonba simán a másodikban mint idén Eto'o és Forlán úgy értem be Saviola-t,de a lényeg az hogy meg volt

.Igaz az uccsó meccsen pont a Zaragozaval játszottam és valjuk be jó vásárt csinál Saviolaval,akkor 35-35 gól volt aztán Ibrával vágattam kettőt és lecsréltettem..Majdnem ráfaragtam mert a 87. percben büntetőhüz juottak és Saviola barátunk lőtte(be) elég mázlisan...
Ugyanis az elsőt Váldes megfogta a kipattanót is,de ahhoz a szerencsétlen Saviolahoz mindig visszapattant a labda és berúgta végül.Mind1 a vége szoross lett 2-5

mondjuk Profin nem is annyira gáz

.
És hát a Klasszikuson az első idényben egy csúnya 3-1 es vereséget szenvettem a Bernabeúban,igaz végigtámadtam a meccset,de a Madrid 3-ból 3-at rúgott...Otthon 2-0 és a Szuperkupt is vele játszottam amit nyertem is szintén 2re.
'Idén' a Bernábeúban egy sima 3-0t bosszultam meg aztán hazai környezetben 3-1 re hoztam.
És tolsó soraimban leírnám a 'sors fintorának'nevezett meccset amelyet a Bl negyeddöntőjénben az Iterrel játszottam le

.Idegenben 3-1 re hoztam a meccset igaz Eto'o bevágta a magáét,igaz Ibra is

.Aztán otthon a 14 percben kiállíttatta magát Alves és 1-0-ról följöttek 1-2 re,de a végére 2-2 lett,szóval továbbmentem egész a dontőig

.Igaz Eto'o barátunk megrúgta a magáét ismét...
U.I:a patchet hova kell bemásolni ?
Bocsiiii a hosszú hsz-ér...